Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Salutare mamici!
In sfarsit ne-am intors, missa e obosita moarta ca si mine de altfel, azi am dormit amandoua pana la ora 11!
Aseara, pe avion mi-a dormit non stop - am avut si o ora de intarziere ca s-a spart cauciucul la o roata si nu aveau astia cric...asa ca am stat aseara in avion si ne rugam sa il repare bine
De masina s-a cam saturat ca ne-am plimbat de ni s-a acrit si noua daramite ei!

Azi la pranz am inceput in forta, am diversificat in sfarsit! I-am dat piure de morcovi, din borcanas ca nu am avut timp sa fac. I-am dat Bio de la Carrefour! I-a placut tare mult, mai sa imi ia lingurita din mana!

In rest voi sper ca sunteti bine, nu v-am citit deloc si nici nu cred ca am timp sa o fac!

Alina si Amalia 17.11.2005

Poze noi de Paste Catolic 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

La multi ani bebelusilor nascuti in ziua de 9!

Mandutza, 20 kg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Melku, . Bafta cu branzica. Cum a fost la Barlad? Am fost si noi de Paste, dar nu am stat decat 2 zile ca Stefan a trebuit sa se intoarca la servici.
Dordia, eu is mai grea de cap , la supica tu ai introdus toate legumele odata din prima zi? Sau ai adaugat treptat, la cateva zile, cate o leguma noua?

Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania

3 Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus bine ai revenit!

Melku poate de-aia mananca si Nati supa cu pofta, ca i-o dau piure, nu zeama.

reteta mea de supa
Pun 700 ml apa la fiert. Cand da in clocot pun 2 morcovi mijlocii, 1 albitura, 1 telina mica, 1 ceapa. Fierb vreo 30-40 minute pana se inmoaie zarza si devin pasabile.
Pasez toate zarza in afara de ceapa, apoi adaug eventual putina zeama pana la consistenta dorita. Pun intr-o craticioara si mai dau un clocot. Apoi pun in biberon (ca sa vad cati ml am, ca ii dau cu lingurita, nici nu curge de altfel) si adaug ulei de masline, o lingurita la 100 ml de piure.

Din chestia asta imi rezulta cam 150 ml piure - o portie.

Prima zi se da 1 lingura, a 2-a zi 50 ml, apoi 100, apoi 150.
Mai apoi se adauga 1 dovlecel mic, apoi cartof, broccoli, conopida, ardei, rosie. Pe rand, in timp.

Carnea (piept de pui) se fierbe separat, pusa la fel, cand clocoteste apa. O pasez si apoi o amestec in piure, inainte sa-i mai dau clocotul suplimentar.
Intai 1 lingurita, apoi 2, ne oprim la o lingura.

Cumpar un piept de pui pe care il impart in 6 sau 8 bucatele pe care le congelez separate si tot iau cate o bucatica. Direct congelata se arunca in apa fierbinte.

La mine etapa urmatoare va fi pireul de cartofi si am sa mut carnea in el. Apoi portocala si apoi galbenusul, amestecat in piureul de cartofi.

Eu ii dau la masa de la 14-15 supa si la masa de la 18 marul cu cereale. Completate cu san. Masa de la 11-12 i-o inlocuiesc mai incolo.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

mamici si bebici!
Scriem si noi in viteza ca doarme tero(ristul).
NOKI:mie n-a vrut sa-mi ia supa prima data nici mort!am facut toate combinatiile posibile, am scos legumele una cite una pina mai ramasesem doar cu morcovul, si m-am prins!:luam din craticioara 1buc cartof, 1buc morcov,1buc (mica)telina, 1buc albitura ,cit 1 lingura de carne le pun in paharul de la blander si adaug aprox 100ml lapte(topfer)-deci fara zeama de la supa!-le macin bine, bine si iese ca o supa crema, {ce e mai important am uitat sa-ti zic: inainte sa le macin pun peste ele si patrunjel frunze (nu multe)}, nici fructele nu le maninca asa bine!BAFTA si rabdare!!(are zile piticul cind nu vrea decit san...)
Cu borcanelele eu sunt de acord , dar nu cu alea de la hame(chiar acu 2 zile am fost la un supermarket care avea pe raft borc hipp, hero, nestle si hame.Toate erau aproape 50.000 lei numai alea hame 23.000lei.Curiozitatea m-a facut sa citesc eticheta, batea la ochi!avea tot ce aveau si astea +un E xx(n-am retinut) Pt E xx am platit mai mult , dar am sufletul impacat)Acum sint super multumita ca mi-a gasit sosul meu niste piersicute micute grecesti (nu foarte dulci) Mi-a luat un kg (9 buc=110.000lei) si le tin la copt in sufragerie
La bebelacii care adauga lunisoare saptamina asta, sa FIE SANATOSI ,SA-SI BUCURE PARINTII!!
MELKU-le tu intrebai cum dorm bb? al meu doarme numai pe spate cu minutele in sus zici ca tine unul pusca spre el!rareori se intoarce pe cite o parte Asta mi-ar lipsi sa-l pazesc si noaptea sa nu se intoarca pe burtica(azi am plecat pt 10min din camera , l-am lasat perpendicular pe marginea patului, si cind am venit nu numai ca era paralel, dar era pe muchia patului cit p`aci era...)
Va pupam si incercam mai tirziu daca avem loc de tati sau imi da voie tero!
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mara ,multumim de urari !
Da ,20 de kg ,nu am alaptat ,asa ca mi-a fost usor sa ma abtin de la mincare ,adica nu prea am mai mincat nimic ...si cu gindul ca la botezu' lu' Orlando sa arat bine ,am avut ambitie!

pupici

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZICI MAI 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy Vladone e un dragut si arata super-bine nu te mai vaita ca una, ca alta! Si seamana cu tine, s-a maturizat mult de cand nu l-ammai vazut in poza!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Eu inca alaptez, da' am si mancat!Mai am peste vreo 9 kg.Deocamdata am renuntat la paine la 2 mese din 3.

Lavi, supa cum o pastrezi si cat, daca ii dai o lg,2, apoi3...? Am vazut ca faci destula cantitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

am stat o ora cu el in brate pana a adormit, plu ca inainte de asta numai frecus a facut cu mine...
am rufe de intins de la 11.15, dar nici acum nu am apucat...

mai nici eu nu stiu un de bag atata haleala, dar cred ca recuperez pt zilele trecute cand am cam facut greva foamei...
si da, tot 20 kg in plus am avut si eu, am dat jos la 3 saptamani supa nastere 10, dar intre timp am mai pus 3...deci am 63. ma imbrac cu pantalonoo lui cristi
e naspa ca nu pot face nici din cauza de coloana si genunchi....

LAVI, eu nu vad nicio asemanare nici cu mine nici cu cristi...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Joy, cu adormitul si noi patim la fel de la un timp, mai ales seara.E obosita de nu mai poate si se lupta sa-si tina ochii deschisi, si maraie intruna.Dar rezist pentru ca ma uit la ea si ma gandesc ce mult o iubesc si cat am dorit-o. Si e atat de micuta si nu poate spune ce vrea....

Mergi la inceput