Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

nu le-am vazut! mai da o data linkul!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, le-am vazut! E destul de maricica arsura!
Ce dulce e, cum bea el singur din pahar!

Ieri Vlad a mancat singur o banana, eu i-am decojit-o putin si a tinut-o in manuta, eu ii ziceam sa muste si musca cu gura plina, era asa incantat ca papa singur din banana!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

buna
urez si eu tuturor IrinelorLa multi ani!. pt. cele care ati vrut amanunte despre imbracaminte , scrieti-mi pe mail sau pe privat.am pus in album poze cu hainutele care ajung luni in tara.Kris,daca nu ma insel parca tu ma intrebai de hainute de fetite, vezi ca am pus o parte.

o zi buna

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Va multumim frumos de urari! eu m-am facut bine (in sensul ca pot vorbi si nu mai am jumatate de fata umflata ) asa ca azi mi-am reluat programul normal de plimbari cu Irina. Am fost in parc la Ho Si Min si ne-a placut tare mult.
Am intalnit o fetita de 1 an si 9 luni care vorbea extraordinar de bine. Mi-a spus: "Am bicicleta", "asta e o vacuta" si "uite, papusa are gurita". Am ramas muta de admiratie.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
O intrebare de 1000 de puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Am luat lac din ala anti ros unghii si l-am dat si pe Seb si mi-am dat si eu unghiile. Are un gust oribil, si iti ramane mult timp in gura si pe gat. Amar rau. Si cum eu nu suport gustul asta poate o sa aiba efect la mine. La Seb sigur, ca e doar la inceput. Merci nasico pt sfat!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Buna seara mamici.
Fetele interesate de cresa, ieri am fost si l-am inscris si de luni mergem la copii. Ieri, asistenta sefa mi-a aratat toata cresa si am facut cunostiinta cu una dintre educatoarele de la grupa lui Andrei (in momentul acela era doar una singura dar in mod normal sunt 2 iar de luni vor fi 3 fiindca au o colega noua care trece prin rotatie la fiecare grupa). Tin sa va spun ca sunt extrem de incantata, toata cresa straluceste de curatenie, educatoarea este o dulce, sufletista si zambitoare, mi-a inspirat o caldura si o incredere deosebita (destul de ciudat, fiindca eu stau prost la capitolul incredere in oameni, mai ales oameni pe care nu-i cunosc deloc), a stat cu noi sa ne povesteasca ce si cum fac acolo timp de o ora (copii dormeau) si ne-a raspuns detaliat, cu rabdare, la fiecare intrebare. La un moment dat un baietel s-a trezit plangand, l-a lasat putin sa vada daca se calmeaza si apoi l-a luat cu blandete in brate l-a linistit si l-a pus la loc. Pe usa salii era expus programul de activitati si scopurile educativa pentru care acestea erau realizate. Camera unde este grupa piticului este o sala f. mare, impartita in doua de un perete cu geamuri, in partea din spate sunt patuturile unde dorm copii (toate sunt patuturi de lemn cu gratii) iar in partea din fata este locul de joaca si sala de mese (mesele sunt micute, de plastic si sunt rotunde, Slava Domnului, ca mi-era groaza de colturi), au f. multe jucarii, chiar si un tobogan micut de plastic si un leagan-canapea (cum sunt acelea pt. gradina), televizor si dulapioare individuale. Am fost surprinsa fiindca mi-au spus sa aduc pentru el doar strictul necesar zilnic, eu auzisem de pretentii exagerate, gen un pachet mare de servetele umede la 3 zile, dar aici mi-au spus ca nici nu este nevoie de servetele umede fiindca ei ii spala pe copii cu apa si sapun de fiecare data atunci cand ii schimba iar pampersi sa aduc doar cat stiu eu ca ar consuma el in in cele 5 ore cat va sta acolo (daca rezist sa-l las atata , zic eu). Am intrebat daca ii scot afara si educatoarea mi-a spus ca ies doar atunci cand este cald si nu bate vantul. Ce mai, acum sunt super incantata si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si sa-i placa lui Andrei.

Scuze fiindca m-am lungit cam mult cu detaliile dar m-am gandit ca poate intereseaza si pe altcineva.

Altfel, baiatul meu nu mai mananca nimic ce necesita mestecare (am realizat eu azi), doar iaurturi simple sau orez cu lapte si ma gandeam ca sunt fite si ma umpleam de nervi la fiecare noua masa aruncata dar astazi am vazut ca mititelului i-a aparut o maseluta (deocamdata doar pe jumatate) si in sfarsit il inteleg si nu-mi mai fac griji. Puiul meu suferea in tacere (n-a plans deloc, n-a fost agitat sau matzait) si eu, mama rea nu l-am inteles.

Luni m-am hotarat sa-i fac si eu Varilix-ul (daca l-a facut cineva imi spuneti si mie daca exista efecte secundare!?!) iar peste o luna Havrix-ul.

Bubu, Crinuta, imi pare tare rau de nazdravanii vostrii cu prinsul degetelor in sertare. Andrei s-a lasat fortat de sportul asta fiindca i le-a blocat tati pe toate.

Bubu, apropo de Vit.C, lui Andrei ii dau Vit.C Natural, 5 pic./zi, de la 6 luni (la indicatia pediatrei), in unele zile si mai mult (fiindca ii place si imi cere), deci eu cred ca nu exista limita de timp cat poti sa-i dai.

Anda, Bubu, multa sanatate.

Stiu ca mai vroiam sa raspund cuiva dar am citit din 2 in 3 insa recuperez eu maine.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Oana, iti doresc ca Andrei sa fie incantat de cresa, sa ii placa si sa nu va simta lipsa. E foarte bine ce ai spus tu despre cresa.

Crinuta si Bubu, pupici pe degetute la puiuti!

Anda, ma bucur ca esti mai bine. Chiar ca te lasa muta de admiratie un copil asa mic care vorbeste asa bine. Seb nu zice cuvinte, dar vorbeste in limba lui ca ne ia durerea de cap...Seamana cu mine zice lumea!:D Mama a zis azi ca mai stie una care ii facea capul calendar.:D

Hihi, intre timp a bagat Seb degetul in gura sa roada unghiile si a dat de gust, a plescait sa simta gustul si s-a strambat.:D

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Crinuta, curaj pentru picioruse, nu te speria. Uite, sti ca eu eram disperata ca Seb calca stramb, in interior cu piciorul drept. Vad ca si acum e la fel. Am zis ca astept sa vedem pediatra in iunie si ii arat si voi merge la ortoped cu el dupa. I-am luat o pereche de tenisi din aceia negri cu bot alb ieri si vad ca, cu astia merge mai bine, poate pt ca sunt mai moi.

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

V-am pus cateva poze cu Seb la calculator. Sa vedeti cum nu mai avem loc de el...Cum prinde liber, cum se suie pe scaun si apasa pe mouse si tastatura ca urc mouseul si tastatura pe ecran din cauza ca strica in calculator. Daca suntem noi, ne da la o parte. Seb la calculator

Oana si Seb
(10.01.2005)

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Oana, sa dea Domnul...
Apropo de degete in gura, am o fetita deasupra noastra, are un an si jumatate, care are o adevarata problema cu suptul detelor...initial mamica i-a pus leucoplast pe degetul preferat, atunci pitica a trecut la urmatorul liber si tot asa pana cand mititica avea toate degetele bandajate insa, isteata mica, a inceput sa faca urmatorul lucru: isi scoate bandajul de pe un deget suge la el putin si, cand se uita mami, incearca sa puna bandajul la loc...concluzia la care vroiam sa ajung e ca sunt tare inventivi si se pare ca gasesc destule solutii alternative, oricum, rar am vazut persoane care s-au dezvatat de obiceiul asta...fratele meu face 30 de ani anul acesta si tot il are insa pe drum a invatat sa aprecieze si gusturile rele (de la tot ce i-a fost pus pe degete)...sper macar voi sa reusiti sa scapati.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput