Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Danette,eu ma nasit toamna trecuta..dar la noi,in Muntenia.Am cumparat lumanarile,buchetele de flori,ptr.biserica(depinde de fiecare,vin,piscoturi..etc)....si parca atat,sau am uitat eu.Ei mi-au adus un plocon...A..am facut si turta miresei.
Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, ma bucur mult ca ne-ati vazut si ca v-am placut, adica pe Iris si gradina cu florile...tare imi place sa le mai fotografiez...acum chiar imi doresc un aparat mai performant
Va pup si merci de laude

Onitza draga, iubitoare de ardeleni, itzi promit ca mai filmez si fac in asa fel incat sa auzi tu vorbe "neaoshe" de pe la noi..
Vazui si eu pozele cu Paulica si cu voi de la locul de joaca.. suntezi mortali.

Oti, merci de link-ul cu Banatul... sper sa aflu mai multe. Sunt super pozele de pe Costa!

Fulgule, in sfarsit apari si tu!
Asa e, cu lacul...nici eu nu cred c-o sa-l rateze... deocamdata are inca ceva retzineri, dar sunt convinsa ca imediat ce mai creste putzin o sa incerce sa vada ce se intampla de fapt daca intra acolo...
Ea nu iese in curte singura... si lacul e chiar de forma, adica nu-i adanc deloc. Nu e foarte periculos.
David este un scump si-un frumos ca de obicei, am vazut pozele din RO...
Imi pare rau de otita, sa te faci repede bine daca inca nu te-ai facut!

Carmen, am avut si noi o perioada cand nu puteam tzine nimic la nivelul ei, acum s-a potolit, si pot pune pahare, vaze cu flori, tot felul de chestii casante la nivelul ei ca nu mai este distructiva... a spart ea cateva chestii si am tot si i-am tot explicat ca daca face asa ceva aruncam totul la gunoi si nu mai avem... nu stiu daca a inteles ea ceva... poate ca da!.. din moment ce a incetat. Acum de ex. isi pune frumos paharul din care bea pe masa sau pe pardosea... dar nu le mai arunca. In general nu mai arunca nimic.

Andrea, merci, uite de chestia cu ploconul nici nu stiam, aici la noi nu se practica, doar nasii fac cadouri si dau bani.
Aaaaa si nici de chestia cu turta nu stiam... oare asa o fi si in Banat?
Da, de piscoturi, miere, lumanari asa e si la noi, imi aduc aminte ceva de la nunta mea, desi acolo mi-am cam organizat eu totul, adica eu cumparasem lumanarile si eu mi le-am aranjat cu flori fiindca pe vremea aia nu erau florarii care sa faca aranjamente frumoase in Baia Mare...imi amintesc ca era ora 3-4 dupa-amiaza si eu tot la restaurant eram sa dau indicatzii! ...si la 6 incepea cununia religioasa

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Otilia, mai da' ce tinuturi pitoesti ai vizitat...

Onitza cu asa parinti sigur nu se plictiseste Paul. Sa ramaneti tot asa pana la adanci batraneti!!!

Dana si la minunea de floricica Iris ca tare scumpa e...

Si de cine ne-a mai fost dor... Fulguletz... Vad ca David s-a facut mare gospodar pe tinuturile natale... Sa-i fie de bine taiatul motzului. Ce a mai ales dupa mobil?

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Si de cine ne-a mai fost dor... Fulguletz... Vad ca David s-a facut mare gospodar pe tinuturile natale... Sa-i fie de bine taiatul motzului. Ce a mai ales dupa mobil?

centimetru si oglinda

Otilico, te cam plimbi mey draga....frumoase poze, te cred si io, de! e coasta de azur nu ferentari .
mey, David si Ruxitza au inceput sa se dragalaseasca mai spe sfarsitul petrecerii...dar au ei timp de d-astea...

spre topeala si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bunaaaaaaaaa!!! va tzuc pe toate, multumim mult de aprecieri, sunteti dragute!!! da, suntem niste zapaciti, ne punem la mintea lui, ne place sa ne traim copilaria!!
Apropo de faze hazlii!!! era Paul langa un gard, si tot punea mana e el in ciuda insistentelor mele sa nu pana mana!!! langa gard, erau 2 babe care se uitau de ceva timp la noi si shushoteau. Cand am trecut pe langa ele, m-au chemat sa imi spuna ceva: m-am dus dar nu cu tragere de inima, ca sa imi arate, ce credeti????? cum statea un mosh, cam pe la 70 de ani, cu pantalonii lasati in jos, la spate, de i se vedeau BUCILE!!!!!! iar ele se stricau de ras!!!!! M-am ofticat ca nu am avut aparatul de fotografiat la mine, erau mortale ce se distrau ele pe faza asta!!! deci, cine a zis ca batranetea e urata????

OTILIA, mi-au placut pozele, tu esti o frumoasa!!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

am pus si noi poze noi cu ultimele noastre jucarii

Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxelina, mai ce va distrati voi acolo si cu baiatul dar si cu pestisorii care au crescut nu gluma. Aveti 2 in 1 si baietel si fetita . Nu ne-ai spus cum mai este Silviu, sa inteleg ca-i sanatos tun ca vad ca sunteti fericiti!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Fulgule,poza asta e bestiala!

Otilia,foarte faine pozele si locurile si plaja si...

Mai Paxela mai...de ce ati ras de copil mai?

Onitzo,mie mi se pare ca sunteti perfect normali! Sa mai spun de ce? Numa' ca eu nu am dovezi!

Aime,ce faceti dragilor? Pe unde umblati? Va pregatiti de cuconiada?

Felis,voi cu va descurcati?Ce progrese ati mai facut?

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Mi-am luat ragaz, sa-i pot admira pe toti copilasii, minunati, dar si pe parintii lor (Onitza, si voi sunteti ca doi copii, e foarte bine ca va mentineti in forma , Otilia, superbe poze).
Tre sa fac referire la Alex, ca-i prea mare si frumos si mai ales nu l-am mai vazut de-atata timp...
Si la perechea de indragostiti, Ruxi si David, pe care se pare ca distanta i-a unit si mai tare ...tare scumpi amandoi.
De Iris, ce sa mai zic, ma indragostesc de ea tot mai tare, cu fiecare poza pe care-o adauga mami in album.
Paxela, voi va distrati acolo de minune, pupici lui Silviu, ca-i o scumpete.
Si-acum, din seria "baietei cu triciclete" (bineinteles ca nu i-am uitat pe nazdravanii de Vladut si Robert ), venim si noi cu "dovada" :
http://pg.photos.yahoo.com/ph/delia_calin/detail?.dir=b4a8re2&.dnm=fc08re2.jpg&.src=ph

Somn usor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, Dana, fi-ta si cu muci la nas tot adorabila este. Iar de palariute, ce sa spun, o nebunie. Iar gradina mea de balta e gluma pe langa gradina ta.

I-am vazut si pe Paulica fara frica, David si Silviu cei trei crai de la rasarit. Daca am ratat vreunul e ca nu am vazut linkul.
La pozele Otiliei nu m-am putut uita ca mi-era ca-mi iau bilet acu' in insule si iar adunam zerouri la cartile de credit.

Fulguletz, bine-ai revenit acasa. Acu' ai timp sa te odihnesti si tu.

Paxela, ce frumos e locul ala de joaca, eu cand am pelcat n ustiu sa fi vazut pe undeva asa ceva...

Azi am reinceput serviciul si deja am vomat de dimineata si am avut vreo 3 reprize de greata (dupa ce in concediu facusem si eu o pauza de simptone de sarcina).
Bits, nu pot spune ca burta e evident mai amre ca la alex. Cred ca e mult vorba si de impresii in momente diferite...Nu mai pot spune ca am aceeasi sconstitutie desi am plecat de la aceleasi kg in ambele sarcini. Dar cert e ca eu sunt alta. Spectaculosul si entuziasmul dispar (poate si pt. ca sarcinile au fost repede una dupa alta), desi sunt lacrimogena ca la prima sarcina, nu mai plang de nebuna singura prin metrou cum faceam la alex doar gandindu-ma la bebelusul meu. Mamicile de-al doilea stiu la ce ma refer.
Iar cand vin acasa nu mai am timp sa ma gandesc non-stop la greierasul din burtica, e alex care nu-mi lasa loc de reflexie.

.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput