Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 7

ela27oana spune:
BUNA FETELOR
Mama dar ce harnicute a-ti mai fostse vede ca a fost cam urat afara
Incerc sa citesc din urma si sa raspund.
Dar mai intai sa va povestesc cate ceva :Dariuta este k,am rezolvat-o cu burtica,acum facem normal asa ca de maine vom trece incet incet catre alimentatia de acum o saptamana.Azi nu stiu ce a avut ca a fost tot timpul maraita si nu a stat locului o clipa se intoarce de pe spate pe burta la fiecare 5 min se rostogoleste numai pe stanga,face asa de mult dar azi toata ziua si incepea sa maraie imediat ca ramanea manuta sub ea,m-a obosit tare ,tare.De mancat manaca din ce in ce mai bine azi a mancat pana acum deja 6 mese a cate 170 ml plus 100 ml de supa,recupereaza zilele in care saracuta nu a putut manca,
De azi i-am dat cereale de la bebelac -orez cu banana- si a papat tot ,i-a placut mult.Sper sa recupereze ce a pierdut vreo 300-400 de grame,se vede ca a slabit ea care avea o carne tare pe ea acum este f moale,ne revenim noi.
Acum sa va zic cate ceva despre patania de ieri.Am plecat cu fata catre spitalul 9 la o prietena si in drum am trecut prin piata ca sa cumpar cate ceva pt ea,am cumparat dintr-un super-market apoi la o taraba m-am oprit sa iau portocale,le-am ales si cat mi le-a cantarit am scos bani din geanta (geanta de bb pt carut-care era pusa pe manerul carutului) si i-am intins sa-i dau banii vanzatorului,am luat portocalele si cand sa le pun in geanta ,geanta nu mai era,am intrebat s-a strans lumea,in final am mers la adiministratia pietii sa ne uitam pe camere ,erau camere la iesiri,am vazut un tip suspect care iesise din piata in momentul in care mie imi furasera geanta, apoi am mers in marketul de unde cumparasem si pe camera am vazut un pusti care ma urmarise in magazin cand am scos banii si am vb la tel.
Am facut reclamatie la politie,au mers cu mine in piata,dar nu mai era nimeni ,azi dimineata la 9 m-au sunat si am mers iar cu ei ,au luat declaratii si inregistrarile de pe camerele de supraveghere,unde se vad f clar ca 2 indivizi m-au urmarit,unul pe care l-am sesizat si eu si altul care a sta mai la distanta.au luat la sectie pe vanzator care cred ei ac este imposibil sa nu fii vazut ceva,pt ca era undeva mai sus.Oricum nu-mi voi mai recupera paguba,sincer ma doare sufletul cand ma gandesc la telefon,in care aveam poze cu afta si pe care nu apucasem sa le transfer in calculator,si tel care era destul de scump,anul trecut dadusem pe el 13 mil.Asa ca am luat o decizie imi iau cel mai ieftin tel de pe piata ca sa-l fure de cate ori vor wei ca sa nu-mi para rau.este oferta la orange tel la 1,19 usd.pe astra il iau
Ela si Oana-Daria

ela27oana spune:
DORDIA SI GANDACEL pupici pt baietii voi cei mari si tare miscaciosi
ILENUTZA felicitari pt dintisori
ANDA bine ai revenit
FELI imi pare rau de ce a patit ilincuta,te inteleg ce ai simtit,dar de acum inainte trebuie sa ne obisnuim si cu astea
Despre statul in fundic eu o pun pe daria in leagan si acolo sta si la 90 grade ca are 3 pozitii,ii place tare mult in el ,mai akles cand se leagana,este super incantata,si vreau sa va zic ca am dat doar 850.000 pe el,super afacere
Ela si Oana-Daria

dienutagraviduta spune:
ela - bine ca e ok copilul la burta; din aceleasi motive ca si tine am avut eu vreo ani telefon din cel mai ieftin; ba de la firma chiar; dar m-am plictisit pana la urma si mi-am luat unul misto.
anda - daca nu mobila de pal, pai din ce, din leman masiv ? nu-i mai grav ? (dienutza, nesimtzita posesoare de 2 poluante, din care una pe motorina ...)
ce sa zic, nici mie nu-mi place sa arunc gunoiul pe peste tot, mi se pare necivilizat; dar n-am inteles totusi de ce sunt suv-urile absolut necesare in bucuresti ...:))
lavi - bravo tie ca ai rabdare sa citesti lecturi d-astea plicticoase; dar utile totusi ... noi n-am halit inca nici un borcanas d-asta buclucas; astept sa vedem ce concluzii tregeti dupa studiile astea de piata !
cu laptele sunt si eu foarte bine; adica n-am mai dat lapte praf lucutei de 1 luna jumate. ii pun numai in piure, ca sa fie gustos.
azi am fost intr-un complex cu mobila cu luca sa cautam un coltar pentru sufragerie; era ca o hala imensa plina cu mobila; l-am tinut in port-bebe; mama ce scandal a facut - gangurea non stop, dar tare nu gluma ... se uita toata lumea la noi ...
m-am indragostit de un coltar polonez, superb; e crem deschis, o poezie; maine il ducem si pe tati, sa aprobe si el achizitia; de fapt, sa semneze pe cec ...:) inca am indoieli asupra culorii, ma gandesc ca o sa se vada cariocile lucutei pe el rau de tot ...
apropo, corap, tu cum te descurci cu canapele tale albe ? se jegoseaza rau ?

Noki_Lara spune:
Fetelor, sunte mega-super disperata! Nu stiu ce sa ma mai fac cu mandra mea! Nu vreau si nu vrea supa!
Sa va zic cum o fac, poate aveti ceva sugestii: cam jumate de litru de apa, legume - morcovi, cm mult, telina putina, un cartofior, o ceapa de gust, dar pe care nu o pisez si 50 grame de carnitza. La inceput mixez legumele si chiar ianinte de a i-o da, carnitza. o las de pe o zi pe alta, dar cu carnitza bucati mai mari in ea, pe care le toc chiar ininte de papa. Nu e atata de "tare" ca papa la bornanas- ca by the way, e febletea ei, mananca fara probleme-, ci mai moale, asa, ca un lichid gros.
Io simt deja ca ma urc pe pereti. Nu e suficient ca dimineata face scandal la fructe, papa cu greu 100 grame, dar la pranz e TEROARE! Cand simte gustul, urla, se face arc, io-i indes pe gat si tot asa...pana ma plictisesc si nu-i mai dau. Adica azi dupa vreo 20 de ml. Am incercat si cu bibe si cu canitza de-aia de la 6 luni de la Nuk si cu linguritza. NICICUM nu vrea!
Ce sa fac? Laptic papa fara comentarii. simplu sau cu cereale. Am incercat si sa-i pun lapte praf in supa si tot nu merge! Vreau sugestii, pleeeeeeeeeeeeease!
Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

madau spune:
Fetele noi poimaine dimineata plecam sa vedem marea . Are tati o licitatie la Constanta si plecam si noi cu el. Abia astept, sper sa ne simtim bine
Elama bucur ca sunteti bine!
Miruna mea m-a zapacit, de dimineata se rostogoleste intr-una de pe spate pe burta, nu sta o clipa locului. A descoperit ca poate sa-si scoata si manutza de sub ea si acu exerseaza la greu
Feliam si eu nevoie urgenta de un sfat. Ptr plecatul la Constanta mi-ar fi bun un carut din asta mai mic sa aiba loc in portbagaj, Chicco CT 0.5 e bun? Am vazut ca are si husa de picioare si de ploaie...dar scrie de la 6 luni incolo. Oare de ce? Eu l-am vazut in Metro si se lasa destul de mult spatarul, insa tu ai studiat mai bine oferta. Ce zici?
Noki daca o sa citesti cateva postari in urma o sa vezi ca pitica mea papa supa de legume numai cu piure de piersici de la Hipp . Asa ca...gusturile sunt multiple, incearca cu lamaie, portocala, etc. Azi a mancat fara, dar nu o tine mult, cred
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

ela27oana spune:
Vad ca vb de mancarica la borcanele,de E-uri si alte subst nocive.
De acord cu Dordia,
In plus ne ferim sa cumparam fructe din import pe motiv ca sunt fortate sa creasca si cautam sa cumparam de la noi,de la tarani din piata chiar daca sunt ele mai "urate" cu pretextul ca sunt fara substante daunatoare copiilor nostrii
Ei, da de unde ,taranul nostru nu mai e taranul ala de demult s-a modernizat si el ,si de primavara de timpuriu si pana toamna cand culege merele perele etc,stropeste pomii de 5-6 ori cu insecticide,pesticide si stimulatori de crestere,insa partea proasta este ca astea sunt de 2 feluri de contact care nu patrund in fruct decat in procent mic si sistemice care patrund in toatlitate,si aici este partea nasoala cele sistemice sunt mai ieftine si pe astea le dau,si nu vb din auzite
Ela si Oana-Daria

felicia74 spune:
Madau eu am luat Babideal pana la urma. E cam la fel cu Chicco Ct. Avand in vedere ca e ieftin la Metro, ia-l. Se strange umbrela, intra in portbagaj, chiar si in unul de Matiz (nu-i asa Noki. Spatarul se lasa destul de mult, aproape de orizontala. Dar asta poti vedea si la Metro.
Tot incerc sa citesc scutecul acesta dar nu pot parca am mancarici...
Daca m-a mai intrebat cineva ceva, scuze, citesc maine.
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)

dordia2000 spune:
Noki uite cum fac eu supa pe care o adora Stefan: 2-3 morcovi, o albitura mai mare, un sfert de tzelina din aia mare, o ceapa mijlocie,un cartof mijlociu, un dovlecel si carne cam...o bucata de piept cat podul palmei. Le tai bucatzi ca la piure si pun apa din ochi cam...sa le acopere bine de tot. Pun sare. Cand sunt aproape fierte pun patrunjel verde su ulei din ochi si mai dau 2 clocote si gata. Scot ceapa si o arunc iar restul le bag la blender si le subtziez cu zeama lor pana cand obtzin consictentza dorita. Imi ies vreo 4 portii!!! Portzii de-ale lui Stefan care...sunt mai mari decat cele obisnuite!!!
Asa fac eu supa pe care fi'miu o devoreaza si mananca tremurand de pofta!!!
Mada suuuuper ca te duci la mare. Sper sa ii placa Mirunei la mare!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Madutza10 spune:
Dordia,vad ca Stefanutz al tau maninca tare mult si mai ales supa ,zici ca o adora ceea ce multi copii nu o fac ,zi-mi si mie te rog cum ai inceput sa-i dai supa ,ce continea si in ce cantitate !
Merci ,pupici
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006

Bic spune:
Meems, Smaranda a trecut prin faza in care plingea la fete noi cam atunci cind era de virsta Riannei. La noi a trecut destul de repede. Acum e in faza in care zimbeste si se bucura la toata lumea.
Citesc in diagonala ca unii fac kk mai des de cind i-ati diversificat?
Eu speram sa se intimple invers, ca eu am o cacacioasa care chiar si acum face aproape la fiecare masa!!!!
Intrebare: cum va dati seama daca lui bb ii place ceva de mincare sau nu???? Eu habar nu am. Noi sintem inca doar la cereale, dar nu-mi dau seama daca vrea sau nu. Ea ride dupa fiecare lingurita, de unde eu deduc ca ii place.
Nu am mai citit demult in mod constant, asa ca ma scuzati daca am ratat o groaza de chestii. Dar ce-i cu Ina si Rachel? Mi-e tare dor de ele. Poate [telefon], dar pina apuc poate imi spuneti voi de ele.
Chiar nu exista in RO mincare de bebelusi fara chimicale? Dar legume crescute fara pesticide mai exista??? Ca tot n-am renuntat la ideea de a veni in Ro si vreau sa stiu la ce sa ma astept.
Am postat in sfirsit povestea nasterii pentru cine are timp de lectura www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">
pupici la copii si mamici! Smaranda, 03.11.2005