Deserturile Nataliei (9)
Raspunsuri - Pagina 11
geliza spune:
Balbina, am facut si eu Triunghiuri cu cocos, insa nu stiu ce fel de tava folosesti tu ca eu am facut 1 compozitie si 1/2 si mi-a iesit juma de tava de cuptor...ce-i drept e cam mare tava...am dedus ca ar trebui sa fac vreo 3 compozitii...in rest super gustoase
Eliza 28+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Balbina spune:
Eliza, am specificat in reteta ca toata compozitia e pentru o tava cu dimensiunile de 20/30 cm. Daca tava ta e mai mare, mareste proportional cantitatile.
Altfel, imi pare bine ca si tie ti-a cazut cu tronc aceasta prajitura delicioasa.
------------------
Numai bine,
Natalia
adriana_mihnea spune:
Natalia, si tu lupti sa intinzi in tava aluatul de la prajitura cu ciocolata?? Ca m-am enervat la culme...
Plus ca si beazeaua era moale si nu ramanea la suprafata, ci intra printre cioco, nuci si stafide... Ma rog...
Acum e la cuptor. Sa vad ce iese!
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
adriana_mihnea spune:
Gata, am facut-o! Foarte buna!!
Va pun si dovada.
Am uitat de regimul meu...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
Balbina spune:
Adriana, e adevarat, aluatul se intinde mai greu. Eu l-am intins cu sucitorul pe hirtie de copt, apoi am pus hirtia in tava. Chiar si cu bezeaua mai moale, vad ca tot ti-a iesit prajitura buna, or, taman asta conteaza, rezultatul. Felicitari!
------------------
Numai bine,
Natalia
Davina spune:
Natali vafele mi-au esit moi,dupa alta receta mi-au esit un pic mai crocante si aveau o forma mai definita.Eu de curind mi-am achizitionat-o si zic ca e ok
Alina si printesa Deanna 09.09.2004
madalinad spune:
atre usor de facut prajitura cu bezea, si nu e rea la gust! eu am intins foarte usor aluatul, fiindca am bagat untul la micro si l-am uitat acolo pana s-a topit de tot. a iesit un aluat moale, la-m intins din doua miscari si apoi l-am bagat la frigider pana am batut bezeaua. poate va ajuta cu ceva experienta mea...
Balbina spune:
Madalina, cu unt topit iese alt fel de aluat, adica de o alta consistenta. Cum a iesit dupa copt, nu era mai tare? E interesant, poate o sa incerc si eu sa fac intr-o zi aluatul cu unt topit.
------------------
Numai bine,
Natalia
narcisa spune:
Natalia, am facut si eu prajitura cu cioco(ca tot sint fan retelor tale si ieri aici a fost sarbatoare si nu stiam ce sa mai fac prin casa sa nu ma gindesc la mincare ca-s la dieta). Eu am gustat doar un cubulet 2x2cm, dar astia mici cu tati au ras tot intr-o jumatate de ora dupa ce se racise si am taiat-o, poza nici n-am mai apucat sa fac. Si n-aveam ciocolata in casa, noroc cu iepurasii din beci de la pasti.....ca tot au primit prea multi si nu mai puneau gura pe ciocolata astia mici, macar stiu acum unde-i pot folosi.
Laura, excelent castelul tau, cred ca am sa fac si eu de ziua celui mic ceva asemanator ca tot ar minca inghetata toata ziua si ii place si brownies-capuccino, multumim pt. idei!
toate cele bune
narcisa
Balbina spune:
Narcisa, chiar, buna idee ai lansat, mereu de sarbatori (Craciun, Pasti), ramin tot felul de figurine de cioco gen mos craciuni sau iepurasi, de ti-e greu deja sa te uiti la ele. Iar intr-o prajitura ca asta merg perfect.
------------------
Numai bine,
Natalia