Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
oana cretu spune:
Oana, daca era doar de supt deget nu ma agitam, dar isi roade unghiutele, ca si mine, si nu imi place.:( Sa dea Domnul sa reusim. Poate lacul asta amar o sa il pacaleasca si se dezvata si cand va fi mai mare si o sa accepte si gustul asta, sa nu si le mai roada.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE MAI
SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!
BDana spune:
Bubu, am uitat sa iti spun ca si eu tot vit C natural ii dau, care este asa, intr-o sticluta cu picurator, foarte usor de administrat.
Ada eu imi doresc tare mult sa citesc in continuare aventurile Irinei si ale tale care de fapt sunt ale noastre, ale tuturor. Daca am putea face ceva mai concret ptr asta anunta-ne.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
bubu05 spune:
'Neata fetelor!
Sunt putin ingrijorata pt. ca Vlad a stranutat ieri f. mult si are si mucisori lichizi cand stranuta...i-am dat vit.C din fiola, o jumatate ieri si cealalta jumatate azi, iar aseara si Nurofen...cred va raci!
Amaya, pe mine ma intereseaza mult cresa, pt. ca intr-o luna mergem si noi sa o vedem pe cea la care il vom inscrie. Imi pare bine ca esti incantata si eu am o mie de intrebari cand voi merge acolo. Spune-mi cum le da sa manance? Stau ei pe scaunele pitici la mese pitici? nu se ridica sa plece la joaca? si cati copii sunt in grupa?
Oana Cretu, ce tare e Seb! ca un om mare! si mie mi se pare ca e mai mare in poze, mai barbatel!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
oana cretu spune:
Sanatate multa lui Vladut Bubu!
Este, intr-adevar baietel Seb. Aseara m-am uitat la filmuletele cu el in ziua nasterii si dupa, si mi s-a facut pielea de gaina, mi-e dor de el bebelus. El radea, ii placea ce vede si facea "oaaaa oaaaa", il imita pe Seb bebe.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE
1 2 3
bubu05 spune:
Mersi, Oana! Si eu ii mai arat poze de cand era bb mic si il intreb cine e in poze si el zice "bapa", adica bebe
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Amaya, si eu iti multumesc ca ne-ai dat detalii despre cresa. Din descrierea facuta de tine reiese ca aceasta cresa e dotata similar cu cea la care va merge Matei; chiar si impartirea salilor este identica. Ca si Bubu, m-ar interesa sa-mi spui cate educatoare si cati copii sunt la grupa lui Andrei si pe ce criterii l-au inscris intr-o anumita grupa (mica/mijlocie) pe Andrei. Sala este la etaj sau parter?
Te rog sa ne mai povestesti cum decurge adaptarea lui Andrei in grupa de pitici.
Va tin pumnii ca sa debutati cu dreptul luni dimineata!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by bubu05
Mersi, Oana! Si eu ii mai arat poze de cand era bb mic si il intreb cine e in poze si el zice "bapa", adica bebe
Poze cu Vladutz
Tare rau! Eu ii zic "Cine e, mami si Sébastien?" si rade.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
crinuta spune:
http://community.webshots.com/user/crinuta28
Am mai pus poze. O sa vedeti si cum adoarme el in scaun zi de zi.
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Hihi, Crinuta, un scump cretulicul tau. Si Seb adoarme asa in scaunel, si are si el vanatai ca Rayan.
Oana si Seb
(10.01.2005)
POZE
1 2 3
bubu05 spune:
'Neataaaaa!
Of...nu mai imi trece raceala asta! ma doare capul in continuu de ieri si as dormi tot timpul...Vlad inca nu a racit, i-am dat seara si Nurofen, sper totusi sa-mi treaca odata!
Crinuta, ce dulce e! cum doarme el in scaunel...adoarme dupa ce papa?
Poze cu Vladutz