Copilasi de nov-dec 04 (121)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by onitza

MIHA, i-l dadeai cald obligatoriu? eu i-l dau la temp camerei! la noi e a doua zi de suc de ceapa, ca ridiche nu am gasit!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Nu e obligatoriu sa fie cald.La temperatura camerei e suficient.
Tu ce ii dai lui Paulica pan' la urma suc sau ceai de ceapa?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ii dau apa in care au fiert cepele!

Sunt tare necajita, Paul tot tuseste, iar eu ma incapatanez s anu ma intorc la antibiotic.....cu tot riscul, merg inainte cu sucul de ceapa si sper ca in cateva zile sa isi revina, daca vad ca se inrautateste starea lui, fugim iar la medic.

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Acum am inteles,nu intelegeam la ce anume spui tu suc.

Daca pulmonar este bine nici eu nu vad rostul antibioticului.Dar cred ca medicul vostru stie cel mai bine.Noi am mai folosit o data cu ceaiul de ceapa si Plantusin,un sirop de patlagina si muguri de pin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

salutare,
si noi avem mucishori, degeaba am sperat eu ca scapam primavara asta ...
Da' vreau sa zic ca sunt la greu, adica ii curge nasucul intr-una si o deranjeaza in somn cu tot Karvolul de pe noptiera ... aspiratorul nazal nu prea face fatza fiindca nu il pot pune tot timpul la nas..
Pana acum nu a mai avut muci asa nasolici..

Azi noapte am dormit rau de tot, Iris a facut ture prin casa, fiindca nu putea sa doarma din cauza respiratiei, pe la 12 noaptea focuri de artificii de la nuntzile lu' peshte... da' aproape de noi... asa ca biata a tras o spaima fiindca se zguduia casa... cainii din vecini latrau si ei de frica, IN COR... si iaca asa...am avut o noapte de pomina.

Dar pun aici cateva poze din w-end-ul asta si cel trecut, cand a fost vreme super faina si-am petrecut-o pe-afara...

pupici

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

filmuletze

Mergi la inceput

SUPERBA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

uitasem sa va intreb ceva...

in 17 iunie sunt nasha de cununie la Timisoara (din partea mirelui), si nu am mai avut astfel de ocazii inca, asa ca HABAR nu am cum se procedeaza, adica care sunt indatoririle nashilor in special la partea de cununie religioasa/ ce trebuie sa fac si sa cumpar?...
Cununia religioasa este in rit ortodox.

Si mai am o problema, dar avand in vedere ca nimeni de la subiectul nostru nu e din Banat, nu prea stiu cum sa aflu... exista oare obiceiuri specifice, zonale?

Miha, merci si ici

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iaca am aparut si eu , as mai fi stat eu pe Coasta de Azur dar s-a terminat teambuildingul !
Nici nu stiu ce sa fac mai intai, vorbesc cu sotul, scriu pe forum, desfac bagajele.

Dana, ti-am vazut printesa, sa va traiasca, mai rar asa fetita precoce si frumoasa ca aici. Pentru sfaturi cred ca vei afla tot ce te intereseaza la subiectul acesta.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am fost in seara asta in parc o fuga, ca Paul nu mai avea stare deloc! Noi parinti nebuni ce suntem, nefiind lume multa in parc, ne-am apucat sa ne dam cu copilul pe tobogan, ca ii e frica singurel , ami ales pe cel in forma de spirala, si chiar ne-am distrat, mi-am adus aminte de varsta copilariei, ce frumos era!!!! Aveti aici ceva dovezi ca NOI NU SUNTEM NORMALI!!! Important a fost ca s-a distrat copilul, a ras, s-a simtit bine!!! Primele 2 dati cand ne-am dat cu el, a marait un pic, dar de a 3-a oara, radea, prinsese gustul si se bucura cand ne dadeam cu el!!

OTILIA, astpetam impresii, poze!!!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

fetelor, suratelor si dragalaselor, bine v-am regasit!mey, ce dor mi-a fost de voi...

poate multe din voi stiti ca noi fuseram prin tzara de bastina si natala, n-am avut parte de nici o peripetzie mai acatarii, David s-a simtit bine, a mancat f bine, s-a jucat cu verisoara lui, i-am luat motzu(na!, asa de fenta si f simbolic, de altfel), etc..
O vazuram pe minunata familie Ruxitza si ne-am simtit f bine impreuna, cu totzii...

din pacate, nu am reusit sa ma intalnesc cu multe din voi, in ultima duminica inainte de a pleca am reusit sa ma otitez cu tot tacamul (rosu in gat, otita, etc) , asadar ramane sa ne vedem data viitoare..

anu asta ratai moghioroshu mey roserbina mey...

Dana, Iris e o minunata ...o frumoasa...si cred ca nu o sa rateze lacul din curte

mai dezghetzat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)
GALA PURADEILOR NOSTRI

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

am vazut pozeleee!!! voi sunteti 3 copilashi frumuhsei totisunt super.

monica

Mergi la inceput