Dr. Tutunaru (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Am uitat sa te-ntreb si de tetine:care sunt mai bune:cele din silicon sau din latex?multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pompa ptr san am luat de la Chicco, una manuala la care se ataseaza biberonul, deci lapticul vine direct in el, apoi se capaceste si se da la bebe. Nu e mare lucru de ea, dar mi s-a parut cel mai bun raport pret/calitate/necesitate. Am folosit-o doar la spital, apoi acasa de cateva ori cand bebe nu termina de papat, ca sa golesc sanul. Alea electrice sunt mult mai bune e drept, dar si mult mai scumpe.
Pompa ptr nasuc am una de la Farlin, cu mai multe capete de silicon de rezerva, numai ca am folosit-o fix de 2 ori, adica pana a venit doc si a zis sa nu traumatizez copilu cu pompa, sa-i scot mucishorii cu bete de urechi. Deci utilitate...0
Biberoane eu am de la Nuk si de la Avent. Avantaj net..AVENT. Sunte mai scumputze dar merita. Ar mai fi alea B-free dar am inteles de la fetele care au ca-s f complicate si nu merita banii, ca tot au facut colici copii.
La tetine, Miruna le prefera pe alea de silicon. Cand simte latexul..le scuipa de nu ma poate. Deci aici cred ca-i chestie de preferinta. Nu pot sa ma pronunt.

Sper ca n-am uitat nimic. Daca mai e ceva..bateti-ma la cap
Pupici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 5 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Va multumesc mult fetelor pentru felicitari si sustinere.
Am scris in sfarsit si eu povestea nasterii lui Alexandru aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77894&whichpage=14

Steluta, daca ai intrebari iti raspund cu placere.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Felicitari Monnica pt bebe. Mi-au dat lacrimile cind am cititSe pare ca a fost Ok cu dr. Bogdan. Cu toate ca am vazut ca este tinerel se pare ca l-a "instruit" destul de bine dr. Tutunaru. Sa speram ca asa este pt ca pe oricare dintre noi pacientele dr. ne poate paste sa ajungem pe mina lui.
Cum ti s-a parut personalul din spital, conditiile si personalul de la nou nascuti???Eu am emotii si asa dar daca nu este si dr sint si mai stresata. Daca nu este dr.tutunaru este obligatoriu Bogdan adica se poate apela la el sau pleaca si el si poti nimeri pe mina altcuiva din spital???

Pupici si ai grija de bebelus.
Monica 28 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:


Monnica, am citit si eu povestea nasterii micutului Alexandru, ce ma bucur ca a fost bine pentru tine si bebe, ca nu te-au abandonat si nu te-au lasat sa te chinui!!! asta conteaza, in rest totul trece...

sa fiti sanatosi amandoi si sa aveti parte numai de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Saru'mana Mada!O perioada n-o sa putem vb pe mess,pt ca am probleme cu netul.Mai vin din cand in cand la ai mei,sa nu pierd prea mult de citit.multi si mai vb...

Gabitza35+ cuDaria siAndrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lucians, nu da banii pe tetine si pe biberoane. Porneshte din start cu gandul ca vei alapta, si ca nu vei avea nevoiie de ele. Io n-am avut nici unul in casa, si n-am nici pana-n ziua de azi. Ia-ti, cum spunea si Mada, un biberon cu \tetina marimea S la spital, sa-l ai pana vine laptele. Dup-aia, renuntza la el.
Pompa de sān: nu-ti lua Chicco, ca-i teribil de proasta. Mai degraba scoti cu māna decat cu pompa asta. Aia de la Avent am auzit ca e buna. Oricum, la spital au o pompa electica bunicica, ce te poate scoate din impas la nevoie. Dup-aia, acas', bebe e de departe cea mia buna pompa.
Porneshte la drum fixata ca vei alapta. Creierul comanda totul, believe me. Si du-te imediat dupa ce-tzi revii sa-l alaptezi pe bebe. E foooooorte important pt. el. Chiar daca n-ai inca lapte, colostru tot e, iar contactul cu tine ii va face un mare bine.
Nashtere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor, tot pacienta dr-lui T sunt, insarcinata in 22 de sapt.
Monnica la ce dilatatie ti-a facut epidurala? Ti-a facut epiziotomie?Ce bine ar fi sa nastem toate asa usor......
Te pup, multa sanatate si un bebe cuminte si mancacios!
Si uitam sa intreb un aspect fooarte important: cat a costat nasterea? (cu toti care au fost implicati), daca nu poti raspunde aici, te rog, se poate sa-mi trimiti un PM?
Pupici.

Dani21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:


Monica, ce sa zic personalul din spital mi s-a parut a fi ok, adica se comporta cat de cat frumos si daca dai si daca nu dai. Bineinteles ca asistentele si infirmierele sunt mult mai binevoitoare daca le dai dar nu este o regula. Sincer, m-au impresionat placut. Asistentele de la copii te ajuta daca le ceri ajutorul. Mie personal mi s-au parut dragute. Mai era si cate una mai acra dar altfel nu se poate.
Este cat de cat curat, exceptand toaleta.
Daca nu este Tutunaru, este obligatoriu Bogdan.Atunci cand este pleca
T toate pacientele lui pot apela la Bogdan.

Despre pompa Chicco am si eu aceeasi parere ca Lorda, mi-am cumparat una pe care nu am reusit sa o folosesc. Pana la urma mi-am cumparat pompa manuala Bertoni, mult mai ieftina si mai buna.

Nu stiu daca v-am spus ca bebelusul meu nu vrea sa suga la san. Ma mulg eu si ii dau cu biberonul .

Danip, anestezia mi-a pus-o la dilatatie 3 cm fiindca aveam dureri groaznice de 4 ore si nu am mai rezistat pana la dilatatie 4 cm. A riscat oarecum Bogdan. Nu cred ca scapa cineva fara epizotomie. Cusatura arata f bine, nu am avut nici o problema din cauza ei. Asistentele s-au mirat de cat de bine arata. Deci e ok!
Preturile ti le trimi pe PM.

Va pup

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili spune:

Draga Monica,
Asa nastere mai rar.. sa va traiasca bebelusul scump si sa va bucurati de el..
Te rog spune-mi si mie care au fost scorurile (pe PM).
Mersi,
Lili 32 saptamani

Mergi la inceput