Bebelusi de sept-oct 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Roxi mai sint si eu pe aici ,dar cu scuze de rigoare ma retrag si eu la dodo ca imi este somnic ,puicei si nopate buna la toate fetele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Noapte buna fetelor! Ma retrag si eu ca maine o sa fiu zombie!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

roxi - ; foarte bine faci ca incerci sa nu-i mai dai carnita si piureul pasate. Trebuie sa se obisnuiasca cu bucatele. Eu i le pasez inca, pentru ca daca simte d-ra vreo bucatica de ceva, imediat o da afara si face gurita cat un bobocel, nu cumva sa ii mai dau ceva. Ei, dar las' ca dau eu militaria jos din pod si incep sa i le dau tocate .

Vad ca v-a cuprins somnul pe toate. Atunci, noapte buna!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza zane!
Ana mea e in discutii aprinse!!!
Problema mea e ca de alaltaieri fata nu mai vrea laptic de unde-i placea asa de mult! duminica a baut cam 300-400ml si ieri nici 300ml! Mancare papa bine dar cu lichidele suntem varza (in mancare eu ii mai pun si un pic de laptic, ce-i drept, dar putin) Apa nu vrea...hmmm...trebuie s-o pacalesc, sa nu se deshidrateze! Ce-o fi avut? Vad ca azi a inceput ziua bine, a basculat deja 200 de ml de laptic!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani tuturor sarbatoritilor!

mifloricica, bravo pentru discutiile aprinse. Miruna zicea ma-ma ca o placa stricata, dar s-a oprit si nu mai zice nici o silaba, doar miriie asa ca un zgomot de fond.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Kidd,Mary,Codruta,Valen,Mimsi mersi pentru raspunsuri.

Ioana,super pozele cu Mirunica si cele cu Vladut!Cum a fost la stimulari?Ma bate si pe mine gandul,sa vad unde ma duc ,ca pe langa casa nu prea am.

Miflore
,felicitari pentru Ana vorbareata.

Nadana
,tare scump Antoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Fetelor pe ce adresa de web pot sa pun si eu niste filmulete? Aveti idee? Ca sa va arat ce zgomote scoate fi-miu. Nu de alta dar cred ca este lider la tzipat!

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Buna dimineata si la multi ani celor care sarbatoresc azi!
La noi se apropie seria de baute, avem muuulti tauri in familie, bunica mea, sormea, tata, plus inca o luna la matei si toate intr-o saptamana
Am vizionat si eu pozele Miruna+Vladut si sunt inca socata ce draguti sunt si ce frumos se joaca impreuna .
Ioana, am observat si la Matei o alternanta a perioadelor in care arunca cu vocabule in noi la greu cu perioade in care e peste marait.
Am uitat sa va spun ca suntem in mutari, in sfarsit, asa ca sunt cam nauca, plus lamentarile alor mei ca pleaca plodul, lacrimi etc.
Si zi asa, Mifloricico, acum nu-i mai place laptele? La noi e taman invers in perioada asta. Or avea si ei faze. Dar, vorba lui Jadi, daca ar putea sa bea numai apa, al meu ar fi foarte fericit. Cand vede cana cu apa e tot un ranjet de satisfactie.
Eu nu uit de mancare pt. ca se catara pe mine si ma trage de bluza si da marunt din buzite, plus maraielile de rigoare

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxi, ia adresa de la mine (la TV)
Marinela, eu sunt fun portocaliu. Dar albastru unde ai vazut la Petra? Ca m-am uitat prin pozele noastre dar nu am remarcat?

Azi facem 9 luni !!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata!

miflore, va felicit si eu pentru vorbarie! poti sa incerci sa ii dai Anei compot, cat sa o mentii hidratata! ieri dr ne-a spus ca macar 800 ml de lichid sa ii dam...ori noi stam cam prost ca capitolul asta. dr Alina, ce cantitate de lichid recomanzi?? merci

noi in sfarsit declaram ca am "dovedit" bronsiolita. am fost ieri la dr si nu se mai aude nici un harait, nici un parait sau alte zgomote ... nasucul e mai bine, mai tusim de 2-3 ori pe zi dar asta nu trece asa repede. una peste alta suntem multumiti ca am facut o super baie de o ora aseara...dupa o saptamana, iar azi luam parcul cu asalt! cu moderatie insa ca sa nu ne intoarcem de unde am plecat!

o zi buna va urez!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput