Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 6

joy04 spune:
nu stiu cum am areusit sa-l trimit....
nu am apucat sa citesc tot...dar mi-a ramas n minte ca m-a intrebat cineva cat costa scaunelul. pai este 299 ron, dar iti fac un card de reducere si la prima achizitie peste 1 milion, ai 5% reducere, apoi 7%....deci l-am luat cu 284ron.
daca vrea cineva, am un card si urmatoarea reducere este de 7%...orice ati lua de la miniblu in valoare de peste sau minim 100ron....
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Gandacel spune:
Anda, sa stii ca nu fac parte dintre cei care arunca gunoaie pe jos si ma deranjeaza tare rau cand altii o fac, insa nu ma apuc sa strang dupa ei! Si nici daca imi ia vantul un servetel nu alerg sa-l recuperez. Si zau ca sunt atenta la ce mananc, insa in anumite limite, fara exagerari! Si cu copilul ma comport la fel. Nu ii dezinfectez manutele de fiecare data cand atinge ceva si ii mai scapa mana pe putzica inainte sa pot eu sa sterg rahatelul din zona... Ce sa fac?! Ma gandesc ca e suficient de ecologic, ca ii ramane prin unghii, si doar n-o sa-l spal cu peria!
Ma alatur tie cu protestul impotriva masinilor de teren. Dar in Bucuresti sunt necesare. Protestez: eu n-am bani nici sa repar Tico in momentul de fata, deci nu sunt de acord ca altii sa-mi strice echilibrul psihic!
Glumesc. Eu mereu glumesc, ma iau si singura peste picior. Stii de ce? Ca am avut prea multe necazuri ca sa-mi permit sa fiu trista...
Hai sa nu exageram, consumul excesv de alimente "sanatoase" si seriozitatea excesiva dauneaza grav sanatatii!!! De la stres ni se trag toate relele!
quote:
Originally posted by melku
Buna ziua, mamici!
numai sa nu facem o obsesie din asta si sa incepem sa evitam tot pe diferite considerente "ecologice" ca ajungem sa nu mai stim cu ce hrani copilul.
Pe mine asa ma tenteaza cateodata sa incep sa-i dau din mancarea pe care o gatim pentru noi (asa cum facea mama cand am fost si eu ca fi-mea), un borsulet moldovenesc cu putina painica, o mancarica de cartofiori cu ficatei, nitica mamaliga cu branza si smantana, etc, etc. Da' ma abtin ca inca nu e timpul si nu-i fac bine (asa zic cartile - oare mie de ce mi-o fi facut bine?!).
In alta ordine de idei, dragi mamici, spuneti=mi si mie daca ai vostri copilasi se intorc in timp ce dorm, pentru ca a mea Dariuta nu se intoarce deloc.
Doarme numai pe spate si intoarce doar capul stanga-dreapta. Si cred ca amorteste si ea, dar nu vrea deloc sa se miste.
Am incercat s-o pun de la inceput pe o parte, insa nu vrea, se da la loc tot cu fata in sus.
Nu prea e miscareata mandra mea, sta in fundic, isi ridica picioarele la gurita, se invarte ca un ceasornic, dar doar atat.
Cum dorm bebelacii vostri?
melku & bebe Daria (2.11.2005)
Melku, de acord cu tine! SI eu sunt super sanatoasa, crescuta cu ce aveau ai mei prin casa...
Cat despre dormit, fiecare copil, din momentul in care se poate misca usor si aseza in orice pozitie, doarme in pozitia in care se simte cel mai confortabil. Deci, stai linistita, ca nu e nevoie sa o asezi intr-un fel anume. Isi gaseste singurica locul. Al meu doarme pe spate, pe burta, intr-o parte (dreapta, in general), calare pe aparatoarea de pat... cu picioarele cracite... ce sa mai, e o poezie!
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

pisi-si-boscu spune:
Mai, sa ma bag si eu in discutia asta cu mancatul de prin casa: eu nu cred ca e bine deloc sa dam copilului din mancarea noastra.
Nu zic ca acum am probleme cu ficatul ca mi-a dat mama nu stiu ce cand eram mica,pentru ca ar fi ipocrizie, ficatul mi l-am paradit singura, cu fel de fel de abuzuri ( cafea, cola, stress, sa nu va ganditi la cine stie ce! ). Dar nici nu sunt impacata cu faptul ca de mica am o hipocalcemie, pe care o pun eu, asa din intamplare pe seama tonei de calciu-gris cu lapte pe care mi l-au administrat bunicutzele...
In plus, cred ca nu ar mai avea nici un farmec cresterea copilului daca i-am da ciorba de la 6 luni...
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

lavi02 spune:
aoleu, Tania alea Hame...
anda si eu ma oftic sa arunc un pahar de plastic pt fiecare iaurt, 1-2 recipiente de plastic de 2l pt apa zilnica pe care o beau.. ce sa mai zic de cutiile de suc!
Si mi-am carat gunoiul in spate in Retezat pana jos, si cand coboram de la casuta noastra din Apuseni incarcam tot gunoiul si il ducem la tomberon in oras desi satenii il arunca in Aries de ti-e si cah sa stai pe malul raului in unele zone.
Dar tot nu-s asa ecologista ca tine!
-------------
Si eu la Silvia am folosit borcanase in deplasari si o sa folosesc si la Nati dar acasa prefer sa gatesc eu.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

dordia2000 spune:
Hildegard ms mult pentru raspuns!!!
Felicitari noilor membrii ai clubului """Dintzisorilor""". Pe mine deja m-a capsat fi'miu de deget cand intentzionam sa vad daca sus....se simte ceva.
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

madau spune:
Veste buna dragelor: a papat Miruna 100 ml supa de legume pasata, FARA piersici . Sper sa reusesc si maine sa-i mai cresc ratia, si cam pe la sfarsitul saptmanii sa migram usor spre piure cu carnita, ca am cam shomat.
Vad ca s-a deschis o noua polemica, borcanase sau fara borcanase. Eu votez "pentru" in caz de urgenta si la deplasari. Sau in caz de copil mofturos si cu pretentii ca al meu, nu de alta dar inca nu au aparut piersicile. Cand or aparea, s-a lins pe bot de borcanase, ca eu sunt pentru alimentatia naturala la greu, fructele sa traiasca!!!
Cam atat, ma duc sa ma imbat de fericire ca a mancat fimea supa . Glumesc bineinteles!
PupiciMadau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

dordia2000 spune:
Mada felicitari pentru mancacioasa mica!!!
Abia astept sa ne intalnim sa vad cat de mare s-a facut!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Bubamara spune:
Dordia si Mara si multumim de urari, Mara
pentru domnisorici!
Am fost 2 zile fara net si m-am simtit ca si cum imi lipsea ceva vital. Nasol cu dependenta asta de DC.
Felicitari bebeilor vostri pentru progrese (dintosi, papici avansate etc). Cica Maria n-a luat in ultima saptamana nimic la tonaj . Astept cantarul oficial al lui tanti pedi, pe care-l vom proba maine, poate. In rest, o vaga urma de dintosi pe gingiuta de jos!
Cam atat, ma apuc sa citesc din urma ca ati fost harnice rau!
Raluca si bb Maria (07.12.2005)

ioana_77 spune:
Ola!
Azi Maria a baut suc de mar prima data!!! I-a placut; sunt asa de incantata, abia astept sa avansam cu diversificarea.
Noi nu prea avem noutati, stam in casa ca bate rau vantul. Tot weeend-ul a plouat si a fost urat, sper sa se indrepte vremea.
pupi la mamici si copii
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze