Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Madana eu merg la aquagym la hotel Majestic. Conditiile sunt foarte bune asa cum am mai scris. Daca vrei ne vedem vineri inainte de ora 18:00.

Pupici

Raluca 12+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

Madana, bine ai venit!

Spune-mi si mie cum se cheama exact pliculetele astea cu magneziu, cum ceri la farmacie? Si cate iei pe zi, si cum, se dizolva in apa?

Multumesc,

Lucia12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Madanutza bine ai venit!!!
Chiar ma gandeam: cand ai de gand sa te bagi la vre-un capitol???
Bravo mami, zici ca fusasi deja la dr. T. E ok samburelul.
Bravos.
Ti-am trimis PM cu parola mailului si cea a userului DC comun, ai si album deja ... esti membru cu drepturi depline in grupul nostru ... ce mai?

Abia astept sa vad ceva urmari asupra faptului ca le-am dat fetelor sa bea dupa noi ... ce zici? Care e prima?
trimit si eu specialul inapoi ... dar mai gras si mai zgomotos.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

quote:
Originally posted by luciaro

Madana, bine ai venit!

Spune-mi si mie cum se cheama exact pliculetele astea cu magneziu, cum ceri la farmacie? Si cate iei pe zi, si cum, se dizolva in apa?

Multumesc,

Lucia12+

Si eu, si eu vreau sa stiu...merci madana si bine ai venit...

miro, La multe saptamani inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_t spune:

Buna fetelor,

Sunt o graviduta de 12 saptamani, la prima "reprezentatie" pe forum, desi va urmaresc de ceva timp.

Sunt in grija doamnei doctor Elena Voiculescu . Mai e vreuna dintre voi pacienta dumneaei? Daca da, as vrea cateva pareri despre dansa...
Nu ca as fi nemultumita, pentru ca pare o persoana foarte draguta...numai ca am vazut ca voua vi s-au recomandat tot felul de medicamente, vitamine etc. Mie nu mi-a zis sa iau nimic. Mi-a spus doar ce sa nu iau.
De asemenea mi-a interzis categoric sa merg la mare, lucru care ma afecteaza profund..pt ca nu sunt genul caruia ii place o vacanta la munte :( . Am tot cautat pe net, dar nu am vazut sa fie marea contraindicata gravidelor...din contra. Acum chiar nu stiu ce sa fac..ma gandesc sa ma furisez o saptamana in Grecia fara stirea dumneaei. Voi ce parere aveti? Ati auzit de ceva contraindicatii legate de mersul pe litoral?

Pe curand,

Alexia si BB de 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porcel spune:

Am tot vazut ca vorbiti de calatorii asa ca m-am gandit ca poate ma puteti ajuta ...

Ma pregatesc si eu pentru o calatorie lunga cu avionul ... 16 ore cu tot cu escala ... pana la NY. Am mai calatorit pe distante lungi dar nu eram insarcinata. Puteti, please, sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac? Trebuie sa anunt cand fac check-in asa incat voi primi un tratament special? Zburam cu economy class ... Imi trebuie vreun certificat medical?

In alta ordine de idei, ce regim are SUA pt. medicamente? Cand am fost in Australia, am fost anuntata ca e interzis sa am alimente si medicamente. Am aruncat tot ... dar nu m-a luat nimeni la intrebari..Acum trebuie sa-mi iau Vitaminele + Ustrogestan. Sper ca nu ma pun sa le arunc.

Si ultima intrebare, pe la sfarsitul lui August as vrea sa ma duc la Londra pt cateva zile ... voi avea 27 de saptamani ... e interzis sa zbor?

Merci mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor...dar poze cu voi si sambureii nu vreti sa puneti..in felul asta ne si cunoastem mai bine si ne facem si o idee cam cum arata bebeii la ecografie in functie de cate saptamani are sarcina. ce ziceti???nu vreti?

dolores 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu am pus deja poza cu bebelul meu la 9 saptamani si una cu mumasa inainte de a ramane insarcinata. Urmeaza una peste 10 zile adica la 13 sapt. jumate

Dbunny 12 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vioviju spune:

imi pare rau ca va stric bucuria cu o veste atat de proasta, insa am pierdut sarcina. incerc sa ma consolez cu gandul ca asa a fost sa fie si ca nu era un copil suficient de sanatos sau de puternic si, poate, Dumnezeu m-a ferit in felul asta de o suparare mai mare, pe viata.
va doresc numai bine, sarcini cat mai usoare tuturor si o odisee cat mai frumoasa impreuna.
si mai ales va doresc ca vestea mea sa fie ultima de felul asta. daca o sa mai pot, o sa mai intru sa vad ce mai faceti, dar prea curand nu cred sa ma simt in stare. si asa mi-a fost enorm de greu sa scriu mesajul asta, insa am zis ca asa e corect, sa stiti ca nu mai sunt una dintre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Vio imi pare tare rau. Ai grija de tine. Stiu ca e greu ... dar familia iti va fi aproape. Si noi suntem aici daca vrei sa mai vb cu noi.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput