Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

VIOVIJU, imi pare nespus de rau . ai avut ceva simptome? in ce sapt erai?
Dumnezeu sa iti dea putere sa treci peste asta !

am pus si eu poze cu bebe la 10sapt si 5 zile, dupa spusele doctorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

vioviju e nedrept ce se intampla!

stiu ca esti una din persoanele care au grija de sanatataea lor

ce s-a intamplat, ti-a zis medicul ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Cioc, cioc, ma primit si pe mine? Sunt si eu posesoarea unui samburel de 9 sapt cu "termen de livrare" in jur de 18 decembrie. Stiam de sarcina de 3 saptamani dar v-am urmarit din umbra pana acuma si n-am indraznit sa ma bucur prea tare pentru ca imi iesise la un prim test Citomegalovirus IGM pozitiv. Astazi am luat alte doua teste facute in locuri diferite si prin procedee diferite care au iesit intr-un final negative. Deci s-ar parea ca a fost o falsa reactie pozitiva lucru care am inteles ca se poate intampla in sarcina. Eu am greturi cam de vreo doua saptamani si mai si vomit din cand in cand, si nu prea pot sa ma gandesc la mancare.
Va doresc la toate sa duceti cu bine pana la capat acesta frumoasa "misiune" si sa fiti sanatoase voi si bebeii vostri.
Leyla si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Mirona, ma uit la pozele tale si ce vad...la 13 sapt o ditamai burtica?? cum esti asa mare, mai mama?
eu am 12 si se vede dar nu chiar asa.
felicitari oricum. arati foarte bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

pe aici numai vesti rele....
imi vine sa mor cand ma gandesc la cate se pot intampla cu bebeii nostri. acum am venit de la medic si mi-a facut echo si samburelul meu traieste, dar eu tot sunt foarte speriata cand ma gandesc cat de grava poate deveni situatia asta ...ma rog la D-zeu din tot sufletul sa se opresca scurgerea asta pacatoasa, k nu as mai putea suporta inca o pierdere....va doresc multa sanatate si sa dea D-zeu sa nu mai fie nimeni care sa treaca prin astfel de momente
mi-a prescris si cate o pastila de aspenter.Ia careva asa ceva?stiti cumva la ce ajuta?

Madalina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miro ai o burtica super! Eu cu Ozi am capatat un picut de burtica la 16 saptamani pentru ca deabia in luna a saptea sa se vada bine. Am avut o burta lunga pana-n gat inainte de a naste. Sincer insa acum, desi am avut doar 7 saptamani de sarcina m-am ales cu o talie ingrosata vizibil (si mai ales simtibil!). Sa fiti toate sanatoase si burticile mandre!
Vio imi pare rau pentru pierdere dar ne reintalnim noi la mamicile de mai-iunie 2007!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

Vioviju, nu pot sa cred !
imi pare rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

Mirona, ma uit la pozele tale si ce vad...la 13 sapt o ditamai burtica?? cum esti asa mare, mai mama?
eu am 12 si se vede dar nu chiar asa.
felicitari oricum. arati foarte bine.

he he he Ktrinel ... nu cred ca vrei retzeta mea. Io am facut bine si mi-am facut provizii de burtica inca de acum 2 ani, da? Asa ca nu va puneti cu mine.

Deci ... de la 14 ani am probleme hormonale, am avut dintotdeauna burtica. De 2 ani incercam la bebe, tratamente ce m-au facut sa pun pe mine 10 kg. Cand m-am gandit si eu sa fac o cura de slabire, renuntasem si la orice medicatie, stimulare ovariana, mers la dr. ... am ramas insarcinata luand numai ceva naturist.
Asadar burtika aveam, poate ar trebui sapun si o poza cu burtica mea ne-gravida ... ca sa va faceti o idee. hi hi hi asa-i ca-s mare???

leyla bine ai venit la noi. Una vine, alta pleaca. Asta e viata fetelor ... mi-e atat de ciuda cand paraseste una dintre noi listutza.
leyla - ti-am facut si tie abum de poze, te-am trecut in lista (ramai restanta cu DN si UM) si acum iti voi trimite si Pm cu parola comuna.

Va pup pe toate, sau nu, toate care ne scrieti si pe cele care doar ne citesc.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Mirona, te rog ai grija si de mine, ca sunt mai nepriceputa cu net-ul, am scris undeva ca nu-mi pot pune pozele in album; inca nu am primit user-ul si parola comune, asta sa fie oare?

Vioviju
, imi pare tare rau.
Ai grija de tine, te asteptam cit mai repede inapoi.

Eu am gasit o cale sa pacalesc temporar greturile, mestec cite un chewing-gum de menta -fara zahar -si vad ca are efect.

In rest, mi-e teama tare...

Ruxmax 8 plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Mirona, te rog cand ai timp trimite-mi si mie parola si userul de la mailul comun.
Vioviju imi pare rau. Dumnezeu iti va da puterea sa treci peste aceasta incercare.
In rest eu tot cu greturile de zi cu zi. Am sa ma duc maine la medicul de familie sa-l anunt si sa-mi faca si niste analize. Am si eu niste scurgeri rozalii de vreo saptamana, dar foarte putin. Medicul ginecolog mi-a spus ca e in ordine, dar nu stiu ce sa cred.

Va pup pe toate.

8+

Mergi la inceput