Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ce fac fetele?!TAre liniste pe-aici...rau de tot...
Eu abia acum am reusit sa o pun pe ciociolina in pat ca nu stiu ce-a avut in seara asta...agitata rau de tot,nu plangea doar ca se fatzaia non-stop,asta ca sa-mi intareasca banuiala cu parazitii...maine vad ce si cum...

Am fost si pe-afara cu gasca de piticii si cand au inceput sa misune toti in toate partile ma uitam la ei si parca erau niste catelusi mici mici care faceau cunostiinta cu mediul...haiosi pana la Dumnezeu...
Si Stefan si Sergiu s-au facut niste frumosi de-ti vine sa-i mananci,iar mimozele noastre sunt ca doua tractoriste originale bronzate pe maini si fatza...azi au fost de milioane,nu tu plansete,nu tu bocete,bine dispusi,veseli,mergareti...

Si ca sa-mi fac de cap pana la capat am sunat-o pe o colega de la servici sa-i spun ca maine nu pot veni la birou ca nu dau de femeie,ceea ce este un fals demostrat de lenea mea de a merge la birou...nu ma mai satur de copilul asta de parca zau nu as mai fi avut copii...a ramas maine sa ma sune daca sunt probleme( sa si le rezolve eventual)...

Gabitza vad ca al tau si cu a mea seamana tare tare la apucaturi...ca si asta a mea excat la fel face...

Beatriced da poate chiar se simte rau femeia...sau ati avut si alte divergente...oricum Alex e un bulanos tare apetisant...

Monu mai bine papa lemn decat metal ca nebuna mea...imi scartaie pe creier...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Loreen, aaaa, nu se simtea rau. Cred ca se certase cu barbateleul ei ca avea un proiect de facut pentru facultate care trebuia predat si probabil asta o fi zis ca nu o mai ajuta si asa a zis ca e bolnava! cu 5 minute inainte de a veni sa ne ia... Asta este! Data viitoare nu mai mergem cand ne invita, ca nu mai vreau alta teapa...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Seara buna!

Intru si eu pe fuga sa zic LA MULTI ANI sarbatoritei de ieri, Ana Maria, sa aiba o viata linistita si frumoasa!

Eu sunt cam varza de oboseala: au fost 2 zile superbe, am petrecut la maxim (ieri o tura de shopping cu prietena mea - fetele au ramas cu tatii acasa, apoi parc ca sa-i lasam sa respire si ei, iar azi am fost la Moreni la alti prieteni la gratar, dar din pacate la intoarcere am condus eu ca barbatul era manga si sunt rupta). Din pacate, ca de obicei ce e frumos se termina repede iar maine e o noua zi de luni.

AM citit si eu in mare goana, nu am retinut mare lucru. Si totusi:

Elisor - ma bucur mult ca ai revenit, sa nu ne mai parasesti si mai ales sa nu mai clachezi! Felicitari pentru Bianca!

Loreen - inteleg ca te-ai intors oficial la munca? Buza Deliei ce mai face?

ANdreea.a - mai treci pe aici. Ce depresie, draguta, gata, Ericozaurul e mare de-acum, nu se mai admit depresii.

Monu - si Ana e paroasa de numa. Are peste tot, inclusiv la pasa, pe maine, pe fata, e drept ca e un pufusor, dar se vede treaba ca seamana cu mine la capitolul asta - tocmai ce am epilat vineri seara o blanita respectabila .

Florentina - pe unde esti? Te simti bine? Noi am fost la Moreni la prietena asta insarcinata in 9 saptamani, care refuza sa citeasca orice despre sarcina; ca ea cica a fost la eco, copilul e bine, creste. Ma luase pe mine ca e in 2 luni insarcinata si i-am trantit ca la tara se zice in 2 luni, la oras si fata cu studii e in 9 saptamani. I-am printat de la birou de la mamici de nov-dec 2006 (ca Internet are, dar cica nu are timp sa intre) si sper sa o prinda si pe flama DC si sa puna mana sa se informeze.

Cam atat am retinut. Ana este bine, dar eu ca o mama denaturata ce sunt nu am observat ca i-au dat si dintii de jos, are 4 acum. Imi spusese prietena mea ca are 4, dar credeam ca se refera la cei de sus. Oare de asta se trezea noaptea urlanad? Oricum, reincep culcatul la ea in patut, poate o dezvat de dormitul cu noi.
Gata, va pup de noapte buna ca mai am sa fac baie si ma duc sa-mi odihnesc ciolanele deselate de somn. Pa!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Buna fetelor.
In primul rand va multumim din suflet pentru felicitari, au contat enorm pentru noi.
Vreau sa felicit din suflet pe toti cei care au facut un anisor, le doresc multa sanatate, sa gaseasca numai iubire in jurul lor iar Dumnezeu sa le poarte noroc:
La multi ani printeselor DELIA, TUDORA, MARIA CRISTINA, PATRICIA ANNELISE,ALYSSA, ANA MARIA!
La multi ani cavalerilor THOMAS, ALEXANDER PAUL, PHILIP CHRISTIAN, PAUL, NARDI GABRIEL, LUCAS,ROBERT_ANDREI, STEFAN, RARES STEFAN!
Va anuntam ca mama are un viitor informatician sau contabil...nu stiu exact, vom vedea...deci a ales prima data calculatorul cu bani, amandoua odata apoi cheile de la masina si aur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dadym spune:

Gabitza multumesc din suflet pentru poze au fost foarte admirate. Tortuletul il puteti vedea aicise putea si mai bine, am fost putin dezamagita de "maistrii cofetari"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Ana, Rebecca si Diana sa cresteti mari si sanatoase si sa fiti fete voioase.

La multi ani Olivia sa cresti mare sanatoasa, sa fii tot timpul voioasa sa ai bucurii cu caru si noroc cat cuprinde. Mamico felicitari sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii, pe unde umbli de nu mai ajungi si pe la noi?
La multi ani Bianca sa cresti mare sanatoasa si sa fii si tu voioasa si noroc cat carul. Mamico felicitari pt. realizarea mareata.
Ana sa crestima sanatoasa si sa fii mereu voioasa.

Dragele mele eu nu am mai intrat ieri intrucat a mea fata a fost intr-o stare de suparare toata ziulica si m-a extenuat pur si simplu, asa in cat m-am bagat la somnic, si ca nu cumva sa-si strice obiceiul la 2:35 a facut ochi, am luat-o in pat si dupa cam 20 min. a adormit, dupa o incercare de repunere in patut esuata, am renuntat, asa ca am dormit toti patru pana la 6:18 cand am plasat-o impreuna cu tate-tate la ea in patut si pana la 9 nu a mai schitat nimic, iar acum scriu cu ea in brate, e deja a doua trezire de unde ma miram ca doarme bustean si ma tot trage de par cu o mana de altfel cu ochii inchisi.

dadui enter din greseala, unde mai pui ca da si manza din picior.
Biencutaaa stai ca nu te mai prind si pt.dulcea de mami
Monu - super mergareata, timidei paroase, si noi avem dar nu pe picioare, la pasarica si mustacioara e ca un pufusor chiar ii spuneam lui barbate-miu ce paroasa are sa fie.
Chris - pai de ce sa nu ii mai dai feti o masa daca are loc, cate unul pt. fiecare.
Loreen -la degetele. Buzita ce ii mai face?
Ioana - felicitri pt. iepurasi 7 si 8 si noi ii asteptam si ei nimic sa iasa odata.
Andreea.a - bine ai revenit, bafta in sesiune si eu incep cred ca pe 14 asa ca am si eu un drag.Ericutului.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
N-am mai scris ca abia respir. Mihai e prizonier in buftea de dimineata pana noaptea... spre dimineata asa ca pot foarte bine sa zic ca sunt mama singura. Tot respectul pentru cine se poate descurca de una singura! Eu sun varza si n-a trecut decat o saptamana din cele 3

La multi ani pentru cine a mai implinit un anisor! Sa fiti sanatosi puisori dragi, sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce va doriti!

Filip m-a disperat. Vrea sa stea numai in picioare dar sa-l tin eu de manute, asa ca stau aplecata in urma lui cam trei sferturi din zi. La baie este picatura care umple paharul zilei, pentru ca tot asa vrea in picioare, mai si urla cateodata, iar eu trebuie sa am mainile libere ca sa-l spal asa ca sta agatat de gatul meu. Zici ca se ineaca.
Programul de ordine si disciplina s-a dus pe apa sambetei ca daca am lasat fraiele din mana pentru o singura zi azi totul e vraiste si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma ridic de la pisiu si sa ma apuc de treaba.
Am ajuns intr-o stare foarte nasoala de oboseala. Nici eu nu stiu cum si de ce pentru ca si acum o luna sau doua cam aceeasi activitate aveam dar parca nu era asa naspa. Si mai mult ma oboseste gandul ca niciodata nu va fi mai bine de atat, mai rau poate dar mai bine nu. Poate doar pentru perioade scurte de timp.
Si in ciuda acestei oboseli cronice, in ciuda faptului ca sunt daramata, imi cade parul, sunt grasa (desi cu asta am inceput sa ma lupt cu ceai antiadipos, lipsa cina si de azi si un pic de cindy) aseara m-am pomenit punand pe tapet subiectul bb2. Ma mir si eu ca ma gandesc la asta. Probabil din cauza ca sper sa fie mai bine, mai creste Filip si nu va mai fi asa de greu, si am ajuns la concluzia ca daca imi revin un pic nu voi mai fi la fel de "nerabdatoare" s-o iau de la capat.
Apropo de asta Flori, am uitat sa-ti zic ceva care cred eu va fi o veste buna. De la 01 ian 2007 vei primi alocatie pentru ambii copii cate 2 mil. pana vor implini fiecare 2 anisori. De asta uitasem. De asemenea am citit pe la legislative si ar mai fi o varianta cu sotul tau daca macar el are 10 luni pe cartea de munca. Dupa ce se naste bb2 intra o luna in CIC, de forma, iar apoi se intoarce la munca si face cerere de stimulent 3 mil.
Am hotarat ca in ciuda programului naspa pe care il are Mihai sa facem totusi petrecerea de un an sambata viitoare. Nu de alta dar daca amanam eu iar trebuie sa-i iau din breton pentru ca ii vine in oki si nu i-l pot prinde nicicum. O sa fie cam nasol ca el vine dupa o noapte intreaga de filmare dar nu avem incotro. In schimb ma nerfeaza ca insista sa chemam si parintii nostri iar eu vreu ceva miiiiic de tot doar cu nasii sa imi iau de-o grija. El nu si nu. Sa vedem incerc sa-l mai conving.
Va pup, sa aveti o zi buna. Trebuie sa ma apuc de trebaluit prin casa

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Olivia ...
LA MULTI ANI Bianca Maria...

...sa fiti binecuvantate numai de bine....
Stefania scuzoaiele mele pentru aseara ca nu am mai revenit in timp util din cauze de mandra trezita spontan...Bubita arata bine acuma,a mai ramas doar o urma rosie care sper sa nu se faca cicatrice...

Ioana nu am inceput munca deloc...trebuia sa trec azi pe la birou insa lenea urla in mine si se revolta,dar mai tare ma omoara dorul de copil...nu stiu cum voi putea sa stau 6 ore departe de ea si din motivul asta tot aman reintoarcerea...

Olguta din America drum bun spre casa maine,sa avedti un zbor linitit...

Florentina te simti bine?!Maya cum mai este dupa "cura" de Zentel?!

Elisor tie si lui Bibi mergareata...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

La multi ani Ana...te asteptam si pe tine sa te alaturi "majorilor"

Cuscra hai sa te consolez...stai linistita ca asa va fi pana la capat...adica chiar daca cresc vor aparea alte si alte probleme...noi sa fim sanatosi si sa ne descurcam...
Cred ca toate suntem vraiste la capitolul oboseala si peste asta daca mai punem si niste stari de astenie facem un cockteil numai bun pentru un inceput de depresie...
Eu mi-am luat o piatra de pe inima cu Delia in sensul ca mereg singur asi nu ma cara dupa ea,se descurca solo,adica ori in pozitia bipeda ori taras depinde de cotlon...

Eu ca sa nu clachez psihic am adoptat stilul smuls ,adica am chef fac,nu am ...sa le faca altul,daca nu o sa le fac cand imi vine cheful sau cand o sa ma simt in stare...sa fac numai ca trebuie nu...si uite asa catinel catinel trec zilele dar macar nu mai sunt constransa de "aoleu trebuie sa faca asta ,ce ma fac ca nu pot"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si sa aveti o saptamana insorita (ca la noi a inceput cu vreme urata si ploaie).
LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA TUTUROR PRICHINDEILOR CARE AU IMPLINIT 1 ANISOR SAPTAMANA TRECUTA!!!MULTI DIN PARTEA NOASTRA!
Scuze pentru intarzierea cu urarile, dar saptamana trecuta am stat prost de tot cu net-ul, a fost cazuta reteaua. Asa ca am profitat de vremea frumoasa si am stat de dimineata pana seara pe drumuri. Cum spunea si Loreen, Alex e bronzata ca tractoristii, are mainile negre, pe fatza e arsa de soare si vant, ma gandesc cum o arata la vara daca de acum e asa.
Nu mai reusesc sa scriu nimic, Alex e calare pe mine, ne luptam pe tastatura.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput