O alta Timisoara! (3)
Raspunsuri - Pagina 6
diana1971 spune:
Miro- dau andreiu la smotocit next time...sa vezi ce smotoceala capata la oradea...mergem la prietena mea care a nascut dupa mine la cateva zile..asa ca va fi stereo smotocitul.
dar promit cand vin sa o punem de o alta intalnire si las bb la smotoceala...numa sa te tine pe tine cat il tine pe el ..hihi.
Giova - super daca trimit poza aia ...eu votez 5 ,,,si pe andrei il pun...dar nu are poze asa reusite ca marco in pozitia aia imposibila ...hahaha.
Vaccinul il facem sapt viitoare pt ca mergem la oradea acum si nu vreau surprize pe acolo.Cum venim cum il intep.
diana
geaninai spune:
BUNA TIMISOARA.
primiti si prospaturi?
Vad ca sunteti multe fete pe aici.
Poate intru si eu in club.
sper sa va scriu mai des.
Pupici la mamici si pitici!
angy11 spune:
Mai sa fie,v-ati facut cantarete toate! Imi luati painea de la gura.
Am avut o cantare in Art club,apoi am venit acasa,verificat lectii,culcat copiii,apoi pana v-am citit....iete cand apuc sa postez,dar maine imi iau liber,ma duc numai dupa Dany la 12.
fetelor is prea obosita sa va iau pe rand si decat a scriu prostii...
asa cu intalneala,vin clar,dar daca ii merge bine la schummi in calificari,apoi in cursa,vreau sa vad F1,care tine pana la 17,ajung acolo in vreo 20 de minute,o sa va rog sa-mi dati pe PM un nr. de Connex de la careva dintre voi sa sun sa vad pe unde sunteti.
Am zis asta in cazul in care F1 e ok,daca nu vin la 16.
gata am plecat la culcare ca-mi pica ochii-n gura.
Noapte buna!
Giova spune:
Mai fete am o intrebare: unde se tin in Tm cursuri de vals???
Miro neaparat sa intri maine sa ne spui daca face armata sau nu.
Alina te asteptam si la ora 17, dar cu copii. singura nu ai ce cauta.
Diana mergeti in vizita la bunici? lasa ca-i faci vaccinul pe urma. stiam ca asta de la 6 luni trebuie facut la timp. ai intrebat-o pe malai? poate am inteles eu gresit.
va pe toate, merg si eu in pat.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
ingerash spune:
intru si eu ca sa nu ma uitati
Angy, nu ziceai ca in 15 e in ART Club?!?!?!?!ca eu asa am retinut si vroiam sa intru pe mess sa iti cer detalii vai de mine, am o memorie
Mitzuka, nu vin ca sambata facem scoala...am pierdut mult cu atestatu si ne baga astia la recuperari ...am aflat cate ceva despre jurna vest da nu's hotarata, scriu mai mult de durerile astea next time (apropo Dejan e f dulce si pare f smotocibil )
Miro, ai aflat ce e bb? sau imi scapa mie?
Cosmina, si tu profa? ;) ce predai?
Albi, da un semn sa stiu dc ai primit pm-ul meu
va pup pe toate, imediat merg sa ma culc, maine am lucrare la cea mai nesuferita materie - mate
p.s. pe unde o fi concurenta mea Dia?
dia_codat spune:
Buna seara fetelor
Am apucat sa va citesc un pic azi dimineata dar de atunci am tot
prin casa. Am facut curatenie generala baie, camere, bucatarie, sters geamuri, aranjat minutios toate jucarille. Si daca ati fi vazut ce era azi la ora 21h la fete in camera .
Pe la ora 17 a venit pe la noi un coleg de-al ei de gradinita. Noi ne-am intins la vorba ei s-au jucat in camera lor . Intre timp au mai venit niste prieteni basarabeni pe la noi. Primii au plecat pe la ora 19, in camera fetelor nu aveai loc pe jos sa pui jumatate de picior darami-te sa indraznesti sa calci cu toata talpa! Ceilalti au plecat la ora 21h. Asa ca am reusit sa le culc pe fete abia pe la ora 22h dupa ce am strins cit de cit la ele in camera.
Asa ca Angy de asta n-am mai dat nici un semn. merci de intrebare.
In plus de doua zile caut ore intregi unde sa mergem in concediu.
As fi vrut in Spania dar statul francez ne plateste 85% dintr-o vacanta in Franta deci daca vrem sa profitam trebuie sa mergem in Franta.Da , va dati seama daca esti familie (cu minim doi copii) si nu depasesti un anumit barem de venituri ti se plateste 85% dintr-o vacanta pe an (in limita a 500 de euro). Asa ca, (ca sa impac si capra si varza) am ales sa plecam intr-o statiune de pe granita cu Spania ca sa putem sa mergem sa vedem si Barcelona.
Deocamdata oscilez intre www.grandbleu.fr/site_fr/jardins_neptune.html" target="_blank">asta
si www.location-vacances-residences.com/location-vacances-france/location-pyrenees-mediterranee/location-cerbere.htm" target="_blank">asta
Voi ce ziceti?
Si asa ziceti ca va intilniti?
eu nu pot sa vin
La toamna o sa fiu si eu pe acasa si promit ca nu o sa ratez nici o intilnire.
Dia
Printesele lu mama
corinadana spune:
Cosmina eu tot astept!Nu vii odata? Ca acusi se intalnesc fetele si noi o sa fim in intarziere.
Azi am mers unde a intarcat mutu iapa! L.A. asta este cat e judete la un loc. Am avut un casting ptr Raluca si am mers pe autostrazi vreo 45 de min. Mie asa nu mi place! cand te uiti in oglinda retrovizoare raul te ia cand vezi puhoiul de masini dupa tine. Sunt uneori si 6-7 benzi de autostrada si daca nu esti atent te a scos in cu totul alta parte.Si totul e cu E V S sau Nord. Si daca ai luat o autostrada E inloc de V iar ai pus o. Totul a fost ok pana la urma.
Dia cat de mari sunt fetitele tale?
Va pup fetele!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
dia_codat spune:
corinadana fetitele mele au 3 ani si si 10 luni (Caroline) si respectiv 2 ani 2 luni (Stephanie). Diferenta dintre ele este de 1 an si 8 luni.Cred ca tu m-ai intrebat care e diferenta intre ele nu?Si daca nu m-ai intrebat tu, sorry, stiu ca m-a intrebat cineva dar nu mai retin exact.
ingeras sunt prezenta, sunt prezenta, dar dupa cum vezi tot dupa tine apuc sa scriu.
Da o sa vezi ca miine de dimineata (pardon azi) o sa le dau eu cafeaua la fete
Dia
Printesele lu mama
corinadana spune:
Da Dia eu te am intrebat!Sa ti traiasca! Vorbesti cu ele si n romana? Raluca mea e complet bilingual. Ce tarziu stai pe net! Cum faci fata maine?
Va pupicesc!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
dia_codat spune:
Buna dimineata. Cine vrea cine vrea??
Luati si pentru mine ca eu sunt zombi la ora asta. M-am culcat la 2h iar acum (7.45) m-am trezit sa imi duc copila la gradinita.
Dia
Printesele lu mama