O alta Timisoara! (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Uite ca a aparut si Cosmina. ma bucur ca ai rezolvat cu majoritatea actelor.lasa ca nu iesim pe strada, ti-o lasam toata tie sa poti sofa in liniste.
Chiar ma gandeam sa te rog sa-mi dai pompa aia a ta electrica, in speranta ca mai scoteam laptic. dar uite de atatea zile si sanii sunt moi, au mai scazut .
oricum bebe e ok, l-am trecut de azi pe supica de legume, azi a papat 2 lingurite, maine 3 si tot asa.
alina asa e cu petrecerile astea. tre sa ajuti rudele. bine ca a trecut cu bine. sa va traiasca micul crestin!!!

Marco e bine, pana in prezent, fara febra. cuminte, a papat, s-a jucat cu tat-su si acum doarme dus. mai merg din cand in cand si-i iau febra, dar e 36.
e super cu termometrul asta digital de tampla si ureche. il recomand la toata lumea. nu trezesc copilul si-i pot lua linistita temperatura.

am mai pus ceva poze in semnatura, acolo la botez, cu baita de dupa.

va , mai stau putin pe net, dupa care o tai la tv.
sunt singurica, al meu sot e la birou, si inca mai sta.
noapte buna la toate gagicutele.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Tot eu.
Aveti aicicateva poze de la botez,nu ma mai lasa sa adug in album si restul

Mergi la inceput

Alina superb nepotelul tau!! Cate luni are? pare destul de marisor.
Si copii tai sunt minunati. sa-ti traiasca!!!

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Gio,mersiiii!
Andrei are 6 luni,i-au tot amanat botezul ca ba era post,ba fratele meu + nasul erau plecati in turnee,asa ca a ajuns la 6 luni,o varsta dificila de botezat,a urlat tot timpul,era obisnuit cu cateva figuri si deodata nu mai stia ce i se intampla.
Copiii mei sunt taaare fitzosi,mult mai aristi decat ii prevedeam ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

salut fetelor

Scuzati-mi lenea... nu stiu ce se intampla..nu am deschis compu ,mare mirare.
Noi sambata si duminica am picat in butoiul cu melancolie si am stat acolo bine merci-nu pt ca ne-ar fi parasit amantii....am facut calcule si reiese ca nu ne dau astia credit sa ne luam masina...ca avem deja rate la apartament iar cu masina mea....acusi scot picioarele ca in filmul ala "Epoca de piatra".Dar brusc a iesit soarele ca niste prieteni s-au oferit sa luam leasing pe firma lor ...acum cautam ceva...si cum nu vreau sa intru la ceva scump cred ca ramanem la logan ...desi nu ma atrage .As fi preferat un vw second mai degraba...nu stiu.

Azi 8 mai Andrei are 6 luni....dar a adormit si nu am apucat sa-l cantaresc si sa-l masor

va pup
Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Angy tu esti matusa obosita? Feciorul si fetita sunt pui tai? Da' ce frumos e micutul! Ce ochisori are! Frumoase poze!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Neatza!
Diana,bine c-a iesit soarele dupa atata melancolie.
Sa-ti traiasca Andreiul!
Corina,da eu sunt matusa obo,n-ai vazut ce fata aveam,numai de petrecere nu era.
Fata si baiatul sunt ai mei,te poti lamuri din restul albumelor ca-s multe

Mergi la inceput

Neatza!!!
Diana la multe luni pt. Andrei!!!
Ma bucur ca puteti rezolva cumva cu masina. e buna si Logan, decat cu picioarele pe afara.
Alina choiar vroiam sa te intreb ca tu esti matusa obosita??? dar mi-a luat-o inainte Corinadana.
Mi s-a parut mie ca e mare bebele, nu ca al meu de 3 luni.bine ca s-a facut o data botezul, ca ati scapat.

Marco al meu nu a facut febra deloc, toata noaptea. e bine disp[us, zici ca nu l-a intepat deloc.
Astept sa-i dau papica de ora 13 si pe urma afara cu noi ca e superb.
Am bagat si la spalat si am pus si ciorba la foc. ca felul 2 l-am facut aseara tarziu.

Mai gagici o punem de o intalnire sau nu????

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Giova
Mai gagici o punem de o intalnire sau nu????

DA DA DA !!! Asa Gio. Striga fetele la atac.

Am facut si eu rost de ceva RESPIRO ... si intru repede pe forum, normal.
Si io vreau sa ne intalnim.
Simina nu ai mai dat nici un semn ... ce zici de ideea cu proiectele? Am putea s-o rugam si pe Albinuta sa dea sfoara in tara pe la ea ... poate se gasesc ceva musterii.
Cosmina ... doar nu crezi ca am rezistat ... DOAMNE ca uneori zici ca-mi tre zăvor la gura ... normal ca i-am zis si lui Dani ca Cioata ne va da o veste joi. Nici nu se streseaza ... cel putin asa-mi spune mie. El o sa fie usurat. Cred ca si eu.
Diana - felicitari pentru flacau ... mare baiat ai.
Alina vizionat pozele. La un moment dat mi s-a parut ca o recunosc in poze pe una din fostele mele colege de faculta ... si era sa te iau la rost cate cunostiinte comune avem ... dar ma inselasem ... nu era ea.
Corina mama e topita dupa fetitze ... dar in sufletul ei spera sa fie baiat sa nu-l dezamageasca pe tata. Cred ... adica sunt sigura ca voi respira usurata cand voi stii ce e ... ma enerveaza incertitudinea.

gasca vesela de sectante ... si fixatzi odata intalnirea aia cu bebei in parc ca io abia astept. Sa vedeti ce burta am pus pe mine ...

Miro14+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Deci ne vedem sambata sau duminica???
In Botanic sau unde???
La ce ora????

Miro eu zic ca e 100%.
asa ca.... nu te mai stresa, ca degeaba te stresezi. victorios va fi dani, dar bebe va fi mort dupa mami lui.
Zic asta caci, cunosc un caz exact la fel.

maimuta mea
Botez Marco

Mergi la inceput