Bebelusi de sept-oct 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Ramona, noi sintem dragute si te felicitam de azi, sa simti 2 zile ca schimbi prefixul
. La multi ani, sa ti se indeplineasca toate dorintele, sa fii iubita, sa ai succes in cariera si copii cuminti si sanatosi
!
Ruxandra, da, urmele alea au fost facute de Miruna cu dintii (3 sus si 3 jos), in 2 reprize. Dar sa nu uitam ca unii copii sint mai linistiti decit altii, si poate Matei face parte din grupa linistitilor
.
Gabriela, casuta cu iglu si cu un tunel intre ele (pe care eu nu il am) se gasesc la Selgros - din cite imi amintesc erau 65 lei. Mie mi le-a adus bona cadou
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Am uitat sa spun ce era cel mai important: m-au sunat de la cresa Acorns, sa-mi aminteasca sa inscriu copilul
.
cristina, si pe tine te-au sunat? Ce faci, te-ai hotarit ce faci de la toamna cu Ancuta? Sa-mi zici si mie te rog.
Carmi spune:
La multi ani si Mayei,lui Matei,lui Alexandru,lui Radu si lui Darius !
Sa cresteti mari si norocosi !
Ramona, sa traiesti, sa fii sanatoasa ! 
Ma duc sa-i dau de mancare lui bb, de la borcanas, vita cu legume, ii place mult. Am observat o kestie ciudata la el, cand am fost in Romania a mancat absolut toate tipurile de papa din borcanase, ceea ce aici refuza. Mai ales pui ii dadeam, si uitandu-ma pe etiketa, am inteles: erau facute in Ungeria....asadar nu putem compara puiul gustos din Ungaria cu puiul nemernic de aici, fara mai nici un gust.
E adevarat ca pretul era dublu fata de Germania....
Oricum, de atunci papa tot de la borcanel, nu mai face figuri.
Carmi
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Carmi, si sotul meu a zis ca aduce borcanase din Germania ca sint mai ieftine
. Si cica sint si mai mari. Bine ca ma pling, dar la emigrat nu ma inghesui
.
codruta_grg spune:
Fetele cu copii mai cheliosi ii tineti fara caciulita sau bascuta? ca mie inca mi frica de vant. Cand e soarele puternic ii dau oricum ceva pe cap, dar ma refer in rest.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Carmi spune:
Ioana, bine face sotul tau. E adevarat ca sunt mai mari aici, fac ei promotii d-alea cu ´25% gratis...`´ Eu luam de la farmacie (ca era la parterul blocului)cu 62.ooo lei si aici sunt 90 de centi, deci dublu, nu???
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Carmi, curat dublu
.
Codruta, la intilnirea din Herastrau doar Miruna era cu capul gol
. Eu incerc tot timpul sa respect regula aia scrisa in toate cartile: "copilul nu trebuie imbracat mai gros decit se imbraca parintii".
kid2003 spune:
Haide Ioana ca si Alexandra avea o sepcuta (fara urechi sau elastic sau fundite sub barbie) care ii acoperea doar crestetul, ca la evrei. Si pe care i-am dat-o jos dupa ce s-a trezit (functiona pe post de jaluzele). Si eu sunt de acord cu tine si nu ii mai pun caciulita afara de cand e mai cald, maxim gluga de la hanorac sau o cipilica din aia, tot de evreu, crosetata din matase, care nu-i acopera urechile. Nu a racit. Asa a zis si Calapod la controlul de 6 luni, m-a certat cand i-am zis ca ii pun o caciulita de bumbac, subtire, dupa baie. A zis ca (Citez: "cum il cresc asa il am") . Am fost cuminte si acum o las cu capul gol si cu parul ud (3 fire de par ca e si ea chelioasa rau)
almy spune:
Buna fetelor si La multi ani celor nascuti pe 9!
Mandra mea m-a uimit azi. I-am dat pt prima oara ananas, pasat cu mar si a mancat fata de ziceai ca nu-i mancata de-o luna. Si eu de obicei ma chinuiam sa-i amestec fructele cu cereale, s-o pacalesc, nimic! facea figuri la greu. Dar cu ananasul am ramas paf ce bine a mancat. I-am dat si o bucata in mana pana sa-i fac eu pureul si a molfait-o jumate, iar cand sa i-o iau, scandal mare!
Ce vreau sa va intreb, KIWI merge sa le dam?
Pupei!
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
codruta_grg spune:
Eu ii dau kiwi cam de-o saptamana. Fara samburi. L-am dat prin robot si imi arunca samburii afara, deci se poate si suc.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI