O alta Timisoara! (3)
Raspunsuri - Pagina 5
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Intru scurt sa va pup pe toate si sa va zis ca e ok pt mine ora 16 duminica...Pusi mare de tot si ne vedem atunci!
De scris nu prea am timp ca aici e nebunie si acasa ajung pe la 9 seara ca dupa ce il iau pe dejan de la cresa mergem direct in parc la Motul...si cand ajung acasa sunt rupta de pic....
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Miro nu-mi merge mess. asta, nu stiu ce naiba are
simina spor la munca.
Duminica, ora 16 la intrare in Botanic.
Miro, Simina noi poate ne intalnim pe torontal si mergem impreuna. ce ziceti?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Cosmina2 spune:
Am permisul meu
Sunt pionier
Si ma mandresc cu el
Sunt pionier
Ati vazut ce stiu eu sa cant?
Apropo de permis,eu am permis din 1993,dar cum nu am pus mana pe masina nu l-am schimbat cand s-au facut alea noi,gen card.Si ma duc eu hotarata la politie,iar tipa care era acolo la preluari,se uita la permis,se uita la mine si ma intreaba:"E de Timis?"La care eu zambind ii zic:"Da,si de Timis si de Romania."
E OK Duminica la 16.
Miro pupa burta aia mare de la mine si lasa dom'le casuta lu' bb in pace sa fie cat vrea ea.
Angy draga stai linistita ca stiu ca te gandesti la mineAbia astept sa te cunosc.Mai,mi-ai dat o veste super cu inceputul de an scolar.Zici e e proaspata vestea?Vezi eu nu mai stiu nimic ce e pe la scoala,dar vad eu cand ma intorc.Sti ce e mai nasol?Ca atunci cand ma intorc imi depun si dosarul pt gradul II.Deci intru direct in inspectii.Mai vorbim noi de astea...
Gio cine iti face masaj?Vine acasa?Vreu si io.
Corina tinem pumnii la copil sa treaca cu bine de teste.Vrei in botanic?Hai ca vin sa te iau cu masina.Nu-i o problema sa trec baltoaca aia mare cu masina,NU?
Ingerash spor la teme.Hai ca mai putin si gata scoala...si incepi alta
Simina sa sti ca ma gandeam cand am citit ,ce ma asteapta cand merg la lucru ...o sa intru si eu noaptea in casa.
Albi abia astept sa te vad.
SECTANTELE
Mirona spune:
Gio ... sunt acasa acum ... nici io nu am mess aici. Eu folosesc acasa mozilla -si gur asta e problema. Forumul e facut pentru IE, deci implicit si chatul si mess aferent.
uite ce am mai gasit in raspunsurile adminului, ca si cauze principale daca nu-ti merg mess si chatul:
" Ai vreun software firewall instalat?
Ai pop-up blocker?
Ai un program antivirus activ?
Daca da incearca sa le dezactivezi temporar sa vezi daca problema nu este de acolo.
Oana ce browser folosesti?
Esti sigura ca browserul tau accepta cookies?
Ai vreun program care sterge automat temporary files din sistem?"
URAAAAAA!!!! vine si Cos. Cosmina draga nu te acceptam fara masina. Sper ca-i iei si pe Radu si pe Vlad. Mi-e dor de Mio:" unde-i tata? "
Am vb si cu Alina (gulia) si vine si ea cu Ale, mai tre s-o sun sambata o data sa-i mai aduc aminte ca se pare ca e tare aeriana ... si numa lucru are in cap. Parca isi si fixase ceva pt duminica ... dar nu mai stie ce ... asa ca mai bine o mai sun o data.
Gio si Simina ... noi ne vedem pe torontalului cu 15 minute mai devreme, sau juma de ora? ca io merg mai incet.
si-avea mersu leganatu lalalalalala - si io stiu sa cant Cosmi ... o punem de-un duet???
Miro14+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Cosmina, tipa vine la mine acasa. ii convine ca sta aproape de mine, si face cu 200.000 lei ora, odata pe sapt.
Mai vb. la intalneala.
Ma bucur ca ai permis.
Miro eu zic 30 min. inainte, ca la mersul tau.....
Abia astept sa ne vedem si sa facem poze multe cu copchii....
imi scrie ceva de pop-blo.....cred ca am ceva activat aici, dar eu nu ma bag ca nu stiu.
maimuta mea
Botez Marco
mitzuka spune:
Ceau fetele!
Azi am ajuns devreme acasa..din cauza vremii nasoale....
Gio, Miro ne intalnim cu juma de ora inainte pe torontalului...la capat unde intoarce 4 peste drum de romstal..e ok?
Cosmi...felicitari pt permis...vi cu baietii duminica , nu?
Ingerash..spor la invatat...tu nu vi duminica in Botanic?
Albi...ce bine ca vi si tu...tu esti mai fresh si poti sa faci pe baby sitter cat taifasuim noi, nuuuuu?? Asa cat sa capeti experienta.....
De Diana ce stiti..vine cu Andrei?
Alina....da...e exact cum ai zis tu si la noi dar la ei partea scrisa e parte din proiect...cum sa zic..trebe realizata artistic..neobisnuit..unicat...asa ca pica din start....
Fetelor sper sa fie vreme faina ca abia astept sa ne intalnim....si mai sper sa imi primesc caruciorul pana duminica ca altfel va fi greu de tot cu Dejan pe jos atata drum....l-am imprumutat la prietena mea din Franta care e in vizita aici si nu si l-a mai carat cu ea pe al ei..Alex al ei nu e obisnuit cu gropile de aici si a cazut imediat si si-a ciobit un dintisor asa ca....
Ce sa va mai zic...Dejan numa ce s-a facut bine ca sa il pot duce luni la cresa ca de azi a inceput iar sa ii curga nasul si sa tuseasca...bag sirop de tuse si picaturi in nasuc...Daca o sa o tinem tot asa cred ca o iau razna...ca plange de numa cand ii sterg nasucul...Oricum pana duminica sper sa fie ok ca altfel vin fara el...sa nu va contaminez puii....
Aaaa...mi-am amintit ceva..Miro...am montat patutul la care mi-ai facut proiectul..am primit si salteaua...am si decorat partea din fata mai am lateralele si e gata...Arata super..Dejan doarme infinit mai bine in patutul masina , adica asta decat in tarc..mai ales ca se duce singur la nani cand vrea...Cand e gata fac poze sa ma laud cu el..dar va mai dura ca vreau sa iasa bine si il fac incet si cu grija...
Ma duc acuma ca dejan ma cheama sa ii dau sa pape...Dei nana (adica da-mi mancare)
Simina si Deian
Ingerasul nostru
mitzuka spune:
Tot eu...
Am pus cateva poze de la ultima vizita la sat la bunici...
poze Denta mai
Pupici
Simina si Deian
Ingerasul nostru
diana1971 spune:
Salut fetelor
Vad ca puneti de o intalnire...in weekend,eu plec vineri la oradea si ma intorc marti, miercuri ...asa ca ....
Poate mai iesim ..sa recuperam ..nu ??????????????
Noi suntem bine, andrei e ok,sotul meu nu a avut de lucru si si-a pus Cv la microsoft - sper sa nu il ia ca as avea chef sa trec oceanul (mi-e frica de avion) .
Giova ...este concurs de bb somnorosi..sa o trimit si tu pe aia super ...daca nu castigi cu aia....atunci conc e aranjat.
va pup
diana
Mirona spune:
mai Diana ... las ca stiu eu ... tu nu vrei sa ne dai Andreiu la smotocit ca ti-l rasfatzam, ai?
Normal ca recuperam ... vreau Andreiu smotocit!!!
fug acasa ca s-a gatat programu de lucru.
Revin de acasa.
Miro14+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Diana off ce rau imi pare ca nu ne vedem...
Sa stii ca am intrat pe site, pun poza negresit. tot la asta m-am gandit si eu, ca am vazut pozele de pana acum.
i-ai facut vaccinul de 6 luni???
Simina ok, ne vedem cu 30 min. inainte.Abia astept sa vad patutul. fug la poze. scriu dupa.
maimuta mea
Botez Marco