O alta Timisoara! (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

neatza gagici,
am intrat sa va impartasesc o faza tare de aseara.
Dupa dushul de seara, imi uscam parul ... normal in fatza calculatorului si al forumului ... si primesc un SMS.
V-am spus ca am vb ieri cu Alina (giulia), ei bine ... la cat de zapacilici era cu munca ... nu stiu cat a retinut ea din ce-am vorbit ... asa ca urma sa o mai sun si sambata o data.
In fine ... SMS-ul suna cam asa: Tanga sau cofrag de oua?

Cu gura cascata ... nici macar un WHAT??? nu am mai putut indruga ... ma tot uitam la telefon si nu intelegeam nimic. Dupa vre-o 2 minute ... fac legatura intre faptul ca SMS-ul e de la Alina, ieri vorbisem cu ea, ca merg la Cioata si ca o sa aflu sex-ul bebelului ... si faptul ca tanga o fi insemnand fetitza si cofragul baietel.
Incep sa rad de una singura ... apoi ma bag si peste Dani in dush si ii citesc si lui. Initial si el ramane masca si imi zice ca nu intelege ... dar apoi se apuca si el pe un ras ... si zice:
Pai scrie-i asa: cofrag ... sau tanga ... tanga ... sau cofrag. Maine e joi. Joi mergem la Cioata.

Cu zambetu pe buze m-am dus la culcarica ... dar de aia tot ma scol ca in fiecare dimineata in ultima saptamana ... asa cu vre-o 1-2 ore mai devreme decat suna ceasul ... si ma tot invart si ma tot perpelesc .... dar las ca trece ea ziua de azi si nu voi mai fi in ceata.
Va pupa fata cu drag si mai vb. Daca nu mai dau nici un semn de viata dupa ora 5 ... sa stiti ca sunt la coada la Cioata.
Oare tot acolo e cabinetu? In balcescu? Sau iar s-o fi schimbat ceva. Oare ar trebui sa mai sun o data sa-mi reconfirme programarea?
Prea multe griji pe capu meu.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Eu am greturi de vreo 4 dimineti. bine ca mi-a venit azi CM ca de nu ziceam ca-s . Faza cea mai tare, daca eram era ca UM era tot pe 7 aprilie, ca atunci cand am ramas cu Marco..
Ingerash imi pare rau ca nu poti veni. sper sa tina si vremea cu noi, ca e tare urat afara si ploua.
Dia, eu sunt cam habarnista cu franceza, dar tinand cont de poze, eu as alegeo pe a 2-a. Mersic de cafea, chiar aveam nevoie, cu toate ca m-am trezit la 12 cu al meu cupil.
Miro super tare sms-ul de la Alina .
Cred ca tot acolo e cabinetul, la cat api programare? cred ca toata dupa amiaza o petreci acolo. Sa ceri poza, la nasa lui Marco nu i-a dat, ca se tot misca baietul tare si nu l-a putut prinde intr-o pozitie buna. dar bine ca ia vazut "cofragul de oua".
va , merg sa adun de prin casa, caci pe urma mergem in vizita la o prietena, aici aproape.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciao fetele.
Ingerash,se poate ca una din noi sa fi gresit data,nu bag mana-n foc nici pt. mine,cu a mea memorie.
Nu te stresa,mai cantam la Mica Viena,in aer liber in Unrii,inca nu stiu cand,dar stiu sigur ca intr-un weekend.
Miro,tare faza,n-am mai auzit expresiile astea,m-am distrat.
Succes azi,sa fie cum vrei tu!
Geanina,bun venit iti urez!
Sigur o sa-ti placa aici ;)
Corina,cum fu la casting?
Gio,sa sti ca eu am stari din astea inainte CM,asta de cand am copiii,nu stiu daca e vreo legatura cu nasterea sau nu.
Cosmi,si eu is inscrisa la gr. II,am auzit ca e cel mai nashpa.
Ai inceput sa sofezi?
Simina,o sa te obisnuiesti cu racelile la Dejan,asa e inceputul,pana isi amesteca virusii la cresa,apoi se imunizeaza,dar dureaza un pic,nu baga antibiotic in el decat la nevoie.
Albi,deci duminca esti babysitter?De ai mei ai scapat,ca-s mai mari,se descurca singuri
Diana v-ati hotarit cu masina?
Dia,ti-am raspuns si dincolo,dar vad ca e si parerea Ioanei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salut gagici, pi fuga pi fuga ca de obishei ....
in 5 minute plecam spre Cioata ... unde preconizam sa petrecem urmatoarele 4-5 ore.
pana ma intorc aveti tema de casa .. mama omida, datu in ghioace, oglinda fermecata, hicitul in stele ... etc .... cine ghiceste ia un premiu. Cine stie poate ma gandesc si la o tombola.
hai ca am luat-o razna de tot.
daca nici azi nu poa sa-mi faca poza la bebel ... imi fac mea culpa ...io mi-s de vina ... tremur de o saptmana ... saracu de el cred ca e in suturi toata ziua .. doarme numa cand adoarme ametzita de ma-sa.

gata ... v-am tzucat si fug la ultimele pregatiri.

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Tot pi fuga si eu.....zic ca eeeeeeee BAIAT.

Fetele mai pe seara ne auzim ca ai mei copii au luat-o razna,se cearta,isi iau jucariile unu la altu,urla,tipa...i-a tampit vremea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Miro tot la coada la Cioata??
Tare faza cu tanga si cofragul de oua!

geaninai bine ai venit pe la noi. Te asteptam sa ne scri despre tine.

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai mai Miro, nu ai venit inca????
Eu zic ca e baiat.
Ciao Dia. Ce faci? auzi.... pe ambele fete le-ai nascut in Franta? la acelasi spital?Caci primele lor poze de la nastere mi se par tare asemanatoare.
Sora ta , Mira, e cu mine la bebei de ian.- feb. Oricum ai o nepotica pe cinste. si cu mult parrrrrr!!!!!!!
Bine ai venit pe Geaninai!!!

Am fost si noi in vizita, s-a jucat cui tat-su si acum pe cand trebuia sa-i fac baie, doarme dus.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu zic ca i "tanga"!Acum e seara la voi si Miro n ai venit inca???
Angy fu bine la casting. I au facut doua poze, am lasat acolo zed card ul si sa vedem ce decizie iau cei de acolo. S au prezentat vreo 8 fetite.
Va pup acum gagici si mai intru eu mai incolo sa vad daca da de stire Miro ceva. Paaaaa!!!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninai spune:

Multumesc pentru urari, la un moment dat am crezut ca nu pot scrie la voi...pt. ca vedeam ca nimeni nu zice nimik
Eu ce sa va zic....am un bebe mic de 5 luni si ne invartim dupa el pe aici.
Sunt innebunita dupa el....papa ca o cantina...si doarme...cu mutrite in somn.
Sotiorul meu se ocupa de firma , avem o firma de consultanta, inainte lucram si eu, dar acum am norma intreaga la bebe.E obositor, dar das da asta pentru nimic in lume.
Nu stiu ce sa va mai zic, intrebati-ma voi...
Ma duc acuma ca trebe papa la Damnian, Damian Christian Iamount, e bebele nostru
Va salut pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Pe fuga si eu...acuma am ajuns acasa...

Miro...eu zic fata...tanga...
Hai ca te asteptam cu sufletul la gura....Pusi!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput