O alta Timisoara! (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Mai fetelor de bagat nu am bagat-o.Masina mey,nu va ganditti la prostiEra prea mult pt. o singura ziE mai complicat cu bagatul ca trebe sa merg perpendicular pana in mijlocul drumului si cum e strada f circulata,vin tot timpul masini si nu pot repede sa ma duc cu spatele Las ca o sa o fac si pe asta.L-am sunat pe Marius si i-am zis ca-mi pare rau dar masina ramane afaraEl nu si-a facut probleme,dar eu da pt ca am plecat cu masina lui.
Angy tu m-ai intrebat ce masina am?Am un Passat.

Gio cine e mare mey,Timisoara sau masina?

Dia bine ca ai adus tu sobectu'ca uite noi....Cum e vremea in Franta?E soare?
Abia astept sa va vad.Pana maine nu mai e mult
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Nu, nu e soare

Azi noapte a fost o furtuna cu trasnete si fulgere (probabil de-aia ne-a trezit si Steph din juma in juma de ora). Eu azi noapte ma tot gindeam la rufele mele puse la uscat pe balcon dar imi era prea lene sa ma scol sa ridic storurile si sa bag uscatorul in casa. Cum m-am trezit de dimineata am fugit pe balcon sa ma uit daca mai am vreo rufa pe uscator sau sunt toate jos in spatele blocului . Noroc ca acum stam la etajul 2 si vad bine ce e pe jos (si ce mai pica de la vecini) ca inainte de a o naste pe Steph stateam in blocul de linga la etaju 13 !!
Da speram ca miine sa fie cald (asa au anuntat) sa putem iesi la ocean ca nu l-am vazut din noiembrie

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao!
Noi azi trebuia sa mergem la iarba verde la Parta,cand colo,de dimineata,Dany a facut febra mare,in final s-a dus Emil cu Angy si cu familia lui frate-miu,iar eu am stat cu Dany acasa.
Acum iar a facut febra si l-am trecut pe antibiotic,ardea saracu de numa,rosu ca un rac si binenteles lat in pat.
Bine ca luni nu fac scoala ca are invatatoarea cerc,asa ca imi voi convoca si eu elevii pe mess sa le explic ca nu merg luni.
Am stat toata ziua langa el in pat,ca sa nu fie tentat sa se dea jos,ca el avea inspiratie de compus,i-am zis sa-si intituleze piesa asta "febra 38"
Pe maine sunt destul de optimista cu intalnirea,il las cu Emil acasa si vin eu cu Angy,numai atat,sa nu faca febra mare taman atunci.
Simina,buna ideea cu taberele,o sa ma interesez.Ti-a ajuns Alonso in pole position,ai vazut?
Giova,chiar asa ce e mare?
Cosmina,bine-i si pana la poarta,ce-a fost greu a trecut
Dia,saraca Steph,era motivata,toti copiii fac urat la furtuna,waw,la etajul 12?Ma ia ameteala!
Geanina,deci avea dreptate Dia,n-a aparut mesajul tau si eu vazisem ca ai postat,dar azi l-am cautat si nu e.
Sectantele,va pup,poate mai intru azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Mitzuka am intrat si eu! Am avut doua zile ff pline si n am mai apucat sa trec pe aici. Iata ma.
Giova m am uitat si eu la pozele cele noi. Sa ti traiasca feciorul. Un sfat! Nu i tine prea mult ochelarii de soare la ochisori.
Angy ce frumos e sa ai casa plina de artisti. Artistii,ptr mine, sunt ceva special.Nume de piesa 'ROSU N GAT?!"
Fetelor eu de cand am venit aici nu am mai vazut tantari. Raluca i stie doar din carti.Nu stiu ce fac aici cu ei de nu i vezi.
Miroti a trecut supararea? Ca si tine eu am patit asa cu dr Olaru care era un mut. Asa ca am mers la Grigoras de care am fost ff multumita. Era un simpatic si n plus imi explica toate cele. Si am mers pe mana lui cu cerclajul si totul a fost perfect!
Fete de la secta va pup si va urez un super weekend!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Corina,nu se poate rosu-n gat ca e bronsita
Olaru e mut,si cand vorbea o facea aproape in soapta,si-atunci cu muulta blandete,cand facea cate-o gluma,rar,ce-i drept,radeai o saptamana din amintiri,dar ideea e ca mergi la medic,nu la distractie.Eu una plecam de-acolo fooarte linistita impacata cu mine,abia asteptam sa ma reintorc.Nu o sa-l uit niciodata,sa nu mai zic ca m-a tratat si de pietre la rinichi,intre Dany si Angy.
Apoi cand eram cu Angy in luna 8-9 am facut infectie urinara,l-am sunat de cateva ori pe zi,era in Grecia,in concediu,altul in locul lui nu-mi raspundea,darmai sa-mi si dea indicatii minute in sir,pe care el ele platea.Plateam si eu,dar era interesul meu.
Sti cum e cu medicii astia,fiecare cu cine i-a picat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

BEYYYYYY... masina e mare, ca e Jeep.
Dar si Timisoara e la fel .
Cosmina las-o afara , la aer, ca e cald.
Corinadana de ce sa nu-l las mult cu ochelarii??? nu strica ochii, caci sunt cu protectie, special pt. bebei.
Oricum mai mult de 10 min. pe zi nu-l las. sunt mai mult de fandosiala.
Siminaaaaaaaaaaaaaaaa????????????? Ne vedem la ora 15.30 unde intoarce 4??? Vis-a-vis de Romstal??????????????
Sau ma duce Clau cu masina???????????

Mai intru ori mai tarziu ori dimineata, caci predat stafeta lui Clau..
la toate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau fetelor intru si eu, cam tarziu, dar...
Azi am stat si a scris la albume, mi-am terminat de facut si albumul meu, acum o sa'l dau sa circule, sper sa termin cu toti pana e gata scoala.
Va urez distractie placuta pe maine! eu o sa stau sa invat (+ ca am de facut o chestie pentru atestat de care ne-au zis abia acum, cu nicio saptamana inainte ) & vreau sa vad poze de la smotoceala de copii & bb ;)
va pup & noapte buna

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Angy tare rau imi pare de bietul Danielus. Rau e sa-ti vezi copilasul bolnav, iti doresti intr-una sa poti sa iei tu boala lui ca sa il vezi bine si sanatos! Las ca trece pina luni. Mie sotu intr-una imi spune cind sunt bolnava si vede ca azi imi e mai rau decit ieri :"Las ca azi a fost apogeul si de miine iti e mai bine, si daca cumva a doua zi imi e mai rau zice pai nu a fost ieri e azi apogeul ! "
Asa ca zic si eu las ca azi a fost apogeul si de miine ii e mai bine (si promit sa nu mai revin si miine cu aceeasi placa)
Nu la et 12 la et 13(din 18) am stat Angy. Da asta din vara lui 2002 pina in feb 2004 cu o luna inainte de a o naste pe Steph cind am primit (la un an dupa ce facusem cererea) un alt apartament cu 4 camere in blocul de linga la et 2.

Ce faci Giova te apuci de lucrari prin casa? de te uiti dupa gresie si faianta?

Mai fetelor mai da de unde atita frica cu masina? Las ca o zgiretura nu-i strica!
N-ati fost voi nevoite musai sa conduceti ca altfel nu aveati voi ce face!
Sa va spun eu cum am inceput sa conduc. Trecusera 5 ani juma de cind luasem carnetul si de cind nu am pus mina pe masina (cred ca de vreo doua trei ori facusem in total vreo 15 km cu masina alor mei pe un drum cu sens unic cam cu 3 ani in urma), eram gravida in luna noua si in sfirsit ne mutam din camaruta de 9 m2 din campus in apartament! (cu 5 zile inainte de a naste de fapt!).
Asa ca primim cheia apartamenetului, apartamentul gol golut iar peste 5 ore ajungeau parintii mei in Franta (care stiau saracii de ei ca noi locuim deja de ceva timp in apartament ca daca si-ar fi stiut fata in luna noua in camaruta de camin....). Ce sa facem? Rugam pe un prieten (tare comod din fire) sa vina cu noi cu masina sa ne cumparam ceva mobila.El nu are chef sa vina da ne imprumuta masina ca doar avem amindoi carnet nu?
Si uite asa, cu sotul in dreapta mea care in ruptul capului nu vroia sa conduca (nici el nu mai pusese deloc mina pe un volan de cind daduse de carnet tot cu 5 ani in urma) si eu cu burta la gura am plecat pe strazile Bordeaux-ului sa cumparam mobila!
Bineinteles ca am primit la claxoane cit pentru 10 ani de zile, mi s-a oprit motorul cam la un semafor din doua da am ajus cu bine fara sa-i las nici o amintire pe masina amicului nostru.

Uauu, cit am scris

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

ingerassssssss asta nu se pune ca eu am scris mai mult.....

Cind m-am apucat de scris eram dupa Giova

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Dia, nu pot sa cred :>>>>>>

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput