Bebelusi de sept-oct 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mai dam si noi un semn de viata.

Eu am fost intr-o agitatie vineri, in we si ieri.
Azi am si eu timp sa scriu un mesaj.

Ioana, ce ai facut cu bulgarii ? Ai rezervat pana la urma ptr team building ?
A, si pe mine m-au sunat de la cresa.
Noi o vom inscrie pe Anca din septembrie sapt asta cred.
Bona ne lasa balta in septembrie si nu avem decat 2 variante : ori sa cautam o alta bona ori cresa asta.
M-am tot gandit si la o cresa de stat, nu vrem sa o ducem.
Alta gradi particulara/cresa nu am gasit.

Codruta, Ancutei- cheliutei ii pun o sepcuta sau un baticut cu cozoroc. Si a fost ok pana acum.

Ramona, "La Multi Ani" ptr maine, sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de familia ta frumoasa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Multumim de urari

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

kid, ma ierti? Asa e, Alex avea doar o sepcuta - dar am stat asa putin in parc impreuna.
Pentru cine nu stie - kid si jadi s-au dus imediat la o terasa, eu cu irina am "mers" cu copiii de minuta, iar simo a venit pe la si jumate. Daca nu venea ploaia, probabil ca nu stateam toate 5 laolalta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Ioana,wow deja se vad centimetri?!

Kidd,ce gust are avocado,ca am luat si eu dar cred ca era stricat.Cum trebuie sa fie fructul moale sau tare?

I-am facut fetei piure de cartof,care a iesit super bun cu mixerul,si cu galbenus,era foarte bun...a mancat doua linguri si n-a mai vrut,nici lapte n-a vrut asa ca a baut 30 ml ceai si acum doarme..Nu stiu ce sa-i mai fac...maine bag si ficatel daca nici asta nu-i place imi dau demisia de la bucatarie.

La capitolul lichide sta foarte prost,abia de bea 450,apa si sucuri nu bea,decat lapte si uneori ceai.

Mergi la inceput

Cristina, da, am rezervat la Bulgari, numai ca agentia inca nu a venit sa semneze contractul cu noi (niste ametiti, nu stiu ce sa cred). Mergem la Rusalka.
maddy, nu m-am masurat, dar pantalonii mei au o tendinta clara spre cadere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Io imi dau demisia direct si din toate functiile. De azi dimineata fimiu n-a dormit decat jumatate de ora. Ii e somn de pica, dar nu inchide ochii, urla, deja e isteric.
Maddy, n-as putea sa-ti descriu gustul avocado-ului, ca atare nu e prea gustos, cu lamaie e bun (pt bebe) sau cu ceapa, rosii, lamaie (cam ca o salata de vinete). Kid zicea ca a pus iaurt, eu n-am incercat asa niciodata. Fructul este bun daca este mai moale, tare inseamna ca nu e inca bine copt, e cam ca la banane ca sa zic asa.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, asa mi s-au parut si mie.
Le-am trimis un mesaj acum 1 sapt., si nu mi-au raspuns.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Cristina, eu am detalii suplimentare: au fost plecati in Bulgaria astia cu agentia - noi am tinut legatura prin telefon. Cel mai sigur ii suni si le spui sa-si citeasca mailul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, sa stii ca nu a fost rea-vointa ca m-am dus cu jadi la terasa, dar stii ca noi eram vicioase si am vrut sa tragem un fum mic.

Maddy, avocado copt are coaja verde inchis, lucioasa si daca il apesi usor cu degetul e moale. Daca e tare nu e copt destul, trebuie sa il mai lasi o zi doua sa se coaca. Daca, atunci cand il tai e innegrit pe alocuri, e prea copt, data viitoare il tai mai devreme. Al meu a fost cam asa, am uitat de el (era cam tare cand l-am cumparat) si cand l-am curatat deja avea cateva pete negre. Le-am aruncat p-alea si restul, ce e verde, am folosit. Are un gust destul de ciudat, e uleios asa, pare gras, piureul iese f f f fin si e gretos daca nu il amesteci cu lamaie sau iaurt. Cu iaurt si un fir de sare iese o pasta super gustoasa. Am mai pus si un galbenus fiert tare si am pasat totul, a fost bun, l-as fi mancat si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am uitat sa mentionez ca trebuie sa vina si socrii in vizita, evident ca sotul si-a facut treaba sa rateze complet intalnirea. Cica trebuiau sa vina la 3.30, asa au spus, dar soacra si acum este pe messenger. Ei cand zic ca vin la o ora ii astepti 2 ore dupa ora respectiva

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput