Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
ilenutza spune:
BIC, ce frumos ti-ai spus povestea!M-ai emotionat pana la lacrimi!
Asa visam si eu sa nasc, in conditiile alea, cu sotul alaturi, dar traiesc in Romania!Doamne, ce imi vine sa plec din tara asta de kko!
Si prima ta poza din album ma emotioneaza intotdeauna!
Mie nici nu mi-au spus ce este, baiat, fata si l-am vazut abia dupa 2 ore ca nu s-au obosit bestiile noastre sa mi-l arate imediat!
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
mara95 spune:
Buna dimineata1
Cristinamh, iata si datele noastre pentru tabel ptr 5 luni:675og si 67cm. Multumim mult!
mai doarme cineva cu bebelul in pat la varsta asta(a ei), in afara de mine? Ca eu nu ma indur s-o las in patut si mai tarziu cred ca nu ne va lasa ea. Ea inca mai mananca in jur de 3 noaptea si 6 dimineata si daca nu gaseste sursa langa ea, dupa ce o cauta bine face ochii mari si atunci sa te tii...
Ca tot vorbiti de alimentatia sanatoasa a bb-ilor:e o emisiune pe tv2 , unde un bucatar incearca sa invete bucataresele scolilor din Anglia sa gateasaca sanatos, fara semipreparate.Cand au vazut ele cata treaba e la curatat, au inceput sa se vaite si sa ameninte ca-si dau demisia, ca ele nu pot munci continuu de la 8 la 14.Iar mamicile spuneau ca aceea e de multe ori singura masa calda a copiilor.Cand i-a servit cu copan de pui cu salata si sos, au aruncat mancarea ca nu era buna si preferau hamburgerii si carnatii.Un copil de 12 ani a spus ca e prima data cand mananca salata verde.Am facut ochii mari!!!Si asta in Anglia!
silvia_d spune:
Neata,mamici!
Eu nu mai postez acu'de diareea lui Stefanel,e suficient sa recititi patzania Elei,ca e LA FEL,absolut la fel...
Am inceput trat,cu smecta,hydrasec,mucilag de orez,etc...sa dea Domnu'sa nu faca febra!Va tin la curent...
Marutza,si eu dorm cu copilu NUMAI in pat cu mine-c-am observat c-asha nu se mai trezeste noaptea,adik se falfaie el pe la 2 3 AM,dar il pup,il mangai si-adoarme la loc;dac-ar fi in patutu lui-adios,somn,tre's-aduc bibele,ca altfel nu mai adoarme!
Offf,cu diareeea asta!
ela27oana spune:
GANDACEL-dr tocmai venise de la nu stiu ce intalnire a dr pediatrii si acolo au discutat despre asta,cat despre apa nu zic ca nus e poate,numai ca si noi si daria bem numai apa plata !!!!asa ca imi este greu sa cred ca am luat ceva din bucovina sau cristalul muntilor
Si m-am ami intalnit si vb cu mamici care au probl cu bb-ii in perioada asta
Ela si Oana-Daria
joy04 spune:
HOLA ola ...
SILVIA
lui Stefanutu' mic si sa se faca repede bine....poate nu face febra ca Dariuta..
ELA, ete asa ma bucur acuma ca mananca pitica si ca-i vioaie...sa-i dai un pupic de la noi.
Nu am cetit din urma, dar am vazut ca a postat ANDA
ca lipsisesi de pe aici...in continuare MULTE ABSENTE...fetele de peste mari si tari voi ce mai faceti????
Vladonele meu este in greva...abia mananca 100ml la o masa...dar cam la 2.5-3 ore.
S-a comportat exemplar in drumetie, bine drumul pan la ploiesti nu este f lung si a dormit si la dus si la intors, la ai mei a avut perioada de urlat ca nu putea ssa doarma cu lumea prin jurul lui, dar l- am adormit pana la urma, in rest activ, vorbea cu toata lumea, a mancat bibele de la matusa mea si de la soramea - Ela sunt fericita ca nu patesc ca tine!- in rest, bine si frumos...
Am mai intrebat o data...al meu nu a crescut in lungime luna asta nici cu 1 cm...si stiam ca nu-i prea bine..o sa vb eu si cu dr mea, dar cand ma gandesc ca o sa zica ca...si asa estefff gras pt varsta lui si ca un copil daca nu ia in greutate este ok...daca scade prea mult atunci nu-i prea bine

am pus si eu poze superbe ca de cioara-si lauda puiul...
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Noi suntem ok, slava Domnului nu avem nik si sper sa o tzinem tot asa.
Anda77 si Madutza 10 

sa va traiasca flacaii si sa va bucuratzi de ei!!!
Madutza 10 eu la inceput am fiert un morcov,o albitura, o buc tzelina, un cartof si o buc. ceapa , apoi am pus un pic sare si partunjel verde si i-am dat zeama incepand cu 100 ml pus in bibe sa vad cat papa. Surpriza ca a papat tot. Asta i-am dat-o intre mese. Am continuat asa vreo sapt dupa care am inceput sa pasez si sa pun si ulei.
Ilenutza zau ca tremura de pofta. Ii tremura manutzele si deschide guritza de cand ma vede cu castronul. Ii curg balutze instant daca nu ma grabesc. E mortal!
Gata ca ma duc sa citesc povestea lui Bic si...revin!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ilenutza spune:
sa stii dordia ca si al meu face asa la tzatzi:ii tremura mainile,, capul , isi tuguie buzele si se gheia o pauzaste sa prinda mai repede, prin camasa, prin ce apuca [:- )))]ma distreaza la maxim!
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
melku spune:
Neata!
Noki, nu te ingrijora. Tre sa fii foarte calma cand ii dai sa manance, sa te joci cu ea, sa-i canti etc, etc.
Asa am patit si eu o perioada. Cand venea ora de supa, deja eram terminata de emotii daca mananca sau nu mananca, dupa ce cand am inceput sa-i dau supita manca de mama focului.
Si nu manca mai mult de 50, se vedea ca-i e foame dar pur si simplu nu mai voia sa manance supa. Nici eu n-am stiut ce are: am scos telina, tot n-a vrut, am scos si pastarnacul, nu s-a schimbat mare lucru, i-am pus lapte praf...parca, parca manca mai mult, dar nu cine stie ce.
Si intr-o zi i-am nimerit-o mai groasa, de consistenta unui piure, din greseala...si a mancat Dariuta mea tooot. Asa am tras io concluzia ca ii era prea foame ca sa stea dupa zeama mea cu lingurita. Asa ca acum i-o fac mai spre piure asa...cu tot cu carnita inauntru, si i-am introdus din nou telina si pastarnacul.
O fac in felul urmator: un morcovel, doua foite de la jumatate de ceapa, un cartofior, un sfert de ardei gras, o bucatita de telina, putin pastarnac, rad. patrunjel, puse la fiert, apoi inainte de a stinge focul, putin ulei de masline si gata. Carnea fiarta separat.
Cum a spus si Gandacel, supa de la carne nu este buna deocamdata pentru stomacelul lor. Fiarta si pasata separat si apoi amestecata in supita cate putin, cate putin.
cam asta, uneori mananca mai mult, uneori mai putin...in general 150-200 ml.
si inca ceva foarte important pentru mine, copilul trebuie sa fie odihnit cand mananca ca daca i-e somn mai tare decat foame si io ma lungesc cu lingurita aia la gura ei, mai tare se enerveaza si normal ca prefera biberonul.
Cam asta...iti urez succes si multa rabdare...n-o forta sa manance!
fetelor, ce-i cu virusul ala de diaree in Bucuresti ca ne intoarcem si noi acum si nu vrem sa patim nepatite? se ia din aer? ce mai e si asta?
am intrebat si eu ieri care-i pasul urmator in divesificare dupa introducerea carnitei? si cand se introduc alimente la masa de ora 5-6 dupa amiaza? nu este nimeni in stadiul asta? sau pe picior de pregatire?
noi incercam azi din nou cu brazica facuta in casa, de data asta din lapte dorna. urati-ne succes. nu stiu cu ce s-o combin. incercam cu mar.
pupici.
melku & bebe Daria (2.11.2005)
dordia2000 spune:
Bic superba poveste!!!! Sa-ti traiasca printzesa si sa va bucuratzi de ea!!!!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mara95 spune:
Silvia, mersi, deja ma sint mai bine.
Din diversificarea noastra s-a ales prafu', nu mai vrea nimic, dupa ce am intrerupt 4 zile pe motiv de muci.