Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 4
anasebe spune:
Moni Dar, albumele tale sunt setate pe PUBLIC? pt. ca am incercat o chestie si mi-a spus Sorry, jerpelm has not enabled any public albums in their account.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
maraki spune:
Buna seara fetele,
Intru rpd pt. ca trebuie sa vina o matusa din clipa in clipa....Ana sebe m-am uitat la poza cu Giorgos si am vazut un bebe care dormea pe jos, invelit cu paturica si inca un bebe in pat care dormea dus.....am vazut bine sau Tiberiu este in pat si nu mai este nici un bebelush in camera?
Marcolino si bebeii care aniverseaza astazi: la multi ani puilor, sa cresteti mari, sanatosi si sa-i bucurati pe parinti prin realizarile voastre!!!
Ursulina are botezul si nunta astazi
Ralu, sanatate Anastasiei, sa se faca bine rpd si sa nu mai ajunga in spital niciodata din cauza sanatatii
Alina si Angelo este invatat in brate, nu-i place in carut, face scandal pana il i-a somnul iar cand doarme trebuie sa ma plimb mereu ca daca stau pe loc se trezeste imediat
Mirela noi stam bine cu diversificarea, cred ca l-ai uitat pe Mario ca si el mananca la fel de bine
Fetelor astazi am trecut pe langa vecinul meu de bloc din Ro , nu eram sigura ca este el pt ca habar nu aveam ca e in D....ma interesez daca era el ca tare curioasa sant..doar am crescut impreuna....
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
anasebe spune:
Maraki Sotul dormea pe jos in centrul de activitate, iar copilul dormea pe canapea.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
maraki spune:
Anasebe, am vazut putin din cap si am crezut ca este bebelush
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
monica70 spune:
ANASEBE ai dreptate cred ca sunt pe private ,dar nu mai stiu cum se face sa le pun la public Si da, s-a trezit Diana si am adus-o din balcon in camera si i-am dat papa.Acum fug sa-i fac baie si dupa aia mai bibilesc cum sa fac cu albumul. Pusi
MARAKI bine ca te mai apari si tu!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
miraklucker spune:
Buna sera gagici!
mai aparem si noi,! La mine in sfasit e liniste dupa o zi nebuna de tot. Copii mei parca au inebunit sunt intr-o continua zbieratura.... cei mari bineteles ....cea mica a dormit mai toata ziua azi.
Eu am cam ramas in urma cu somnul asa ca azi am dormit si eu in vreo cateva reprize
Hai sa va dau si e greutatate la 3 luni 5.110 si 56 cm. VeziCata, nu e deloc grasuna dar e cam scurtuta si de aia poate e mai dolofana. Atata timp cat creste doarme si manaca eu nu ma stresez. Ma streseaza ceilalti doi destul.
Ralu imi pare rau de anastasia, las ca pana la urma ii dati voi de capat.... si nu te neglija tu! anastasia are nevoie de tine sanatoasa!si de la mine pentru voi!
BEE, da e tare serioasa, tot ma chinui sa ofac sa rada sa o pozez dar nu reuses.... si parul ii tot mai mare.... daca vreau pot deja sa-i prind moate...... si DA e tare cuminte. Cel putin eu asa zic ...ca tot fac comparatii cu aialalti doi. Astazi nici n-.am stiut de ea. A dormit a mancat am pus-o in bonceur a adormit acasa, dupa ce -sa plictisit de uitat la jucarii. Mai maraie si ea... nu-i prea place singura daca e cineva prin preajma nu comenteaza!
Ana din Franta, tocmai acum doua zile am fost in Friedrishafen la o plimbare cu vaporul. Am avut o practicanta la noi si ea zicea ca n-a ajuns niciodata cu vaporul asa ca ne-am dus. A fost tare frumos! Poate mai ajungi pe aici. Te astept!!!
Luizza, si eu fac tot ca tine, pe unde ne apuca foamea, ridic bluza si dai!! O strang tare langa mine ma mai intorc cu spatele... dar asta e... e lucrul cel mai firesc din lume... .
Gata m-am zapacit... asa-i daca citesc cate doua capitole deodata nu mai stiu ce vroiam sa va spun
Maine poate ajung sa mai pun niste poze si in albumul comun.... si Dana o sa pun si pentru tine cateva sa le pui pe seitul cu bebei.
Va pup pe toate
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
miraklucker spune:
Hai ca mi-am mai amintit¨
Mirela, sa stii ca si mie la David de la vreo 3 luni tot imi ziceau ca-i dau dintii.... saliva la greu si de dormit ce sa mai zic..... primii dinti i-au dat la 9 luni. Deci la 3-4 luni nu se punea problema sa fie dintii cauza. Acum sunt copii la care dau si mai devreme. E umflata gingia?? Se vede mai albicioasa? atunci s-ar putea sa fie dintii. Mai are colici? eu ii dau la Selin.... nu ca ea ar fi avut cine stie ce colici... niste bobite homeopate. Isi fac efectul in cateva saptamani dar sunt bune. Ea nu mai are deloc. Sigur gasesti si pe acolo.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Pana cum a papat 400 ml, a reinceput la 3 ore cu 70 ml, imi vine sa o strang de gat, dar nu-i legal.... Nu mai stiu ce sa fac cu ea. I-am dat Biotics, acuma dupa 2 zile nu mai face kka deloc, i-am bagat supozitor, de unde pana acum in 3 secumde urma si kka, amu sta cu el de 2 ore si nici un semn, simt ca nu mai pot! Ceai nu bea, de mancat nu vrea, ce sa-i mai fac?? Am zis ca incep de luni cu sucul de morcovi, vroiam de la 4 luni, dar nu mai stau ca nu are rost.
Moni, nu stiu cum papa a ta, dar Diana...e in ultimul hal. Vreau sa-i fac baitza si nu se trezeste, stam dupa ea ca prostii, pregatiti cu toate cele.
Colac peste pupaza, azi trebuia sa vina femeia cu curatenia, o astept si nimic. Zic, s-o fi intamplat ceva, dar ea ma anuntza. La ora 16 dau de ea, o intreb de ce n-a venit, cik a fost la mine la poarta, dar o doamna i-a spus ca dorm si sa plece. Tembela aia era matusa-mea din Germania, care ce s-a gandit ea, ca sa nu ma scoale pe mine...dar eu eram deja treaza si o asteptam si nu mi-a dat prin cap sa ma holb afara pe geam. Cum tipa n-a mai sunat, eu n-am stiut ca e la poarta si idioata n-o lasa sa intre. Asa ca aia s-a suparat si a zis ca nu mai vine, eu m-am certat cu matusa-mea si am sfarsit sa fac singura curat . Acum astept ziua de luni sa o duc la spital sa-i fac analizele, poate descopar ce are..daca nu, i-o dau in brate la pediatra si ii spun sa se descurce si sa o hraneasca ea, ca mi-a tocat nervii.
Na, ca m-am descarcat si eu.
Ralu, mersi de raspuns, Anastasiei sa se faca bine si sa descopere ce are intr-un final.
Ma duc sa-mi trezesc copilul sa-i fac baie, ca e ora 23 si nu vreau sa o las neimbaiata.
Ingrid S si Diana