Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fulgulebine ati revenit
sanatate multa
davidutului

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DANETTE, nu am putut sa nu o admir pe floricica ta cea mai draga, IRIS, cat si minunatele buchete de flori, ghivece, lacul, un ambiant magnific pentru orice familie!!! Foarte frumoase pozele, Iris e o zanitza, ii sta bine in orice culoare, ca e roz, mov sau orice alta culoare, pe Iris o prinde bine!!! sa mai puneti poze, ca tare imi place sa le vizionez!!! si poate chiar si filmulete!!!;)sunt inebunita dupa accentul ardelenesc, imi aminteste cat de ospitalieri si de buni sunt oamenii ai Ardealului! as fi mandra sa fiu ardeleanca!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MONICA, multumim!! da' pe Ruxi cand o mai vedem si noi???
FULGULETZ, bine ati ajuns acasa!!! pupici lui David!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

apropos...am reinnoit colectzia cu cateva pozici noutze

spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, uite inca un avantaj al parintilor slabuti si tineri, sincer nu stiu daca eu incap pe tobogan . Mi-a placut cum s-a schimbat Paulica, aici ii era teama si mami se distra sa-l vada asa speriat, iar aici la final era incantat de noua descoperire.

Poze Côte d'Azur!
Impresii am foarte multe, unele bune altele nu foarte bune. O sa va dati voi seama din poze . La Nisa nu se poate merge pe plaja sunt numai pietre in rest este frumos, la Cannes este nisip fin partea centrala si plaja arata foarte bine (dar aglomerat si numeroase blocuri in stare proasta si neingrijita mai ales in apropierea cailor ferate) si cam plin de parveniti, in schimb am ramas dupa Monaco unde este aerisit, frumos si curat, dar normal ca acest lucru se remarca si in preturile de acolo.
Fulguletz, imi pare rau ca te-ai pricopsit si tu cu otita, eu a trebuit si sa le explic la vama de ce am atatea medicamente si la ce folosesc, da parca nu ma vedeau cu muchii la nas si de abia mai vorbeam. Fug sa ma uit mai atent la poze, ca am tras putin cu ochiul si doar ce-am vazut ca s-a intalnit Davidutzul cu Ruxi, cum a fost s-au pupacit, s-au iubit mult ?
Miha, eu si acum mai am cateva picaturi de lapte, dupa 5 luni de la intarcat, eu m-am muls doar cand vedeam ca se strange iar lapte.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

neatza fetelor,
otilia...wow ce poze super...
fulgule,davidutul cred ca o iubeste tare muuult pe nepotica ta, se uita la ea asa de frumos....si ea este o dulcica.
onitza, am noroc cu fulgu' ca a pus ea poze si cu ruxi
va pup pe toate si am fugit sa-mi duc copilashul cel mare la gradi...aseara a sarit peste ruxi in baie si nu am mai putut sa-l iau acasa(de la mama)...mai bine zis nu am riscat sa-l scot pe vant.
va pup pe toate, sa aveti o zi minunata

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Oau, ce poze minunate!
la copilasi, ca tare mai sunt frumosi!
Fug acum, pitica mea nu ma lasa la PC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am vazut copii frumosi, parinti tineri si plimbareti vreau si euuuuu

onita ai gasit ridichie? in ior unde ati fost? ce topogan e ala? oare cel de la fantana? .... dar nu cred ca acolo puteati sa va dati si voi( sau fugise paza?).... deci... unde?

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Danette iris e o papusa de copil, cocheta si eleganta si cum sau la tine florile pe masuta nu-mi vine sa cred. La noi totul e baricadat si mutat mai sus ca sa nu ajunga Daria. Imi place ff mult gradina ta cu flori sa mai pui poze ca sa ne mai clatim ochii.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Iata ca revenim si noi dupa un we in "deplasare" la Pitesti.A fost frumos,mai ales ca am avut multe "bone",deci am mai luat o mica pauza de alergat dupa zgubi
Am reusit sa citesc paginile astea 2,sa vad ceva poze.....Iris e superba,David e mare si frumos..si blonnnndddd(imi pare asa rau ca nu v-am vazut.
Otilia,super poze!
Mariuca inca e mucioasa,nici raguseala nu i-a disparut de tot..nu mai stiu ce sa fac.Sunt deja 2 saptamani de cand tot ne tratam cu Nurofen si picaturi in nas.Sper sa fie bine,ca WE-ul viitor mergem la munte,e ziua lui tati si ne sarbatorim acolo
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput