Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (37)
Raspunsuri - Pagina 3
anasebe spune:
Ana B Ti-am trimis. Acum sper si sa intelegi, ca nu cred ca am fost destul de clara. Daca ai probleme zi-mi.
LA MULTI ANI NICOLAS,MARCO,MATEI,DARIILE,IOANA ALEXANDRA! Sa cresteti mari si sanatosi!!
Fii-miu a dormit azi noapte 13 ore. Dimineata am strans repede prin casa si apoi am fost la cumparaturi. I-am luat si lui Tiberiu un costum de marinar (super simpatic), o sapca si o pereche de adidasi (ca pe restul i-a tocit de la atata mers ). Cand am ajuns acasa ta-su l-a pus in activity center. Alex a adormit, copilul ba. Am luat eu copilul, ne-am jucat apoi i s-a facut foame. L-am pus pe canapea sa-i dau sa manace si a adormit conform modelului din poza. Foarte bine. Am scapat momentan de amandoi.
Acum ma duc sa mai pun niste poze de azi in albumul de la semnatura.
Pupici mamicilor si bebeilor.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anabordea spune:
A mers, merci mult
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
monica70 spune:
ANABORDEA pozele!
ANASEBE poate cand ai timp sa-mi timiti si mie un PM ca nu mi-a iesit deloc,habarn-am Da explica-mi asa, ca la prosti
MONI care DIANA (01.01.2006)
anasebe spune:
Moni Ti-am trimis. Daca nu intelegi cauta-ma pe mess. id: ana_sebe
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
monica70 spune:
MERSI ANASEBE!
Trec la incercari!
Diana e la balcon cu Ghita,cam baricadata ca bate vantul tare.
MONI care DIANA (01.01.2006)
anasebe spune:
Moni Inca nu merge. Dar nu mai da mesaj de proba. Ci fa proba prin vizualizarea mesajului (un preview) si iti arata daca e bine sau nu.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Moni Link-ul se vede, dar nu e bun. Nu ai pus tot carnatul, ca-mi cere sa ma loghez. Haide, mai incearca, ca esti pe-aproape.
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Moni Tocmai iti scriam un mesaj cand te-ai delogat. Plangea Diana sau a picat netul?
ana sebe + tiberiu
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica