Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 10
monu spune:
Ce mai faceti mamici? Chefuiti![]()
Noi acum am revenit din parc runda 2. Ne-am dat hutza, s-a uitat la copilasi si a mers pe jos cu tati suflandu-i din spate. Ca altfel numerge solo daca nu ii spui ca o tine careva. A inceput incet sa socialieze si ea cu alti copilasi dar de la distanta. In canu accepta sa se apropie de ea si sa o atinga pe manutza. E salbatica putin. Si se uita asa mirata la ei si ii studiaza![]()
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
ChrisDun spune:
Mariuca lui Tzumpiloi
sa ai o viata frumoasa, cu multa sanatate si fericire!
Eli
Felicitari Biei
Vezi, mey, ca nu e nici o problema! Si in premergator toti copilasii merg intai cu spatele...
Adina, si eu am platfus. Dar n-am purtat talonete cand eram mica (pentru ca n-am vrut!!) si singura chestie neplacuta e ca imi stramb incaltamintea :( Oricum, se corecteaza in copilarie. Acum cred ca e prea devreme sa incepi sa iti faci probleme.
Monule, felicitari pentru mergareatza! Sa stii ca n-o sa mai serveasca premergatorul ... Cum asa "paroasa"?! Nu cumva e pufuletzul ala pe care il au toti copilasii?
In ce priveste "socializarea" cu alti copilasi, pe babycenter.com zice ca la varsta asta copiii sunt interesati sa se joace singurei, nu cu alti copii. De fapt, asta am citit pe link-ul pe care l-a dat Adina ref la petrecerea de 1 an ![]()
Stefania, noi mancam de 4 ori pe zi, dar ma tot gandesc sa ii mai introduc o masa de fructe/iaurt. Uite orele de masa ale Carinei:
7.00 240 ml lapte
11.00 carnitza cu legume, si eventual piure din cereale, in completare
15.00 fructe cu biscuiti sau cu cereale si/sau iaurt cu cereale
19.00 300 - 400 ml lapte (variaza, acum doua saptamani se oprea la 180 ml)
Ma gandeam sa ii mai dau un iaurt sau o banana pe la 17.30 - 18.00, ca uneori pare de-a dreptul infometata inainte de baita (19.00)
Duminica placuta!
loreen spune:
Nu credeam ca se mai termina ziua de azi...fac o baie,sper eu si relaxanta si revin cu amanunte...sa vad si poze daca pot sa descarc ceva ca nu prea am facut ca nu am avut cui...
La gratare..., In parc si Un an
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Da... deci cum va spuneam a fost o zi cumplita cam de pe la pranz incepand cand Delia a inceput sa bazaie constant...de mancat nu prea,lapte nici atat,iar de dormit mai bine ma lipseam...
S-a trezit mai infioaratoare decat s-a culcat motiv pentru care a stat efectiv lipita de mine aproape tot timpul...m-am saturat sincer pana-n gat de lipeala asta...
Au venit nasii ei si prietenii nostrii si Delia parca dadea semne sa-si revina,dar falsa impresie...Nu am putut sa-i prindem parul cu nimic ca sa-l taie pentru ca nu statea asa ca l-a taiat si apoi i l-a prins nasi cu funda...si nu a ciuntit-o deloc,chiar nu se vede...
Iar de pe tava a ales : tigari,foarfecuta de unghii si ceas...acuma ce-or insemna ...oricum totul s-a petrecut pe fundalul sonor al tipetelor ei : www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060506&ctime=104712" target="_blank">motul motatei
A primit si cercei,foarte frumosi mi-au placut tare numai ca o sa-i pun mai tarziu ca-s un picut cam mari pentru ce urechiuse are ea...
Si ca sa se termine totul intr-o nota de plina armonie cu tot circul facut de protagonista isi prinde la un moment dat degetele la usa masinii de spalat,insa in asa hal incat nu mai putea respira de durere,noi ne-am speriat si nu mai putea sa facem ceva cu usa ca sa-i scoatem manuta...au mai si trosnit degetele si am innebunit eu de durere,gandindu-ma ca si le-a rupt... evident ca s-au invinetit vreo doua,plus ca inainte de somnul de pranz si-a mai facut o vanataie pe obraj sub ochiul stang...
Asa ca seara s-a terminat din scurt,noi obositi varza,fata nespalata si doar cu niste lapte in stomac...acuma doarme linistita...sper pana dimineata...
Partea cea mai buna din toata chestia asta este ca mi-au apreciat mancarea,deci chinul meu nu a fost in zadar aici...tiramisu daca va inchipuiti nu mai este,am facut si o tarta dupa reteta lui Beatriced care s-a mancat dar mie nu mi-a placut deloc blatul cum a iesit...am am facut si niste pulpe de pui umplute cu cartofi taranesti si am scapat...anul viitor ii fac ziua la MC'
...
La gratare..., In parc si Un an
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Monu eu acum am citit mesajul tau, miine trec la cautari de par pe picioare...
si.-tzi spun daca-i da sau ba.
Elisor din oul de cioco mai am si acum. A, si intre timp a crescut parul
, acum umbla dupa baietzi ca are par de-un motz in frunte 
Vezi ca Bianca a inceput sa se faca simtzita, nici Isa nu merge, dar eu nu-mi fac probleme, aici vad ca sint copii de un an si doua luni si merg mai rau decit a mea de minutze.
Simonafilipas multzumesc, fruntea i-a trecut, mai are un pic roshu sub nasuc. Dar... acum ii este frica sa mai coboare treapta din fatza casei. Se uita speriata si incepe sa plinga.
Loreen dar ce s-a repezit la tzigari, uau, cred ca si a mea o sa faca asha, ca deja a gasit un muc pe jos si-l molfaia.
si Isa si-a prins miinile in capacul de la wc, si-i din ala greu... prima data a tacut milc, a doua oara cind si-a prins minutza a urlat.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
sufletzica spune:
LA MULTZI ANI MARIUCA!
DUMNEZEU SA ITI LUMINEZE CALEA SI SA TE CALAUZEASCA.
TZUMPILOI, SA TE BUCURI DE COPILA TA ACUM SI IN TOTZI ANII CARE VOR URMA
LA MULTZI ANI SI PUIUTZILOR DE PE 5:RARES, ALYSSA, IEPU!
sufletzica spune:
LA MULTZI ANI MARIUCA!
DUMNEZEU SA ITI LUMINEZE CALEA SI SA TE CALAUZEASCA.
TZUMPILOI, SA TE BUCURI DE COPILA TA ACUM SI IN TOTZI ANII CARE VOR URMA
LA MULTZI ANI SI PUIUTZILOR DE PE 5:RARES, ALYSSA, IEPU!
Cornelia spune:
Buna fetelor!
Elisor,
! Bianca nu a vrut sa te tina prea mult departe de noi
.
Loreen, pupam motata mica si accidentata! Ne vedem maine in parc?
Ne-am petrecut si noi azi si am promis si eu ca e ultima zi pe care o fac la noi acasa
. Stefan a fost nesperat de sociabil (o fi facut schimb de personalitate cu Delia). A fost si tare cumintel. S-a agitat putin la taiatul motului, dar a durat putin si nu l-a muscat nimeni
. A ales: mouse (stiam eu ca daca i-l pun se repede la el
), creion (asta a fost o surpriza
) si patent (de asteptat ca e mare mester
). Dupa toate astea a pus mana pe pieptan si nu l-a mai lasat. S-a tot frezat pana i-am luat tava din fata si pieptanul din mana
.
Cam atat despre noi pe ziua de azi.
Poze nu pot pune ca intru pe net de pe Connex-ul lui Doru si ma costa fiecare miscare.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
andreea.a spune:
V-a fost dor de mine?? Mie mi-a fost!!!!! Noroc cu Androix care ma mai tine la curent. In rest, vina e a mea.. ca am senzatia ca nu-mi mai ajunge timpul.
Am de luptat si cu niste problemulte.. ceva depresii.. chestii de genul asta si.. na, nu stiu cum fac ca nu mai gasesc timp pt nimic. Se apropie si sesiunea si nu stiu ce o sa fac, dar imi tin pumnii stransi si sper la cat mai bine! ![]()
Nu-mi vine sa cred ca avem bebelusi, pardon copii de un an! Mai e un pic si face si Filip (Androix) un an.. dupa aia Eric. Jur ca nu-mi vine sa cred! 

Eric e bine, sanatos, voinic (cat incape) si plangacios in ultimele doua zile, de o urca pe mama pe pereti. Sper din nou sa fie vorba despre dinti, dar cine stie?
Ma rezum la un mesaj mai scurt ca sunt suuuuuupeeer obosita! Va pup si va imbratisez de multe, multe ori!!