Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
anabordea spune:
Fetele, voi in afara de suc de mere, morcov, cereale, supa si piure de legume, cu ce ati mai incercat copiii? Ca a mea nu vrea cu nici un chip...ia 2 lingurite urland iar la a treia scuipa tot...Nici bibe nu vrea, nici ceai nici lapte...nu stiu ce sa ma fac ca peste o saptamana incep munca...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
bumbita spune:
salutare fetelor! ce mai faceti? nici voi nu aveti somn? vi s-au culcat piticii?
spuneti-mi si mie cum sa postez cateva poze cu strumfi meu...va rog.
anabordea spune:
Daca ai cont pe yahoo fa acolo in My photos un album si apoi copiezi linkul si il pui in semnatura. Si nu uita sa-l faci public...daca vrei asistenta pe messenger am acelasi id pe yahoo
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
anasebe spune:
Bumbita 1. Creaza-ti un cont pe yahoo (e simplu, te descurci). - asa vom putea vorbi si pe messenger.
2. Activeaza-ti mesajele private de la Despre Copii (vezi in meniul din stanga, sau in profilul tau, nu mai stiu).
In cazul in care nu te descurci cu pasul 1 fa-l macar pe 2. si iti trimit eu un mesaj privat cu datele contului comun de pe yahoo si pui pozele acolo.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Bumbita Ce ai reusit?
Activeaza-ti totusi PM-ul si mai da un mesaj pe forum cand ai reusit.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Bumbita Nu l-ai activat ca nu-ti apare in bara de deasupra mesajului PM cu rosu (vezi cum apare la mine si la restul fetelor). Mai incearca. Mai stau un pic pe aici, asa ca.... te ajut.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
bumbita spune:
eu am intrat pe mesaje private si mi-au aparut cateva rubrici cu mesaje primite, membri, trimis de etc.deci? merci mult, anasebe.daca nu mai poti sta, este ok. inteleg.