Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

joy, din ce stiu nu numai lungimea e indicator de crestere, la noi mai masoare circumferinta capului si a trunchiului...
asa ca nu te alarma doar pt un indicator!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Dordia ,multumim pentru urari !Si voi sa cresteti mari si sanatosi!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Cristina ,ne treci si pe noi in tabel?Azi avem 5 luni si 8kg ,avea acu' 2 zile si 70 cm!

MERCIC!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Melku, am vazut pozele fetei, frumoasa!!! Bafta cu branza. ACu' ma duc sa-l vad si pe Victor.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dragele mele, am citit cat de mult am putut din urma, insa recunosc mai am restante.

Sa dam si noi raportul. Dumitrie sta in fundulet nu il mai pot tine pana la 6 luni, nu ma pot intelege cu el. Ieri am observat ca i-a iesit un canin si o o maseluta si varful la cea de-a doua. Mananca piure de fructe cu branzica si apoi 100 ml de suc de morcovi, asta numai la o masa, apoi supica, zeama, 60 ml si piure de legume iar seara laptic cu cereale de ovaz. Crestem mari frumosi si suntem foarteee veseli.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA SI MADUTZA SA VA TRAIASCA BAIETII SI SA CREASCA MARI SI FRUMOSI!!!!
LA MULTI ANI!!!

CRISTINA, multam . chestia e ca la mine masoara NIMIC. asa ca...in greutate a luat, dar nu stiu unde a pus ca in lungime nu, parca a mai facut falcute, dar la corp..este subtirel.

offffffff ce oi pati si eu cand incepem sa papam supite si alte alea???
sper sa fie mancacios la masa-marea.....

apropo de mancare...pana la ora 11.00 azi am mancat de 2 ori, iar a doua oara am facut asa: 2 snitele, un ou prajit, plus trei sferturi de paine umpluta cu branza, cascaval, branza topita, piept de curcan, niste rulada de porc, salata, castraveti, rosii si mezeluri prin toate astea....asa mancam cand eram cam in 3-4 saptamani.
ca doar asa am luat 5 kg in vreo 5-6 saptamani de sarcina...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mai fetele din Bucuresti, nu mai stiti nimic de Mirela Anca ? Mi-e dor de ea si sper sa se fi remediat situatia ei de acasa. A avut o perioada fte grea, clar.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Bic m-ai facut sa plang aseara tarziu. Pt mine cea mai impresionanta poza ramane a ta cu Sma in brate, prima.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Mergi la inceput

Joy merci pentru urari!Si voi sa fiti sanatosi si voinici!
Cu mincarea m-ai dat pe spate ,cum potiminca atit?:))))Las-o mai moale ca Vladutzu' vrea sa aiba mamica trasa prin inel,mie mi-e frica de mincare de cind am nascut dar am revenit la 54kg ,am dat jos 20 luate-n timpu' sarcinii,tu cite kg ai?

Pupici

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

La Humor tocmai a plouat cu gheata vreo 3 minute. Pentru a treia oara anul asta! Dumnezeu cu mila! Tocmai inflorise copacii... Cine stie ce roade vom obtine...
Ce bine de voi ca aveti copii asa mancaciosi... Eu ma rog la D-zeu sa vina ziua aia cand Elise urla ca vrea sa manance. Pupici multi pentru copii papaciosi. Si pentru cei mofturosi si mai multi pupici, ca poate asa le-o veni pofta de mancare.
Noki, eu am luat-o pe aratura de mult cu "mancacioasa" mea. Inca nu i-am dat supica, dar ma cam ia groaza cand ma gandesc ca din tot ce i-am dat pana acum a acceptat doar sucul de morcov. Si pe ala il bea cam in sila! Si eu sunt de parere sa nu o fortezi pe Sarah sa pape daca ea nu vrea. Crede-ma, eu iti inteleg disperarea.

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput