Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
Cornelia spune:
Andreea, stim ce insemna sa nu ai timp. E bine ca ne mai dai un semn din cand in cand. Succes in sesiune si alunga depresiile alea!
Uitasem sa va spun ca cel mai distractiv lucru pt. Stefan a fost stinsul lumanarii. Exerseaza de mult si sufla in toate becurile
. A stins lumanarea de trei ori, dupa care a continua tcu becurile
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
nelia spune:
La multi ani, ANA MARIA!
Sa ai o viata frumoasa si plina de iubire – primita si daruita!
Ghiciti unde am fost astazi? La scoala aia chinezeasca, de simbata. Si am inscris-o pe Agata la cursul de chineza (doua ore, unde fac de toate: jocuri, scris, citit, desen, lucru manual – chinezarii, iar in pauza initiere in tai chi si in Kung Fu – adica cred ca mai mult se uita, ca au doar 10 minute pauza). Si pe mine la cursul de Tai Chi. Incepem pe 2 septembrie... abia astept! Cursul de tape dance pe care il va incepe tot din toamna e in cadrul unei scoli evreiesti... si acum mi-a spus ca ea vrea sa invete si italiana si spaniola. Am incercat sa-i explic eu ca astea doua din urma nu sint puteri mondiale, dar degeaba
... Glumesc, adevarul este ca dintotdeauna mi-am spus ca daca voi avea copii, ma voi axa pentru ei pe limbi straine (cit mai multe), muzica, matematica (macar un pic!) si sporturi, unde intra si dansul. Sau macar ce se poate dintre acestea! In rest... sa nu ramina inculta si mai ales corigenta! Ah, si lectura! Da, uitasem... esentiala. Deocamdata m-am tinut de cuvint, dar greul de-abia acum incepe. Pe Agata o simt, o cunosc, stiu sau banuiesc deja ce-i place... abia astept sa vad cum e si Tudora. Deocamdata... un pic mai interiorizata, mai linistita, ii plac cartile, pixurile si cariocele. Cred ca asa o voi tine minte din perioada asta, cu pixul in mina sau in gura. Asa se plimba prin casa si e atit de serioasa si imi da tot timpul senzatia ca are treaba nu gluma!
Elisor, felicitari pentru Bianca! Si pentru tine, ca te-ai intors! Sper ca nu mai pleci, ca ai vazut ce dor ti-a fost de noi, si noua de tine!
Loreen, gata ti-ai luat de-o grija. De cind cu tiramisu tau tot caut piscoturi si nu gasesc. Am vazut undeva, cindva... dar nu-mi aduc aminte si tare rau imi pare. Nu am reusit sa vad asta pozele sau filmele, ce ai pus tu acolo, ca nu a mers netul. Dar ma duc acum sa le vad, sigur au niste comentarii beton! Ah, si de la tine mai vreau niste sfaturi legate de ordine si disciplina, in casa si cu fetele. Sa-mi spui si mie cum reusesti... Sincer, iau notite! Si cum sint pulpele umplute, cum le faci? Ca nu mai stiu cum sa le prepar carnea fetelor, as mai incerca si retete noi. Mi-a placut reteta aia de chiftelute din piept de pui fiert, dar as mai vrea si alte idei.
Andreea.a, bine ai mai trecut si pe la noi! Te sustinem, facem galerie aici... bafta la examene!
Monu, felicitari pentru umblareata!
Cloreta, haioasa faza cu baietelul de 7 ani! Dar hai sa-ti spun faza cu Agata. Mergem in parc cu nasa Tudorei si cu baietelul ei, Tudor, pretendentul oficial al Agatei. Tudor e frumusel foc, dar e mai linistit decit nebunica mea si de aceea pare mai mic, desi are tot aproape 5 ani. Agata, care dintotdeauna a cautat compania copiilor mai mari, cum am ajuns in parc si-a gasit vreo 5 vlajgani de 7-9 ani si cu ei s-a jucat. Pentru ca e infipta si baietoasa cit cuprinde, are asa un lipici la copiii mai mari, mai nou baietei, o iau aia imediat sub aripa lor ocrotitoare si nu o mai dezlipesc pina cind plecam. La un moment dat, unul dintre baietei (cel mai frumusel de altfel si cu care se jucase cel mai mult) o intreaba daca nu-l ia sa se joace si pe prietenul ei. La care Agata... indignata: c'est pas mon ami, c'est mon frere! Adica, cu alte cuvinte, sint libera! Am ramas si eu si prietena mea cu guritele cascate! Si am intrebat-o seara in pat de ce a spus ca Tudor e fratele ei si mi-a spus ca daca ii spunea ca e prieten, nu se mai juca baietelul cel mare cu ea!
Logica de femeie adevarata, nu?
Gata, va pup, s-a trezit Tudora pentru titica de la miezul noptii! Sa aveti o duminica frumoasa si insorita!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
[maron]Buna dimineata...
LA MULTI ANI Ana Ileana,Rebecca Elena si Diana MAria...
Nelia imi pare rau sa te dezamagesc dar nu am pus poze din motivul ca nu prea am facut si cum diviziunea muncii functioneaza de minune doar eu fac poze deobicei si eram in totalitate in imposibilitatea executarii actului creator din motiv de brate ocupate cu un copil urlator...
Ieri ma gandeam la nemurirea sufletului si mi-am adus aminte ca si Bianca a urlat la motul ei ca disperata si a fost la fel de ciufuta ca sor-sa ieri...numai ca pe ea am pasat-o la femeie,dar pe Delia nu mai am unde o sa pasez si chiar daca as gasi nu sta si uite asa ma invart intr-un cerc vicios...
Ma duc sa-mi beau cafeaua poate-mi mai adun mintile de pe jos...[/maron]
La gratare..., In parc si Un an
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Vai mai fetele ce liniste mormantala pe-aici...
Am adormit puslamaua si acuma beau restul de cafea si astept sa o punem de-un parc desi vremea este aici asa si asa...
Monu Bianca era paroasa ca si bebelus si prietenii faceau misto (sau nu) de mine ca va creste si se intinde piele si parul se rareste...ei bine tot asa paroasa este,firul e blond ce-i drept dar este si pe maini si pe picioare...la Delia in schimb nu...
Elisor asa mama draga stai cu noi,indiferent de situatie...suntem nu suntem macar sti ca cineva iti asculta oful pentru ca numai in pielea noastra ca mame sa nu fie cineva...
Eu ieri cand si-a prins Delia degetele am simtit ca mor de neputinta si era o banalitate in fond si la urma urmei...dar de ...mama tot mama ramane...
Andreea.a bafta in sesiune si cand termini ia-o si pe cuscra si da-ti o fuga la mare sa ...sarbatorim victoria...
Gata s-a trezit ...a reinceput fenomenul beauty sleep 15-20 de minute ca doar ce-mi spusese Oana ca si Alex a dormit tot atata de dimineata...e clar fetele vor in parc...
La gratare..., In parc si Un an
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:

ANA ILEANA (Tora 97), REBECCA ELENA (Inesuca), DIANA MARIA (Iuliana) multa sanatate puilor, sa cresteti mari si sanatosi. Mai aveti putin si faceti anullllll!!!!
Loreen imi pare tare rau sa aud ca s-a lovit domnisoara Delia. E asa de dragutza in rochita!!! Apropo, Alexia are fire negre pe picioare
si aspre. Ce mai! Maimutza
Revin ca scoatem maimutza in parc.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
gabitzam spune:
Fetele, care aveti drum in Carrefour, au super oferta la niste filme pe DVD-uri, eu am luat 6 bucati, cu 75.000lei.
Loreen, mai dar ce codat a ales Delia, sa nu stii de pe acum ce o asteapta, sa nu-ti faci emotii. Tigari? Hm...asta e mai simplu. Dar forfecuta de unghi? Sa zicem ca o sa fie fata ingrijita. Ca doar nu se face manichiurista. Iar ceas? O sa fie punctuala si exacta ca un ceas
Hai ca bat si eu campii, dar e funny sa incepi sa fabulezi pe chestia asta ![]()
La multi ani pentru mindrutzele ANA ILEANA, REBECCA ELENA si DIANA MARIA! Acusica va cintam de la multi ani pentru anisor!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
gabitzam spune:
Andrei a facut pasiune pentru studiat legea gravitatiei. Prin urmare arunca tot ce prinde. Sta in scaunul de masa sau in carucior, arunca jucariile si pe urma se uita dupa ele sa vada cum se duc jos si se rostogolesc. Si ii mai plac colturile si locurile foarte inguste, in care tine mortis sa intre, chiar daca nu poate ![]()
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
monu spune:
OFFFFFFF
Alexia e treaza de la 13 si urla non stop si nu vrea sa stea nici unde in schimb roade barele de lemn de la pat. Dar le roade!!! A luat vreo 2-3 straturi de lac. Si e obosita de nu mai poate si urla si tot asa si ne-a facut muci.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
Tdi spune:
Ciaooo!
apar si io a 3a zi dupa scripturi, am fost super ocupata cu aniversarea piticei si tocmai mi-a plecat ultimul val de musafiri.![]()
cu intarziere
LA MULTI ANI pentru ANA MARIA!
si pentru maine
LA MULTI ANI OLIVIA si BIANCA MARIA!
ma apuc sa bag niste poze la album sa va arat cum am sarbatorit.
Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)
patriciaRO spune:
Salutare mai pe seara!
Noi am fost azi, la gratar, dar in 3. Adica eu, tati si Pifosul, pentru ca prietenii nostri, care nu cred ca o sa-i mai numim mult prieteni, ne-au anuntat inainte cu 5 minute de a veni la noi ca nu mai pot veni, ca ea, chipurile nu se simte bine... Sa-mi vina sa mor, ca scosem multa carne si daca nu o faceam, se strica. Asa ca ne-am dus frumos noi, in spate la iarba verde... Si ne-am simtit excelent... Apoi un somnic bun pe la ora 16.00 cand am urcat in casa si acum pe seara am fost la o plimbare de vre-o 2 ore si o inghetata pe bat!
pozulici aici: GRATAR, AZI 7.05
Elisor, FELICITARI! pentru Biencuta.... ai vazut ca se poate! ma bucur pentru voi!
Beatrice, mami de
Alex pifos