O alta Timisoara! (3)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
de citit v-am citit, acum merg sa manac, raspund pe urma.
i-a uitati pe ce am mai stricat azi banii:
POZE DE AZI
Miro ai dreptate ca sunt tantari in Botanic. M-au piscat rau de tot. bine ca bb a supravietuit, nu s-au atins de el.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Cosmina2 spune:
AM IESIT SINGURA CU MASINA.
A functionat terapia:Ce io-s mai proasta.Mai am s-o bag in curte,sper ca reusesc,daca nu...bine ca am ajuns acasa.Marius a fost foarte fericit ca in sfarsit am prins curaj.Hai ca nu va mai aburesc cu astea...ma duc sa bag masina
Pe maine,sectantelor
Mirona spune:
BRAVO mai mami mai ... BRAVO.
deci duminica te asteptam in botanic cu masinutza, da?
Bravos.
Fug in pat ca mi-e un somn ... si ma doare spatele ... pana la 9 am stat la lucru .. maine iar pe baricade ... poate si duminica.
Deci: noapte buna si somnic usor la toate sectantele mele haioase.
Miro14+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Dia ma bucur ca mai citesti si acolo la bebei. la fete.
Miro lasa draga visele, astea sunt de-a dreptul cosmare, care cica sunt in sarcina. eu am visat ca am nascut un bb mic, de tot si mi-a murit.Nu te speria si nu tine cont de ele. imi pare rau ca lucrezi si in We. te asteptam totusi, macar 10 min. Vine Cosmina dupa tine cu masina.
Cos... felicitari mama, vezi ca poti?? acum eu mai tre sa-mi fac curaj si sa ies cu masina si fara Clau.
Alina, Corinadana, Simina , Albi si Ingerash .
Scuze daca am uitat pe cineva.
ne auzim maine.
usor.
maimuta mea
Botez Marco
angy11 spune:
Ahaaa Gio,deci asa! Nici tu n-ai curaj?Las ca te vedem si pe tine cu masina duminica,pai se poate ?
Ce faci ?Faci trotineta din carutz?Marco nu se supara?
Las ca maine cu forte proaspete te conving si pe tine.
Ochelarii sunt noua achizitie,sau am dat batul in balta,is bestiali astia mici cu ochelari!Stiu din experienta,pacat ca pe vremea cand era dany Bb,nu erau digitale,ca are niste poze super ca si Marco,doar ca le-am trimis in Italia,copii nu am facut....
Sunt foarte bucuroasa ca am scos excursia copilashilor la un pret.....,daca era si pt, mine asa ma lasam de servici,faceam gradi acolo cu copiii si stateam la hotel,sa mor,nu alta nu-mi vine sa cred!
M-am mai uitat odata la pozele facute acolo sa nu mor proasta,e vorba de acelasi loc in care eu am cheltuit la greu?
Imi mai trebuie transport,totusi,nu aveti idee?
Pussy sectante,ne auzim maine.
dia_codat spune:
ingeras pe unde esti mai mama? Ce faci de nu mai dai nici un semn?
Seara asta clachez mai devreme. Tocmai a trecut de 00h cu 3 min si ma pregatesc sa plec la nani.
la toate
Dia
Printesele lu mama
mitzuka spune:
Buna dimineata fetele!
Cosmi....bravo...Pana la urma ai reusit sa o si bagi in curte?
Ioana...smecher tare Marco...unde ai gasit ochelari asa micuti...sau sunt din Italia?
Eu nu am probleme cu tanatarii pot sa stau si intr-un roi ca ies intreaga de acolo...Dejan la fel...
Alina....nu am idee de transport...noi avem la Uvt microbuz pe care il folosim, pentru cadre cand merg in deplasari iar pt studenti am apelat la autogara...pt o excursie in Ungaria..Ai incercat la Tabere sa vezi ce au ei?
Miro...te-ai odihnit un piculet? Cat despre vise si eu visam numai idiotenii cat am fost gravida...cred ca e de la hormoni...Pupici la burtik
Corinadana..totul e ok la voi?..ca nu ai mai intrat sa ne scrii.
Va pup si pe mai tarziu
Simina si Deian
Ingerasul nostru
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va spun week-end placut si cu mult soare
si sa readuc subiectu de pe pagina 3
Dia
Printesele lu mama
Giova spune:
He-he-he... ochelarii sunt de la Chicco. cand i-am vazut nu ne-am putut abtine si i-am luat. Oricum sunt de la 0 luni si sunt cu protectie UV, deci nu strica ochiul.
Si i-am mai luat si palariuta aia de soare.
Am fost prin oras sa vedem de gresie si faianata. acum bag mare cu curatenia ca peste 2 ore afara cu noi.
Alina, nu am curaj fara Clau. si acum e cu masina sefilor, deci no way. prin Alba am condus-o dar in Tm mi-e frica, ca e prea mareeeee.
Simina ne intalnim noi 2 mai repede maine???
Sa stiu, ca daca nu... merg cu Clau cu masina.
la toate. fug la bebei si la curatenie.
We placut.
maimuta mea
Botez Marco