O alta Timisoara! (3)
Raspunsuri - Pagina 4
mitzuka spune:
Salutare fetele!
Azi sunt in toane mai bune...m-au ajutat si incurajarile dela voi...mii de pupici sunteti niste fete grozave...
Miro...super ideea ta..dar astia de la noi de la faculta nu au proiecte scrise..ei fac practic totul...doar daca vb ta dau sfoara in tara pe la cunoscuti..clar ca o s vb si cu Albi poate stie si ea ceva...
Cat depre bb...eu vroiam neaparat fetita dar cand l-am vazut pe Dejan nu mi-a mai trebuit nici o fetita...orice al fi o sa il iubesti de cum il vezi...Dar ca pronostic ca vad ca Ioana a zis baiat ..eu zic fetita.... Pupici la burtik!
Ioana...ok eu mai bine as putea duminica...dar imi spuneti voi ce ati stabilit....
Continuu mesajul mai incolo ca vad ca s-a aglomerat aici...
Pupici
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Albi` spune:
2 minute doar! Am intrat sa va pe toate, sa va zic ca mi-e dor de voi si sa raspund DA la intalnire.. ziceti voi unde si cand, mie mi-e ok oricum , abia astept sa-i vad burtica lu' Moni si sa va smotocesc kinderii
Daca e vreme faina, votez pt Botanic! Ce ziceti?
sectantele vesele
angy11 spune:
Am ajuns si eu de la scoala,dar la 17 plec inapoi sa mai repet ceva,apoi la 18 am sedinta cu parintii la clasa lui Daniel
Am avut saptamana trecuta un meci cu o mamica de-acolo,sper sa nu reinceapa la sedinta.
As veni si eu la intalnire daca e dupamasa,ca la pranz mergem la maica-mea la masa,apoi ... mai stau si eu un pic intinsa.
Gio,a papat Marco?
Miro,n-am pus eu poze ca invitati,ca nu m-a mai lasat,nu stiu de ce,nu imi mai aparea optiunea de add,ca cine stie,poate intr-adevar mai gaseai pe cineva cunoscut.
Albi,deci esti in Timisoara?
Simina,ma bucur da vad ca esti in toane mai bune.
Va las deocamdata ca s-a incalzit mancarea lui Daniel si ma duc sa-i pun masa.
corinadana spune:
Va salut si eu fete ! Vreau si eu la Botaniccccccccccc!
Angy tu am vazut ca esti profesoara. Aici descopar noi si noi chestii in invatamantul american. Aici sedinta cu parintii nu se tine cum se tine in tara. Ptr a cunoaste situatia copilului tau profesorul tine intalniri separate cu fiecare parinte, ca nu are ce auzi altul despre copilul meu. La sedintele la gramada se discuta cu totul alte chestii, nu situatii scolare.
Azi au inceput testele in toata California. Raspunsurile le vom primi prin posta si n functie de punctajul obtinut de copii se face un clasament al scolilor.
Miro da daca faci tu un baiat acusi sa l inveselesti pe sotul si mai apoi o fetita?!
Giova mama da' ce vrednica esti!Ati mai trecut un hop cu vaccinul. Bravo voua!
Angy ieri am aruncat un ochi doar pe pozele de la botez, azi sunt mai libera asa ca o sa delectez cu restul.Sunt la scoala amandoi iepurasii tai?
Diana lasa ca i mai ieftin cu picioarele afara! Nu vezi si tu ce scumpa e benzina!Si mai pui si de un exercitiu.Sa ti traiasca bobocul de 6 luni!
Trupa va pup!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Giova spune:
Am fost in botanic si mi-am pozat grasunul.
deci ne vedem duminica dupa amiaza in botanic??????
Alina a papat Marcolinos. piure de legume si lapte in completare. baloteaza, baloteaza. dar la cat e de baban, ii dau doar sucuri de fructe si supica si piureuri de legume. pe la 5 luni mi-a zis dr. sa-i dau o data la 3 zile cate o portie de cereale. fara biscuiti si alte alea sa nu se mai ingrase.
Corinadana hai si tu, ca te-asteptam.
Simina, Albi puteti atunci? zice-ti voi o ora.
Simina ma bucur ca esti mai bine cu moralul. e buna ideea Mironei.
Miro draga, azi a fost nasica bebeului la eco si e . i-a vazut Cioata putulica, si are 14 sapt. si 3 zile.
merg sa citesc putin la bebeii mei si pe urma pun poze.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
ingerash spune:
ceau fetelor imi pare rau ca nu am timp sa stau sa citesc si sa scriu mai mult dar am f m de invatat :(
Vestea buna e ca mi-am luat toale de banchet ;)
pup toata gasca si sper sa revin cat mai curand
angy11 spune:
Am venit si eu de la sedinta,apoi a trebuit sa hranesc,culc familionul,sa corectez temele lui Dany.
Corina,eu sunt intr-adevar profesoara,dar nu predau la o clasa intreaga ci individual,am o singura materie,Ritmica,care o predau la grupe de 5-10 elevi,in rest orele mele sunt individuale,doar eu si elevul,am elevi din clasa I-pana la clasa XII,cate unul doi per an de studiu.
cat despre sedinte,la fel sunt si la noi,nu individualizam,sa nu se simta prost nici un parinte,totul e la modul general,cine se recunoaste bine,cine nu asta e,se disuta probleme organizatorice,,invatatoarea isi expune modul de lucru,niciodata nu numeste pe cineva,are orar de consultatii cu parintii,iar parintele in functie de timpul liber...etc,afla despre copilul lui,la Angy la gradi la fel sunt sedintele,nu se da cu parul in nimeni.
asa era pe vremuri,dar iata romanii au invatat ceva despre intimitate.
Sincer, ca prof. iti vine sa-i faci de kk pe unii parinti nesimtiti si crede-ma exista,dar te gandesti pana la urma ca tot aia e,n-o sa-l schimbi cu o sedinta,se duce acasa face scandal copilului,apoi tot delasator e.
Gio,super bebe Marco face sa fie bine,papa,creste,asta-i treaba lui.
E o expresie,ce am zis ,ti-o zic la intalnire.
Cosmina,chiar te-am lasat deoparte,tu cu ale tale,pana peste cap,eu la fel,mi-e ciuda,ce fac baietii,cum sunt?Si tu esti turbo,ca si mine,asa ca daca ne omitem stim amandoua ce inseamna doi copii,stai sa vezi cum e cand te intoci la lucru...
Sti ca pe 15 incepe scoala,e proaspat de ieri am aflat.
Simina,la muzica au recitalul,deci pracic,apoi au de sustinut si analizat,ce au cantat in recital,deci scris.
La voi nu e asa?
Albi,te asteptam pe topic ,cu mai mult timp,vreau sa vad cum smotocesti copiii ;)
Dia,te-ai concurat cu Ingerash si acm unde esti?
Ingerash spor la invatat!
Miro,retine chestia asta ca am si fata si baiat.
Daca e baiat,e sufletul tau,asa o sa-l simti toata viata,daca e fata e lumina ochilor tai,o vei iubi tot la fel,dar o sa ai grija de ea cum e ce face,cum se poarta,nu in ultimul rand cum arata,pana intra la pensie si dupa acea,sentimentele de fapt in balanta sunt egale,doar ca pe baiat o sa-l cocolosesti,iar pe fata o sa o insotesti pas cu pas la evenimentele din viata ei.
Nu stiu daca am fost clara,e greu de explicat,dar uita-te la tine,la sultul tau,la mamele voastre,toate sunt valabile +,-,viziunea fiecaruia despre viata,educatie,comportament,mosteniri genetice.....poate Cosmi explica mai bine.
Mirona spune:
neatza gagici,
eu is azi de la 10 la 7 si abia m-am trezit.
Merci Alina - frumos spus.
Ieri m-am intalnit cu Albinutza nostra in REAL. Nici c-am dat-o pe spate cu burtica mea. Toata lumea imi zice ca e prea mare pt varsta sarcinii ... ea nimic ca e buna. Se vede ca nu stie fata.
Mi-am luat si eu din Real (pe langa poftele la care am salivat) doua tricouri dintr-alea naspa 100 de mii doua bucati. Sunt ok pana la a doua spalare cand li se intinde elasticul de la gat si se stramba croiul de nu mai stii cum sa le impachetezi. In fine ... le-am luat sa am ce purta pe sub sau peste salopeta de blugi care a devenit prietena mea cea mai buna ... in materie de tzoale. Nu ma mai incape nimic, noroc ca am primit-o pe asta si mi-am luat eu acei pantaloni de la baby-expo.
SI EU VIN DUMINICA. Eu sambata lucrez si deci duminica e super ... daca nu poate Alina dimi ... o comitem dupa-amiaza ... numai sa nu fie prea tarziu ... stiti ce de tantari sunt in botanic ... si ce renumit e sangele de copilutz a a-i atrage ... plus ca se si racoreste foarte repede pe acolo.
Fixati ora si eu spun prezent. Vb si cu Alina (giulia) poate ne-o aduce si pe Ale.
Va pupez sectantelor.
Miro14+
am o nepotica talentata
Giova spune:
Neatza!!!
Miro eu si Diana stim ca nu e numai burtica de acolo, asa ca.....
Vorbeste poate le vedem si pe Giulia si Alesandra, ca nu am mai vazut-o de un car de ani si e tare mare acum.
Am avut masaj in dim. asta, acum s-a trezit si piciul, sa vad daca mai am chef sa calc si sa mai spal vase.
Eu am stat ieri pana la ora 18 in Botanic si nici urma de tantari. dar cu toate inundatiile astea, orice e posibil.
Intalnirea o fixam pt. ora 15-16?astept pareri.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
Mirona spune:
mai Gio ... tocmai fiindca stiti ca nu e numai burtica de gravi acolo, ca doar m-ati vazut si inainte de a ramane ... si tot aveam burtica ... burtica am de la 14 ani de´cand au inceput problemele hormonale .... dar ea NU ... lasa ca-i buna.
hi hi hi
Gio ... am incercat sa te apelez pe messengerul ala prin DC, dar vad ca nu raspunzi.
Nici pe chat nu intrati, nici pe messu asta ... io pe alalalt (cel normal) nu prea pot de la lucru.
Io is de acord cu ora 16. Chiar si mai devreme ... daca hotarati.
Miro14+
am o nepotica talentata