O alta Timisoara! (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Mirona spune:
de venit am venit.
relativ repede a mers totul ... am intrat printre primele avand in vedere ca a luat intai gravidutzele.
ca sa fiu in ton cu dazamagirea cu care am fost tratata ... va zis scurt si cuprinzator: 50 % sanse sa fie baiat. Beton, nu? De ce n-o fi zis 50 % sanse sa fie fata? ma rog. Sa nu va mai aud cu cat de bun e Cioata si cu ce vede el si la cate saptamani vede el ... ca nu e chiar asa.
si acum sa va pove:
dupa ce ca am asteptat 2 luni sa intru la marele Cioata, ma ia in primire rezidentu lui, unu negru care si vorbea pocit romaneste.
Ma pune la eco, incep sa-i spun ce vreau: sa-mi zica daca e ok, sa-l masoare, vreau si o poza si vreau si sexu.
La fiecare miscare a chestii aleia pe burta mea ma intreba daca asa vreau poza, asta e buna si asa mai departe. La un mom dat i se cashuneaza pe faptul ca bebele a ridicat mana la cap si ca el nu-si da seama ce face ... o baga in gura, se scarpina sau ce face?
Daca ma mai enerva mult ... ii ziceam ca de fapt bebele ii arata lui degetu mijlociu.
Cand deja eram disperata dupa Cioata ... si deja imi faceam planu cum sa incep scandalu ... ca nu stau 2 luni sa ma consulte un ciuri buri ... apare si faimosul Cioata.
Apasarile lui pe burta ma dureau ... dar am rezistat cu stoicism.
Fetelor: dezamagire crunta ... nu-mi zicea nimic ... mai multe imi zice dr. mea cu eco ei de tot rahatu .... asta tacea malc. La un mom dat il intreb: e bine bebele? DA.
Imi face o poza ... nu inteleg nimic din ea ... apoi inca una ... la fel. O sa le pun sa vedeti si voi.
Apoi scoate o foaie la imprimanta cu tot felul de masuratori ... din care normal ca nu inteleg nimic.
Nici nu-mi explica ce e pe ea ... nici eu nu mai intreb ... deja picam in depresie. Da sa ma ridice ... Eu de acolo indraznesc sa-i amintesc de sex. Mai incearca o data ... si-mi zice ca e prea devreme ... la care io: dar cum devreme? ca aveti reputatia ca ati spus sex-ul copilului si la 10 saptamani.
Rade el ... unde scrie asta ... iar pe net? Am spus. Da ... dar la 12 ... la 10 niciodata.
Ma rog ... ma ridica, ma sterge si ma taxeaza. Intalnirea cu el peste 5 saptamani. Deci ... ce mai ... ma retrag in cochilia mea si mai vb ... acum sunt super dezamagita.
Sa nu intelegeti gresit (asa cum a facut si Dani) ... nu sunt suparata ca nu mi-a spus sex-ul ... ci pentru mutzenia lui, putea sa-mi dea mai multe detalii de bebe, masuratori, nr. de batai pe minut, circumferita capului, a toracelui ... etc. Stiti si voi ... nu mai tre sa va zic.
Normal ca am tras o tura de cearta cu Dani pe tema asta ... si acum sta fiecare in alta camera decat e celelalt .. noroc ca avem atatea.
bye bye pana maine.
Miro14+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Of Miro, nu fi dezamagita si suparata ca se supara si bebe.
Stai sa-ti zic: nasa lui bebe s-a enervat si ea pe rezidentul ala, pana a aparut Cioata. pai de ce nu i-ai pus intrebari??? Si mie mi-a dat Cioata o foaie din aia, dar mi-a scris sub fiecare ce inseamna, ca ma uitam ca la prosti.
Si cu 50% sexul, nu mai vrea sa se arda, caci i-a zis la una ca e baiat, a luat totul albastru si a iesit fetita. asta el mi-a zis. Si lui Aurora i-a zis ca peste o luna ii spune 100% ce e.
Cand am fost eu la el, am dedus din ce povesteam ca e baiat. ca tot asa n-a vrut sa-mi spuna exact. numai ca i-a bagat intre picioare la bebe bastonul de la eco si cum nboi am filmat, acasa, pe filmat i se vedea bine putulica intre picioare.
Si sa stii ca nu are nu stiu ce eco bestial, e chiar mai jegos decat al dr. meu, numai ca, cica, citeste bine tot ce vede acolo.
Hai inca 5 sapt. si vei stii sigur. sau poate afli mai repede de la dr. ta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
angy11 spune:
Of,Miro,nu fi dezamagita.Chiar nu ma bag in problemele,parerile gravidutzelor,eu am nascut ultima oara in 2000,sunt aproape 6 ani de atunci....
Si pe atunci Cioata avea aceasta reputatie,chiar si in 97,cand l-am nascut pe Dniel,acum imi aimntesc ca am fost in 97 la el,tot din aceasta pricina,nu ma interesa sexul,ca era la saptamani,ci starea generala,eu fiind pacienta lui Olaru.
Sigur nu i-am spus asta,decat cand m-a chemat a doua oara,tot asa fara sa spuna nimic,i-am zis ca nu mai vin deoarece sunt pacienta altcuiva si am vrut doar o ecografie la el,asa ca il rog sa ma lamureasca ce-a vazut,autnci a incercat sa ma ingrijoreze,mi-a dat o tona de pastile,care priena mea (pe-atunci rezidenta la gineco),mi-a zis ca sunt o tampenie si pe raspunderea ei sa nu le iau.
Sigur ca intre timp,tehnica avanseaza si dupa atatia ani,ma gandeam ca ajutat de aparatura,chiar asa o fi,de asta n-am comentat in niciun fel.
Sfat nu stiu sa-ti dau,ca nu mai sunt la curent cu ultimele noutati.
acum e important pentru tine,sa fi calma,bb-ul sa se dezvolte normal,asta inseamna in primul rand tu sa fi linistita.
La urma urmei nu e un capat de lume,o sa sti un picut mai tarziu sexul,nu trebuie sa te agiti,stiu ca acum nu a picat bine,dar mai este o noapte in care sa incerci sa te odihnesti,iar maine vei vedea totul in alta lumina.
Pussy!
Mirona spune:
mai fetele .. v-am rugat sa nu interpretati gresit.
nu de sex e vb aici ... ci te atitudine lui ca dr.
Pai astept 2 luni numai sa-l vad pe el? Sa nu-mi zici tu nimic de ce vezi acolo pe ecran?
poate ca are si Cosmina dreptate ... daca as fi pacienta lui ... sa ma vada o data pe luna .. poate ar vorbi altfel ... dar mie chiar nu mi-a spus nimic.
daca eu nu intrebam daca e ok bebele ... asa ar fi ramas.
Pe mine nu ma incanta foaia ce mi-o dat-o ca oricum nu stiu sa o citesc si nici nu o voi duce la dr. mea s-o interpreteze, ca mi-e jena de ea.
Si am uitat sa va spun cea mai tare faza ... ma apuc io sa-i zic la negru ala urat ca am avut un hematom la 7 saptamani, se uita la mine nu zice nika ... cand apare Cioata ii zice cine sunt, ce vreau si ca am avut un hematom la 7 s. Apoi intreaba: sefu ce-i ala hematom?
pe mainile cui m-o lasat asta?
Iar la faza cu sexul ... castigator la tombola este VLAD - baiatul cel mare al Cosminei.
El zicea ca daca eu imi doresc fetita si Dani baiat ... o sa iasa un alien. Ia priviti si voi ce poza mi-o tras ... nu ziceti ca are dreptate?
Miro14+
am o nepotica talentata
DARAEL spune:
Fete frumoase, daca lucrati la Alcatel sau aveti sotii in zona, este nevoie de voi:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75526
Inainte de a pleca ....
Miro – frumoasa poza cu ingerasul ! Sa va creasca mare, cuminte, desteapta si baftoasa fetita..... si sa ii pape lui tati urechile !
Pupici la burtici !
Adrian
http://www.geocities.com/dara2el/
6 tehnici in asteptarea lui BB mic
„Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca, si inca nu sunt sigur de primul.” Albert Einstein
Giova spune:
Buna faza Alina.
Miro, da-i pace, te-ai mai convins o data ca numai reputatia e de el.
lasa draga, ca si dr. astia mai mediocrii sunt mult mai capabili.
Cu mine tare frumos a vb. atunci si mi-a explicat tot, tot. poate l-ai prins in toane proaste.
Oricum, din pozele alea 2 nu se intelege mare branza. in a doaua cea cu profilul descifrez ceva, dar in prima no comment.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Albi` spune:
Intru 2 minuten cu scurte pareri despre "subiectul serii"
1.
2. Oare la toti Dr.-ii faimosi se aplica principiul "La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!" ?!?!
3. Nenea Cioata
4. Dani (pt ca supara pe Moni si implicit pe bb, motiv pt care e claaar ca n-o sa-i faca lui pe plac si o sa fie fetitza )
5. Sincer.. io mai mult am inteles din prima poza, decat din cea de profil ..Sau oi fi io tot pe invers ..ca si in chestiunea cu burtica?
6. fetele (adika pe Moni & pe fetitza din burtica ) sa treaca supararea
toate sectantele vesele Mai scriu maine
ingerash spune:
buna noaptea sectantelor
eu bantui iar pe aici ca de obicei, la ore tarzii, mai ma chinui sa invat pentru proba practica la atestat, scriu eseuri, invat pt. raspuns si lucrari ca profii nostri acum s-au trezit ca vine bacu' si noi note canci in catalog
Miro, nu mai fi supa, io cred ca e cofrag cu oua, asa imi zice instinctu' feminin (da instinctu' meu feminin intotdeauna e pe dos )Cine numara voturile?!?!
Geanina, bine ai venit :)
Albi, super tare mesaju'
io va las ca nu mai am inspiratie si am ore de dimineata, cred ca vineri noapte o sa fiu varza ca maine am ore, dupa ore meditatii si dupa meditatii merg in oras la o inghetata cu fetele mele ca e ziua uneia din ele.
Abia astept we
va pup pe toate sectantele
ingerash spune:
acum vad ca nu a mai scris Dia de la ora 6 seara