Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 8

ela27oana spune:
Neata fetelor,
Raportam ca suntem bine insa ieri m-a zapacit a mancat de 8 ori in total 1200ml,record pt ea,si vad ca si azi a incept in forta deja a mancat 250 ml
Ela si Oana-Daria

felicia74 spune:
Neatza!
Ela e clar in recuperare, asha a facut si Ilinca cand a iesit din spital. O sa vezi, in cateva zile o sa redevina fetitza dinainte.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

madau spune:
Neata la toata lumea!
Ela bravo ptr mancacioasa sanatoasa!
Bic super povestea nasterii!
Noi ne-am trezit, am mancat un bibe de lapte cu cereale si acuma bagam somn la greu ( de fapt fata, ca mami bantuie pe DC ).
la bebici si mamici
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

miha2006 spune:
BUNA DIMINEATA de la Deva....
FELICITARI pentru "dintosi" la noi nimic deocamdata dar am observat o pata alba pe gingiuta, sa fie dintisor?....cine stie...
Sa va mai spunem de noi: fiimea se ridica bine cand o prind da manute, spijinita de perne sta chiar bine,iar singurica in fundic sta 2 secunde apoi se rastoarna...ideea e ca vad progrese de la zi la zi. La capitolul intors suntem tot la spate-burta si numai pe stanga iar invers s-a intors o data si apoi gata( am dedus ca asa a fost dupa pozitia pe care am gasit-o ca am ratat momentul).
NOKY ne inscriem si noi in clubul nemancaciosilor de supica. De catava zile nu stiu ce are ca nu o mai vrea (si nu ii dau dacat de 3 ori pa saptamana). Ieri cu chiu si vai, ursuleti si avioane a mancat vreo 60 ml si restul la gunoi, asa ca am continuat cu laptic vreo 90ml si gata asta a fost masa de pranz. Ieri dimineata am mancat primul nostru danonino... si tare a fost incantata de el. Nu prea sunt eu de acord cu Danone dar iaurtul simplu nu-l mananca si cu fructe in Deva nu gasesc decat cu bucati. Astea fiind speciale pt copii imbogatite cu vitamina D am zis ca merg.
Referitor la borcanase noi nu am incercat decat o singura data in conditii de picnic sa nu plec cu toata bucataria si am cumparat de la Conservfruct un borcanel de pireu de mere dietetic dar a fost oribil. In el avea samburi si coaja.... cred ca aia i-au pasat cu totul. Bine ca am observat ca se putea ineca.. asa ca sariti peste conservfruct .
In general eu sunt de acord cu borcanasele atata timp cat au mai putine subst daunatoare, mai ales ca stiu copii hraniti numai cu borcane si care sunt ok (numai HIpp si nestle)
pupici
MIHA SI IULIA BUBULINA

madau spune:
Iote, acu am vazut, ala de dinainte a fost mesajul cu nr.300 Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

ela27oana spune:
NOKI- ce sa-ti zic,nasol ca nu vrea sa pape.Pana acum a mancat?i-a placut?poate nu-i place unul din ingrediente?daca i=a placut pana acum nu ai observat de cand nu mai vrea?poate ceapa sau telina,de ex eu nu suport telina in supa,numai cand simt gustul si mi se tai epofta de mancare si asa am fost de mica!
pupici si pofta buna piticutei
Mai fetelor,atentie,ieri am fost la pediatra si mi-a zis ca este un virus care se transmite aerogen si care provoaca diaree cu febra,ce a avut daria,si cica ar fii semne ca apare o epidemie,pt ca sunt f multe cazuri.Am vb cu SILVIA,sis e pare ca are aceleasi probleme cu stefanut,(SILVIA,sper sa nu te superi ca am spus eu)
Ela si Oana-Daria

ilenutza spune:
Mama, Ela, ce patanie!Eu ma feresc sa tin geanta pe carut pt ca imi dau seama ca ti se poate lua f usor!
‘tremurand de pofta”
n-am mai auzit expresia asta, da’ e tare haioasa!
am auzit in schimb ” sa-ti bagi burta in draci’
Bicule, ce shmechera esti! Auzi, la cafelutza!
Am pus si noi poze noi!
Ile si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor

Gandacel spune:
Buna!
Ela, de ce crede doctora ca ar fi un virus aerogen, si nu o fi ceva din apa asta faina de Bucuresti? Noi inca n-am patit nimic, dar zic si eu...
Noki, in legatura cu supica, mie doctora mi-a spus ca daca nu vrea, sa nu-l fortez, ca pe urma nu mai mananca, neam! Asa ca sa-l las o zi-doua si sa incerc din nou. La al meu a functionat tactica. A mancat pana acum 3 feluri de supa. Ii pun de toate. Accepta si albiturile, si telina, si dovlecelul, si ceapa, chiar i le pasez pe toate! Variez, ca sa nu se plictiseasca. Prima gurita doar gusta, e foarte suspicios. A doua inchite ceva iar de la a treia mananca! Ieri insa nu a vrut cu nici un chip! Am incercat de cateva ori, insa cand am vazut ca se suara pemine, am incetat si i-am dat doar san. Nu ii da atata atentie. Incerci a doua zi iar! A, si sa nu uit! Doctora mi-a atras atentia ca atunci cand vom baga carnita, nu am voie sa o fierb in aceeasi apa cu legumele. Zeama de la carne nu are voie, doar carnita, pasata in supica de legume.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)