Bebelusi de sept-oct 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

800 ml? la noi e cam mult. Adica nu bem cumulat nici 600

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Petra!
Daca mai sunt si alti sarbatoriti ii pup si astept sa-i enumere cineva!

Si eu am inteles ca trebuie sa bea macar 100ml/kg corp de lichide, deci intra si laptele aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tonnia, deci noi 900 ml? Aproape 1 litru? Mi se pare prea mult lichid. mai ales ca de acum incepem s ale dam mancare tot mai consistenta.
Alte pareri?

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Codruta merci frumos. Ce haioasa e asa mititica atunci cand merge! Felicitari! Chiar ca e precoce! Peste o luna cred ca o sa alerge prin casa singurica!
BIUMIL ma bucur ca este bine Milan! Asa asa sa nu stati mult in plimbari sa nu recidiveze nenorocita de boala.

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Si mie mi se pare mult, asa mi-a zis pediatra, la mine ar veni 700 ml, 400-450 are lapte, inca 250 eu nu am cum sa-i fac ca nu bea sucuri/apa ceai, dar nici deshidratat nu e, asa ca o fi o exagerare, desi la "Parintii..." se deschisese un subiect si ramasesem paf de cati parinti spuneau ca beau copiii si 1 l de sucuri si apa pe zi in jurul varstei de 1 an.

BiuMil, ce bine ca ai scapat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Biumil, felicitari pt. Milan! M-am uitat acum pe pozele voastre si am vazut ca aveti un copil frumos foc. Sa va traiasca!Miflore, felicitari pt. Ana! Sa stii ca si Sarah ne canta intruna de cateva zile; aseara am ramas muti cand am vazut cum s-a ridicat in patru labe. Sotu' imi facea semne disperat sa ma uit iar pe mine, de emotie, m-a apucat plansu. Nici nu-mi vine sa cred ca e asa mare si ca face zilnic progrese.O zi buna tuturor!Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Gata am pus filme. Sunt cam intunecate ca nu stiu sa setez camera...rusine sa-mi fie! Merci inca o data CODRUTA

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna fetelo, nu am mai scris de ceva vreme aici, nu prea pot tine pasul cu voi, dar sa stiti ca nu va-m uitat si va tot citesc, mai pe sarite, dar asta este.
Alexa face si ea progrese, eu o asez intre perne si ea se tot rostogoleste ...., de dintisori nu stiu daca va-m mai spus, are 6 , cred ca nici de lapte ca la-m schimbat nu va-m spus, am trecut pe Humana2.
, la toate si la toti !

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Multumim mult ca ne-ati admirat.

Bianca, bravo ca sinteti sanatosi!
Ruxandra, eu sint sigura ca Miruna s-ar juca frumos si cu Matei.
maddy, a fost bine la stimulari; nu se vede la kg nimic, dar se vede la circumferinta.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

pentru Petra, domnisoara mare !
M-a innebunit bb in dimineata asta, striga ta-ta-ta-ta fara de sfarsit...Ii sugerez discret ma-ma si rade asa, natang, la mine.
Mai asteptam.
Ma duc sa il scot afara, ca nu mai e vant.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput