Bebelusi de sept-oct 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi Ani Petra !!! Si bebeii Darius si Raducu (kristinutza) sunt nascuti pe 9 din cate imi amintesc...Sa va traiasca si la multi ani!

Tonnia, tu-i mai dai Lactana lui bb Dinu? Ca stiu ca aveai ceva probleme...Sa stii ca m-a pocnit si pe mine constiinciozitatea si as vrea sa ii dau un lapte biologic fetei si cum asta e singurul care, cat de cat, se gaseste la noi, atunci poate facem trecerea...Ce zici? Il gasesti usor? Il tolereaza bine bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

LA multi ani sarbatoritilor de azi care isi fac lunita Petra,Maya,Matei,Alexandru,Radu,Darius multi pupicei de la noi

Ioana ce sculptorita este Miruna
Maddy
Roxi am vazut filmuletele cu Darius (ma-ma)
BiuMil bine ca ati scapat ,si facem un pupi lui Milan
Locca spor la mutat si felicitari pt toti taurasi ca aveti iiiiiiiiii o gramada

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Dana frantuzoaica, sa traiesti ca ai scris numele sarbatoritilor. Multumesc de lauda; nu stiu ce sa fac, aveam si noi in plan in sfirsit sa ne luam mobila in living, sa arate a casa locuita, dar gindul ca va fi "sculptata" dupa o zi ma stringe in spate.
Ruxandra, sa-ti traiasca toti taurii.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata la buburuze,

Si piticul meu face fite cu laptele din biberon, ieri a sarit masa de lapte de la 7 seara, nu a vrut si pace. Asa ca i-am facut baie, am incercat din nou cu bibe, nu a vrut, desi nu mancase de aproape 5 ore. I-am dat titi, asta da, a vrut si dupa ce a adormit i-am dat bibe din care a supt 170 ml in somn.
Eram foarte mandra de mine ca l-am pacalit pana a inceput sa se trezeasca plangand din 10 in 10 minute timp de vreo 2 ore, cred ca l-a durut burtica si a avut gaze.
Oare sa fi fost de la faptul ca a amestecat lapte praf si lapte de san la aceeasi masa? Voi ce parere aveti, dr Alina ce ma sfatuiesti?

Sper sa nu faca la fel si diseara ca sunt singura cu el, sotul va fi plecat.

Treaba e ca eu sunt sigura ca de la san nu mananca prea mult lapte, ci numai cat sa nu-i fie f foame, in rest e suzeteala si alint. De aceea as vrea sa-i completez cu lapte la biberon dar smecherasul nu se lasa alimentat.
Sotul zice sa-l las in pace ca atunci cand nu o sa-i mai ajunga o sa ceara singur supliment, dar eu nu vreau sa vad ca scade in greutate si de abia apoi sa iau masuri.

Iar cireasa din motul prjiturii este ca in weekend cand eu am lucrat pana seara, i-a decongelat sotul lapte muls, din rezervele strategice. REFUZ TOTAL!!! Adica eu m-am chinuit degeaba cu mulsul? La ce-mi foloseste laptele congelat daca el nu-l accepta?

Dar sa trecem la lucruri mai placute.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi Maya, Matei, Alexandru, Radu, Darius, si normal, mentiune speciala pt don'soara Petra (viitoare nepotica prin alianta, daca am inteles eu corect), sa fiti sanatosi, papaciosi si norocosi.

Mai citesc din urma si revin, pupici la fete si o zi faina va doresc,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

'neata

Incerc sa recuperez, dar nu prea reusesc sa raspund.

Ramona da eu facusem oferta de premergator. Am unul de la Primii Pasi. Daca te intereseza da-mi PM (sau telefon diseara, am nr pe adresa comuna) ca sa nu plictisim fetele.

Ma citesc...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioana asta ma gandeam si eu acum intr-o seara ca sint multe lucrurile din casala nivelule lui cind o sa inceapa sa mearga si atunci belea

Anto poate are o perioada cu lapticul Victor
Dory ne bucuram ca Alexandra este bine si te mai asteptam la barfa
Cuscra vream poze cu Ana
Cristell si Mimsi bun revenit

este o vreme de tot cacatu aici ,noroc ca am filme de vazut ,mi_a adus nasica lui Antoine o gramada ,deci am ce face azi
gata ma duc sa ma cafelengesc ca nu mai pot imi pica ochii in gura ,ca asera la durut burtica pe Antoine ,bineinteles din cauza mea ca am iesit sa ne plimbam si am papat o inghetata si i_am dat si lui si aseara am vazut urmarile

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Va multumesc pentru urari in numele cirezii
Fimiu iar m-a fentat la somn, e treaz de la 7 si nu da semne de oboseala.
Ioana, si eu am simtit ceva la spate cand am vazut cum arata mobila ta dupa ce a trecut Miruna pe-acolo. Noi tocmai ce ne-am luat dormitor nou. Chiar cu dintii a facut asta? Intreb si eu ... In alta ordine de idei abia astept sa-i punem fata in fata pe copii.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ioana, cat ai dat pe iglu-ul acela si de unde l-ai luat?Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salutare

LA multi Ani sarbatoritilor!!

va informez oficial ca maine e ziua mea; voi implini 30 de anisori; astept condoleante

irina, merci, iti dau un tel diseara

biumil, ma bucur ca milan s-a facut bine; am vizitat pagina lui cu poze-super frumoase si pozele si designul paginii; o idee super

in legatura cu rosul mobilei, MAria a avut un scurt moment in care rodea barele de la patut, dar nu s-au dovedit pe gustul ei, asa ca a renuntat..

Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Tangerine, LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si sa va bucurati de Maria!Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput