Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 12
patriciaR spune:
Buna mamici,
Am citit despre diversificare...si parca ma simt vinovata ca eu nu ma prea omor asa ...doar o masa pe zi de legume sau de fructe...si destul de rar cereale( cu cereale nu insist sa-i dau ca e destul de grasuta pt 5 luni-8 kg), nici nu mai pot sa o tin in brate.
Eu am alaptat-o doar 2 luni...si apoi am trecut usor pe formula...laptele meu s-a terminat si am fost nevoita, dar am avut noroc ca a acceptat usor biberonul si formula.
De fapt vreau sa zic ca imediat ce s-a terminat cu alaptatul am pus pe mine 5 kg...nici macar in perioada de sarcina nu am pus asa de mult intr-o luna...se poate sa fi fost hormonal...ca atatea schimbari hormonale ce au avut loc in corpul meu...era de ( prima menstruatie, apoi gata cu alaptatul...si alte probleme care au aparut in primele 2 luni....); asteptat...dar chiar asa de mult...m-am trezit ca i-au proportii.
Asa ca imediat am mers la sala ...acum sunt mai bine...ma simt in forma...dar kg se duc tareee greu...e posibil ca si masa musculara sa fi crescut...dar totusi.. minanc numai salate sau alte mincaruri usoare, foarte putin ulei sau prajeli...de fapt deloc...si destul de rar dulciuri( la astea inca nu pot renunta definitiv...din cand in cand trebuie sa imi incarc bateriile).
Acum vine intrebarea; Maduzta tu parca am citit ca ai slabit 20 de kg!!
Cum?!
Ce ai mincat?!
Cat sport faci?
Eu fac body toning de 3 ori pe saptamana si uneori mai lucrez si la aparate.
Acum am 8 kg peste greutatea mea dinainte de a fi insarcinata, adica vreo 67 kg, dar trebuie sa ma mobilizez si mai mult ca se pare ca nu-i de gluma.
Mamici iertati-ma ca am fost un pic off topic...
la mamici si
la bebelusii mincaciosi si mai putin mincaciosi!
meems spune:
Alinus, bine ai venit acasa! Mai, ce cumintica e Amalia in calatorii, deja are ceva zboruri cu avionul la activ. Eu am emotii pentru calatoria spre Romania cu Rianna, dar sper sa se comporte la fel de bine ca bebelina ta, desi 14 ore in avion sunt super plictisitoare si pentru mine, d-apai pentru ea... Om vedea in aprox. 2 luni.
Ripley, ce bine ca mai postezi si tu din cand in cand! Dar hai, mai spune-ne despre Anutzache, ca tare dulce si cuminte e.
Joy, ce dragut e Vladonele tau!! Sa-ti traiasca.
meems spune:
Mai, nu mai vorbiti de kilograme in plus ca ma ia depresia. Si eu am ramas cu vreo 5 de care nu scap nicicum. De ceva timp stagnez la aceeasi greutate. E-adevarat ca nici nu fac ceva efort sa scap de kilele astea, daca ar putea dispare asa instant ce bine ar fi... Mananc tare aiurea si sport nu fac deloc. Si nu ma intrebati ce meserie are barbatu-meu ca ma fac de rusine (si pe el si mai tare!) 
felicia74 spune:
Uraaaa! A fost zi calda, am stat si noi afara!
Mara eu de cand nu mai dorm cu Ilinca e f.bine, se trezeste bb dimineata, fara sa mai pape noaptea.
Noki reiau campania de batut la cap
: ce-ar fi sa-l intrebi pe dr cel bun dc n-ar fi mai bine niste vitamine? Doar asha ptr stimularea poftei de mancare.
joy nu inteleg: tu atat ai mancat? mama! Cred ca joi da doru o fuga in zona ca sa-ti aduca alea, ca maine e ocupat cu schimbarea fisei Ilincai de la pediatrul vechi la cel nou.
Azi am fost sa iau o scrisoare medicala scrisa de noul pediatru catre cel vechi si am vazut policlinica unde lucreaza. Mama, asa arata policlinicile de stat? Nu-mi place ca are si pacienti adulti, mare parte batranei tafnosi. Sper sa nu fie nevoie sa ajung acolo decat la vaccin, ca altfel caut iar alt doctor. Apropo, dar vreun doctor de la poli particulare o fi si medic de familie?
Mamica Ilincai Teodora
(15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Buna seara fetele !
Patricia ,eu am slabit fara o dieta anume ,am mincat ce m-a taiat capu' ,adica :
dimineata- cafea cu zaharina si tigari la greu
!![]()
![]()
(nu dau sfaturi sa te apuci de fumat in caz ca nu o faci) ,asa am facut eu si e rau ,stiu!
Pranz- salata ,fructe ,iaurt ,piept de piu la gratar ,chiar si ciorbe ,numai cu paine prajita de dieta ,n-am mai mincat paine normala de 5 luni :( ,deci din toate astea gaseam ce minca
Seara- iar gratar ,pui ,vita ,supa de legume ,iaurt ,mamaliga cu brinza de vaci pt. dieta ,cam astea si cand ma mai lovea foame ,rontzaiam grisine si stiksuri la greu ...,aaa si sa nu uit ,apa plata cam 2 l pe zi ,eu beam ca asa beau de obicei dar mi-a prins bine ,imi place apa la nebunie !Mai poti sa bei si sucuri fara zahar ,eu beam la greu ..
Sport nu prea am facut ca dupa cezariana vreo 6 luni nu e voie dar m-am mai chinuit cu niste aerobic ,dupa un dvd ,poate si asta a ajutat un pic!
Bafta multa ,poti sa slabesti ,ai sa vezi ,ambitie sa ai ,eu dadusem indepresie in timpul sarcinii cu 20 kg plus si abia asteptam sa nasca ,ca sa le dau jos!
PUPICI!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
Madutza10 spune:
Mara ,nu renunta la mese ,chir inmulteste-le dar maninca ce nu te ingrasa si cite putin ,eu mincam si de 6 ori pe zi!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
mara95 spune:
Felicia, mersi pentru raspuns.
Pana la urma ,care cereale sunt mai bune, din experienta?Si ati descoperit biscuitii fara gluten?Nu ca as gasi pe aici, da' vreau sa stiu....
mara95 spune:
Mandutza
Ce marca de blender imi recomandati?Stiu ca ati discutat mai inainte, dar acum cred ca l-ati si cumparat.
Siminaf spune:
Buna 'neatza tutulor!
Vreau si io linkul catre povestirea nasterii lui Sma!!! Nu gasesc si pace! Nu stiu ce-i aia cafeluta! Si pe mine ma impresioneaza f.f. tare prima poza! Parca ar fi Madona cu Pruncul...
Pupici la bebici mici si scumpici!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Noi 3, cu Raluca in burtica
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Madutza10 spune:
FETELE ,HELP!
Am si eu o intrebare : de ieri am inceput diversificarea ,mai greu dar tre' sa contunuam ,l-am cam fortat ce-i drept dar trebuie ca deja are 5 luni ,acum pe seara a facut kk a doua oara si cam moale si imi vomita ,a vomat de vreo 3 ori azi ,o fi din cauza diversificarii?Ai vostri bebici au patit la fel ?
Mara ,eu mi-am luat Braun MultiMax 700 ,e cam mare dar face de toate ,absolut orice dar e si cam scump ..io zic ca si Braun d'ala mic e bun ca am avut inainte dar nu pentru cantitati mari!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006