Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Anky, Andrei maninca multa paine, ii dau eu bucatele in gurita. Sau ii fac soldatei cu unt, sau brinzica, sau cascaval.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
monu spune:
Stefania ti-am trimis un PM.
Paine, a mea baga la greu. Daca se poate ar manca toata ziua.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
patriciaRO spune:
Ana Maria 
Salutare si de la noi!
Noi ieri am venit acasa obositi morti, ca am tot stat prin parcul cu lebede, am dat de mancare la ele, apoi ne-am jucat in nisip. Am papat ieri aproape un castronel de piure de conopida, cu unt si smantana, moama ce bunatate... Ta-su nu se mai oprea... Zicea de-acum sa fac mancare si pentru el, ca le fac gustoase si sa manance amandoi... e ziceti voi... Mai am un copil...
La noi cu bebe, e clara treaba. Mai facem unul! Dar peste doi anisori, ca sa stim unde ne mutam. Defapt ne dorim tare mult inca unul...
Astazi avem program de drumetie... Adica mergem pe unde prin padurile lor meseriase cu animale... Si maine la un gratar! Ca e tare fain, afara!
O zi super sa aveti!
Monu, m-a emotionat rau treaba cu mersul... Mi-as dori si eu sa mearga Alex.
Gabitza, super bona, mai. Bravo ca ai gasit-o!
Beatrice, mami de
Alex pifos
elisor spune:

LA MULTI ANI 
ANA MARIA!
Mult noroc si sanatate sa ai in viata!
Dezvaluiri, justificari, explicatii...numai pentru cine doreste sa citeasca.
Am spus ca poate voi reveni cand vom avea un progres notabil.
Il avem.
Bianca merge tinuta de manute, isi manifesta clar dorinta de a face pasi, iar eu nu pot decat sa-i stau la dispozitie fiind cea mai mare bucurie. Miscarile de baza nu le avem in program, dar le vom avea la un moment dat pentru ca e in firea lucrurilor sa fie asa.
Am fost la ortoped la controlul de 10 luni pentru displazie (in obs.) si totul e in regula, dar vrea sa o mai vada si la 1 an si 2 luni ca sa fie impacat ca i-a urmarit evolutia de la 2 luni. Asistenta - o acritura - fara sa stea pe ganduri ma trimite la radiologie pentru film, dar eu am tinut sa vorbesc cu doctorul si intradevar nu a mai fost nevoie de film.
Ortopedul mi-a spus sa o las in ritmul ei de dezvoltare, nu inseamna nimic ca e mai in urma decat alti bb care la 10 luni merg fara probleme, sa fiu linistita. Dar in continuare e interzis premergatorul. Aici, nu stiu sigur daca-l voi asculta 100%, o pun cam rar, dar o pun totusi. Merge cu spatele fara probleme.
Pe mine ma doare in tara asta mentalitatea, suntem incorstetati in niste principii/reguli/grafice/idei, s.a.m.d. incat orice abatere e privita cu suspiciune/reticenta/ostracizare, etc. Si nu ma refer doar la motricitatea fetei mele.
Retragerea mea si a fetei din grup a fost o decizie pripita ca urmare a picaturii care a dat pe afara, iar voi ati fost, din pacate, martore acestui dezastru sufletesc. Se adunasera multe, multe frustrari de tot felul, iar la momentul respectiv nu erati nici una pe forum...singura acasa, santier...
Nimic grav, de altfel, dar cand traversez o criza vad lucrurile total diferit, senzatia ca totul se naruie si ma sufoca...
In fine, nu mai intru in amanunte, recunosc ca mi-a fost dor de voi mai mult decat mi-am putut imagina, mi-ati intrat in suflet de parca ati fi un tot unitar, de fapt si sunteti astfel.
Imi fac mea culpa ca am fost atat de slaba si am clacat, dar asta sunt eu, cu suisuri si coborasuri, mereu in cautarea unui echilibru, mereu in cautarea unei perfectiuni.
Multumesc fetelor care au fost alaturi de mine, chiar daca am "cerut" sa fiu lasata in pace, ignorata. 

Asa am simtit. Ca sunt datoare cu acest mesaj.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
simona_filipas spune:
Cu scuze pentru intarziere:
LA MULTI ANI PATRICIA ANNELISE, RARES STEFAN, ALYSSA!
LA MULTI ANI ANA MARIA!
LA MULTI ANI ISABELLA, acusi faci si tu un anisor
Sa cresteti mari si voinici si sa aibe parintii parte numai de bucurii din partea voastra.
Laura distractie placuta azi si sa nu ne uiti si pe noi, adica sa-i faci poze motzatei demotzata![]()
Lucas, asa m-am distrat cand am citit faza cu astrograma. Chiar mi te inchipuiam cum raspunzi la telefon si o intrebi de zodie
. Despre urlete si podul pe spate instant cand nu obtine ce vrea si la noi e cam la fel iara eu urasc chestia asta. Sper sa-l dezvat insa nu prea stiu cum sa fac.
Chiar asa, mamicilor cu experienta? Ceva sfaturi?
Flori, din tot sufletul FELICITARI . Sa ai parte de-o sarcina usoaraaaaaa si sa fiti sanatosi.
Monu

Alexiei umblarete.
Danelutza
Isabella sa-i treaca cat mai repede.
Elisor

ma bucur ca te-ai razgandit si te-ai hotarat sa stai alaturi de noi
Anky, Dragos ar hali toata ziua paine. Cand vede painea face ca toate alea. Intr-o zi in parculet a vazut o doamna cu painea in plasa si s-a repezit spre paine. O fi zis femeia ca-i flamand copilul
.
Simona
de
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Elisor cred ca am postat in acelasi timp si de bucurie si de emotii s-a blocat si calculatorul

BIANCA

FELICITARI

Simona
de
Dragos Octavian
elisor spune:
Si acum...
Loreen distractie placuta today, tomorrow...
Adina cred ca exista masaj pentru piciorus in interior, dar tot la fel cred ca e prematur sa vorbim de platfus pana spre 2 ani. La vara cat mai mult desculta: nisip, iarba, in casa (stiu ca o lasi in sosete prin casa, e foarte bine).
Degetel cu rana, pot doar un
in speranta ca ii trece sau se mai amelioreaza.
Monu felicitari pentru primii pasi, n-am retinut, merge singura, singura?
Paine - o cojita de paine e mai mereu prezenta in mana ei, e innebunita dupa puricat firmituri, stransul dupa ea e...alta poveste.
Am ramas in urma cu cititul, sper s-o fac zilele ce vor urma, am vazut cateva pozulici, ale Neliei (scumpa Tudora cu noul look si curaj pe tine ca ai luat o asemenea decizie, eu l-am tuns pe Andreas dupa mot lasandu-i doar un smoc mic in frunte, dar pe Bianca nu cred c-o tund pana la scoala
), ale Laurei cu al ei copil atomic (si implicit i-am admirat pe Alex si Stefan), ale Gabitzei cu maimutzica din dotare (cat e ziua de lunga numai smecherii si nazdravanii, nu?), ale Danelutzei cu a sa principessa (unde spuneai ca nu are par?, ce ou de cioco imens, in cat timp l-ati dat gata?).
Poate ne mai auzim pe seara.
Eli cu puiutii Bianca
si Andreas 
monu spune:
Ola fetelor,
Elisor un pupicioi mare de la noi. Alexia merge cativa pasi singurica dar doar in casa unde e sigura pe ea. Afara nu prea vrea sa mearga solo.
Am fost afara si i-a placut cred ca s-a si bronzat putin. Ne-am intersectat in parc si cu un bb de 11 luni, fetitza, dar Alexia a fost reticenta si nu a acceptat sa se apropie de ea. Conversa doar la distanta. Iar mami de bb se plangea ca bb al ei nu vrea sa mearga.
Laura, cum merge cu motzul?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
fran spune:
Buna !
Eu si Iepu' va multumim din suflet de urari si trimitem si noi pupicei gastii 5-5-5, Principesei Isabela si Anei-Maria.
Nu am mai intrat pentru ca am avut o groaza de treburi pe cap, azi i-am rupt si noi turta-fapt comis la ora 11, iar Iepu' a ales :lantisor de argint, carte, bani.
Elisor-pupici tie si Biancai.Amndoua sunteti niste invingatoare, o sa vezi ca totul o sa fie bine.
Olga-Iepu' haleste iaurt Covalact ( de fapt si unt, smantana, branzica tot de la ei) sau Bifidus de la Prodlacta-foarte bun dar ceva mai greu de gasit. Am impresia ca ambele au termenul de garantie mai mic si din cauza asta nu prea sunt aduse si in magazinele "de cartier" gen Mega Image. Se gasesc la Cora, Carrefour, Metro...Cu Zuzu, nu stiu ce sa zic, eu nu inteleg de ce trebuie tinut la rece si inainte de deschidere daca are ambalaj tetra-pak...
Adina-nu am inteles, calca cu TOATA talpica inclinata spre interior (adica apasand pe scobitura-ala e platfus), sau cu varfurile spre interior (asta e din cauza pozitiei fetale)? Eu stiu ca platfusul se vede mai tarziu, pentru ca acum poate parea ca nu au scobitura din cauza pernitelor de grasime de la talpici (cine la are !
) Si eu am platfus, si am purtat ghetute speciale -da' la mine exista scobitura bine-merci, dar calc pe ea din cauza de ligamnete slabe. Si eu port doar tocuri joase, si cand gasesc incaltamine cu talonet ca bebeii... Pentru varfuri intoarse spre interior se face masaj la baita-trebuie sa o vada ortopedul si iti arata cum. Noua ne-a zis la inceput ca are tendinta sa le tine asa si sa-i facem masaj, iar la urmatorul control Iepu' la tinea exact invers-spre exterior
...Ne-a zis sa o lasam in pace, ca probabil se distreaza tinandu-le cum i se nazare...acum insa calca drept pe ele, desi cand sta in fundulet la tine cand spre interior cand spre exterior...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
Cloreta spune:
Sa traiti bine! - ca sa citez un nene portocaliu.
Ce pacaleala cu vremea asta, am crezut ca o sa fie urar afara, adica racoare vreau sa zic dar e frumos.
Liniste mare, asteptam vesti de la petrecarete:)
Referitor la mersul cu piciorusele spre interior, am vazut ca ati spus ca e prea devreme sa iti dai seama, ca se poate trai cu asta etc. Doamne fereste, am spus si eu ca nu e un capat de tara, se poate corecta si "trai" cu asta. Nu e vreo boala fara leac sau vreun defect major. Totusi, parerea mea personala este ca e bine sa intrebi totusi un medic. Numai el iti poate da un raspuns.
Si pentru o fata cred ca e frustrant sa nu poarte tocuri, mai stii?:))
Am vazut-o pe Alexia in filmulet, ce ras dragut are
BB3? Frumos, frumos pentru cine poate si mai vrea. E minunat sa ia macar doi.
Painica, mananca si gargarita mea cu mare pofta, se uita cu ochii mari daca pun mana pe ea si nu ii dau:)
Azi m-a obosit, se urca pe pereti nu alta, se catara pe mine, pe ce apuca si ar sta numai in picioare. O sa vada ea cand o sa treaca de o varsta ce bine e sa mai si stai![]()
Cezariana, la mine e super ok, am avut si eu mici dureri dar au trecut. E inca usor amortit locul dar nu ma deranjeaza deloc. Doctorita cu mana buna, draga de ea!
Azi m-am distrat cu un pusti care la 7 ani spunea ca e in clasa a X-a i ma ruga sa jucam ascunselea dupa cruci
. Dupa ce m-a lasat pe mine in pace s-a agatat de o amica, a tarat-o pe unde a vrut el si pe urma i-a spus ca e indragostit de ea. Ii sufla puful de la papadie in ochi si ii cerea si ei sa faca la fel ca cica asa se indragostesc L-am intrebat daca vrea sa o ia ne nevasta si a zis ca da. I-am spus mamei lui sa se pregateasca de nunta:)))))
Pozele mele