O alta Timisoara! (3)
Raspunsuri - Pagina 9
dia_codat spune:
Pai uite mai scriu si la ora 00h44 (la mine)
Noapte buna fetelor, ma duc si eu la culcare.
Dia
Printesele lu mama
Giova spune:
Neatza!!!
Eu ofer , sunt varza de somn.
Dupa ce m-am culcat la ora 2, Marco s-a trezit la 6.30 ca ii era foame.L-am luat cu noi in pat, i-am dat sa pape, am adormit si cred ca el in rand cu noi. m-a trezit de vreo 30 min, si cand mi-am revenit eu, a adormit el.
Mai trebuiesc si nopti din astea ca prea le-am dormit eu.
ce vreme frumoasa e. Fca un dus, si-mi iau copilul la batut strazile.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Azi sunt acasa... in sensul ca e lejer la lucru ca decanul e plecat la Bucuresti asa ca mi-am luat ceva de lucru acasa si nu l-am mai dus pe Dejan la cresa..Vedeti de asta imi convine jobul asta..e lejer si cu program ok...daca nu ar fi salariul de kk ar fi chiar perfect...
Dejan e mucos de numa dar nu a facut deloc febra si vad ca nu mai tuseste..asa ca sunt sanse mari sa aparem impreuna duminica..daca nu vin numa eu...
Miro pupici...mi-e un dor de tine de numa ..sa vb si altfel decat pe forum..macar pe mess daca as reusi...noroc ca ne vedem duminica...In rest imi pare rau de dezamagirea cu doctorii faimosi...Pupici la burtik...de fetita sau baiat..nu conteaza...bine ca se dezvolta normal si ca e ok...
Nu stiu daca am apucat sa iti zic ca eu am aflat ca dejan e baiat doar la 7 luni...pana atunci desi mergeam de 2 ori pe luna la eco smecherul nu a vrut sa ne arate ce e...asa ca iti inteleg nerabdarea
Ioana..plimbare placuta...Pupici la Marcolino!
Alina...am vazut ca esti fan F1..si eu sunt si inca cum...din 1995 pana acuma nu cred ca am ratat mai mult de 5 curse...numa ca eu sunt cu Alonso...
Ingerash..eu nu am retinut..la ce liceu esti de ai atatea atestate si minuni de facut? Si eu cand am fost la liceu am avut atestat..dar noi eram Arte si am avut de facut o lucrare si sustinerea ei teoretica...Spor la invatat!
Ma duc sa fac ceva de papa si incerc sa intru mai incolo...Pupici!
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Cosmina2 spune:
Salutare la toata lumea.
Mai fetelor,ma tot codesc sa ies cu masina.Inca nu am reusit.Marius e plecat pana maine dupa-masa si ma gandesc ca plec eu cumva,dar daca nu mai pot s-o bag in curte,daca raman pe undeva si nu stiu sa ies....si tot asa.Marius ma tot incurajeaza ca nu o sa am nici o problema.Nasol,cred ca-s dusa cu pluta.Nu functioneaza nici o terapie.
Simina de aceea stau si eu la scoala ca programul imi permite multe,nu mai pun zilele de concediu.Cat despre salar si satisfactii profesionale...cam pauza.
Gio draga,buna cafea ai mai facutEra misto faza sa fi ramas insarcinata si sa-l faci pe bb2 in aceeasi zi cu Marco.Eu am o prietena,care are o sora nascuta in aceeasi zi ,la diferenta de 4 ani.Nu ca e misto?Cazuri rare.Cursuri de vals nu stiu cine face,poate stiu fetele.
Diaaaa ce tarziu te culci !
Diana drum bun la Oradea si bafta cu microsoft...Sau nu?Lasa ma ca baltoaca se trece repede,cam in 10 ore
Angy iti dau eu un nr de connex pe pm.Ok?Stiu ca nu-ti plac pm-le dar de data asta .....
Ingerash maine ai scoala?Da si eu lucrez in invatamant,nu predau nimic,ci lucrez tot intr-un mediu special ca si Angy,adica sunt psiholog la o scoala speciala.Imi pare rau ca nu vi Duminica,lasa poate altadata.
Corina stai ca vin,numai nu vezi ca nu am pus mana pe masina
Miro ma bucur ca Vlad a castigat concursul de ghicit sexul copiluluiTi-am zis eu ca e clarvazator
V-am pupat
angy11 spune:
Ciao fetele!
Cosmi,urcate-n masina si fa ture pe langa casa,imposibil sa nu reusesti s-o bagi in curte,chiar daca faci mii de manevre tot o bagi,daca nu ma suni si vin,ce masina ai?Si mie mi-a fost teama,am tot mers cu Emil in dreapta,era naso,pana intr-o zi cand a plecat pe jos la Billa si a trebuit sa ma duc cu copiii sa-l iau de-acolo,e aproape,dar cand m-am vazut singura-n masina nu mi-a fost tot una,dar am reusit.
Gio,daca vrei intreb o colega de la coregrafie pt. curs de vals,adica sa faci in particular.Am tot vrut sa-ti scriu dar am uitat mereu.
Miro,cum esti?
Simina,da sunt fan F1,toata familia e,bine ca tinem cu totii cu MSCH,ca inainte eu tineam cu Senna,Emil,cu Mansel si ne scoteam ochii.Dupa moartea lui Senna nu m-am mai uitat la F1 decat ocazional,pana in 2001.
Albi, mesajul!
Dia si Ingerash,cine a castigat azi noapte? Deseara ma inscriu si eu,ca maine n-am scoala,de fapt nici azi n-am fost,ca Dany tuseste ingrozitor.
Geanina,ce faci?Mai pofteste pe la noi,e mai greu cu mesajele ca esti moderata inca,dar lasa ca tot le citim noi.
Pup sectantele si fug sa termin mancarea!
Cosmina2 spune:
Pai asta e problema Angy,sa plec singura.Ture am facut si pe langa casa si in oras,dar cu Marius in dreapta.Am si bagat masina in curte,dar tot cu ajutorul lui.El ma tot incurajeaza la telefon sa plec odata,iar eu caut scuze.Mi-a zis pana si sa nu-mi fac probleme daca o lovesc,ca e tabla si se indreapta si are casco.Pana la urma tot plec,orce ar fi Si am si o strategie...maine cand vine Marius plec singura,dar daca raman pe undeva ia cealalta masina si vine dupa mine
Sectantele
Mirona spune:
intru si eu ... asa fara tragere de inima ... acum am picat in extrema cealalta ... de nepasare.
Ma mai suportati?
Si cum pasarea malai viseaza ... azi noapte am visat ca am nascut o minune de baiat ... mare si frumos. La nici 10 minute dupa nastere eu ma plimba prin salon cu el in brate si-l aratam cu mandrie sotului. Asistenta intra si ne mai aduce unul ... micutz micutz si zice ca l-au scos si pe asta dar initial nu stiau ce e ... era o mica fetitza ... mica mica ... si ca nu se stie daca va supravietui. Doamne ... ma gandeam eu ... dar de unde au scoso daca eu sunt aici de mai bine de 10 minute. Doamne ce vis. Imi aduc aminte doar ca mi s-a mai spus ca daca fetitza trece de 10 luni ... va trai si va fi ok.
In fine ... gemeni nu am cum sa fac ... asta e clar ... dar cea ce va iesi din mine trebuie sa fie sanatos/sanatoasa neaparat.
Cu parere de rau va anunt ca noi vom lucra si sambata si duminica ... deci nu stiu la ce ora voi ajunge duminica in parc ... fac tot posibilul sa vin sa va vad ... dar sigur voi fi o varza.
Acum fug inapoi la scarbici ... ca poate ne-au trimis de lucru ... si nu am chef de ore suplimentare.
pi toate toate ... si cele vechi si cele noi.
Miro14+
am o nepotica talentata
angy11 spune:
Miro,doamne ce vis,te rog eu nu te mai gandi la astea,ca uite ce se intampla,daca ai ajuns la nepasare e ok,numai sa fie asa,cum sa nu te suportam,fi serioasa.
Cosmi,pai atunci n-ai nici o problema,suiete-n masina si dute,eu cand am descoperit ce bine e singura l-am amenintat pe Emil ca daca imi mai face vreo observatie il las pe jos.
Fetelor,am o mare problema,trebuie sa inchiriez un autobus,un autocar,ceva pt. excursia clasei lui Daniel,stiti careva cum si de unde?
Nu vreau firme de turism,ca alea te usuca de bani,plus ca nu le convine daca nu e aranjamentul lor.Excursia e la Valea lui Liman in 14-15 iunie?
dia_codat spune:
gianinai ai trecut pe la noi si nu ai scris nimic??? Banuiesc ca ai modificat ceva in mesajul tau anterior si ai facut ca subiectul nostru sa fie iar pe prima pagina.
Giova da pe ambele fete le-am nascut in Franta. Stiu ca scrieti la bebei si tu si sora mea. Mai intrun citeodata sa vad ce a mai povestit sorela
Dia
Printesele lu mama
angy11 spune:
Dia,sa-ti explic,Geanina e mocderata inca,ea scrie mesajul,il vede ca fiind postat,parca,dar noi ii vedem mult mai tarziu mesajul,care o sa apara in urma a ceea ce am postat noi acum.
Oare am fost clara
Cosmi si Albi,sunteti dragute mersi de nr. de telefon.
Fetelor,va invit la Muzicieni DC,daca vreti sa cititi povestea care am scris-o aseara,n-am facut-o pana acum deoarece,nu mi s-a parut poveste,ci doar o informare,acum am recitit-o de curiozitate,ca prea le-a placut fetelor de-acolo,e despre un Timisoarean.