Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

M-am intors,dar pentru un scop nobil...
LA MULTI ANI...Ana Maria sa-ti traiesti copilaria inconjurata de dragoste,de iubire,sa fi sanatoasa si sa te umplii de noroc...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti Ana Maria!!!

Pic de somn. De trei nopti Stefan are program artistic de la 2 la 4.30. Ma gandesc daca sa fug la nani sau sa astept sa se trezeasca.

Platfus: posed. Nu mi se pare un capat de tara, am facut si sport de performanta cu el , dar cu incaltamintea e jale. Nu port decat inclataminte joasa, lata si comoda. Si am si oarece dureri. Poat etotusi nu e platfus la Ema. Stiam ca se diagnosticheaza mai tarziu.

Bebe 3? Ma gandesc f. mult la asta, dar deocamdata doar atat .

Paraziti: am fost azi la celebra (am uitat sa iti spun si asta Loreen) si mi-a zis - eu nu am priceput mai nimic - ca e posibil sa aiba ceva paraziti Maria (se cam scarpina in nasuc) si poate si Stefan. Dar ca nu are rost sa le fac coproparazitologic, pt. ca f. putin probabil sa iasa ceva. Mi-a recomandat un siropel (va spun alta data cum se numeste), care e inofensiv (pt. copil, nu pt. paraziti ). Asta pt. Maria, dar mi-a zis ca ii pot da si lui Stefan.

Tot la control am aflat ca Stefan nu e asa de micut si slabut cum il vad eu . Are 10,800 kg si 82 cm. A, si ca f. bine ca mananca (nu a mai pomenit mamici care sa se vaite ca mananca prea mult copilul )

Se pare ca urletele nocturne provin de la molari!

Loreen, acum sa te tii , mi-a pus o groaza de intrebari sa vada daca e in grafic cu dezvolatarea si l-a mai si testat . Din ce imi amintesc: sta singur in picioare? Merge singur? Se apleaca dupa jucarie? Spune trei cuvinte? Imita comportamentul adultilor? Bea din cescuta? Teste: pensa cu doua degete si cubul bagat intr-un castronel .

Si continuam cu vitamina D pana la doi ani.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Loreen,Nelia si Cornelia,ma bucur sa va aud ca vreti si BB3.Eu ma multumesc cu doi,intotdeauna mi-am dorit doi,un al treilea mi s-ar parea in plus,ar trebui sa am patru ceea ce ar fi prea mult.
Andutzy,nu iti fa probleme in legatura cu cezariana,in primul an si pe mine ma durea la schimbari de vreme.Acuma nu o simt deloc si BB 2 l-am nascut normal.O sa treaca cu timpul.
Fetelor,vreau sa va intreb,copilasii vostrii maninca piine?.Cris o molfaie putin si pe urma o arunca la ciine,asa ca tot la cereale ajungem.Imi vine sa mor si nu alta.

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fetele, va multumesc din tot sufletul pentru urari...pitika mea este de-a dreptul in fibrilatii de cata atentie si atentii a primit azi!
tocmai au plecat musafirii din runda 1 de sarbatoriti, maine la prinz e a 2a, seara a 3a si duminica a 4a...asa reusesc sa impac pe toata lumea, avand in vedere ca avem mai multe grupuri de prieteni pe care e imposibil sa-i pun gramada...in total is cam 40 de persoane. azi am avut 13 + noi 3 = 16 persoane mari si mici, si italienii astia vorbesc tare si toti odata...curat balamuc!
am citit tot ce ati scris dar n-am retinut mare lucru asa ca imi cer scuze daca omit pe cineva de la raspunsuri!

Daniela - pupam Isabella sa-i treaca buba....stai linistita ca ei ii trece repede, mai mult dureaza la tine si a mea a picat in cap de pe bratul coltarului si si-a facut 2 cucuie, a uitat repede insa eu am plans zile intregi, desi nu cazuse din vina mea ci a lui tati.

Elisor - ma bucur tare mult ca ai revenit! nu ne mai parasi!!!

Loreen - azi am avut si io program intensiv de lins oale...sper sa nu ma loveasca ceva ca mai am inca 2 torturi de facut zilele urmatoare! o sa-ti pun poza cu cele 3 tiramisu...unul cu dedicatie speciala pentru tine! ii trimitem noi o pereche de cerecei Deliutei ca avem 2 si nu poarta nici una.

Nelia - tare imi place ce-ai scris...poate iau si io exemplu ca-s crunt de dezordonata...imi place sa fac curatenie, mancare, alea alea dar n-am constantza. si cu viitorul copiilor e chestie de insomnii...tot acolo ma gandesc, io ce-i pot oferi copilului?! macar daca am avea casa noastra, ca sa nu ramana pe drumuri cand noi n-om mai fi.

bebe 2 si 3...moama ce vise! acum un an am jurat ca nu mai vreau (dar se pare ca am memorie scurta), acuma mi-e dor...o sa am intotdeauna nostalgia burticii! imi amintesc prima noapte dupa nastere, pe la 4 m-a gasit o asistenta stand cu ochii holbati la pereti...i-am zis ca mie nu mi-e somn, acu c-am nascut nu-mi mai trebuie sa dorm (cred ca m-au anesteziat bine aia la operatie)...si eram tare fericita! vedeam fetita aia perfecta si nu-mi venea sa cred ca e a mea, ca am facut-o eu...cred ca am zis "Doamne, multumesc!" de mii de ori in fiecare zi. ce vremuri!

hai ca merg la nani...

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Loreen,Nelia si Cornelia,ma bucur sa va aud ca vreti si BB3.Eu ma multumesc cu doi,intotdeauna mi-am dorit doi,un al treilea mi s-ar parea in plus,ar trebui sa am patru ceea ce ar fi prea mult.
Andutzy,nu iti fa probleme in legatura cu cezariana,in primul an si pe mine ma durea la schimbari de vreme.Acuma nu o simt deloc si BB 2 l-am nascut normal.O sa treaca cu timpul.
Fetelor,vreau sa va intreb,copilasii vostrii maninca piine?.Cris o molfaie putin si pe urma o arunca la ciine,asa ca tot la cereale ajungem.Imi vine sa mor si nu alta.

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

La multi ani Ana Maria sa fii sanatoasa si voioasa sa ai parte de multe bucurii in viata. Mamico sa iti traiasca puiuta sa fie fericita si sa dea domnu sa va aduca multe bucurii, felicitari pt. realizara mareata.

Mai a mea bumbuta e pusa pe nervii mei, am zis ca maine o urca in tramvai si o duc pana la 9 (spital si pt. boli mintale) sa vada unde vine sa ma viziteze curand daca o mai tine asa.
Azinoapte pana pe la 2:30 cand m-am bagat la somn s-a trezit de 3 ori si am luat-o in brate unde a adormit repejor, odata a baut si putintica apa, dupa care fericire mare a dormit bustean pana la 6:00 cand mi-a papat 110ml lapte, pe la 12:30 mi-a mancat 5 mucatele de carnita de vita, si astea mari ca buricul degetului mic, si 3 lingurite de piure, dupa care la 18 si ceva 3 lingutite de borcanel, iar la culcare 170 ml lapte, pai io inebunesc, unde mai pui ca nu stia ce vruia unde vroia sa stea cu ce sa se joace ce sa ia cu ia ce sa arunce si uite asa o apuca un urlat si un aruncat pe spate precum Matei si o data mi-a dat cu capul de rezamatoarea de la coltar, ca m-a luat prin surprindere, iar azi sa-mi puna capac si-a facut 2 cucuie in frunte ca niste cornite de dracusor - primul si-a luat 2 animale in brate, unul la scapat si nevazandul de celalat a zburat cu capul in frigider, iar al doilea fugea sa nu o incalt si sa impiedicat de scaunul din burete si a aterizat cu capul in scaunul de masina, ce avea tavna pana aici sa vedeti deaci in colo, uff ce dulci sunt dar cat de greu de crescut.

Mai fete pai voi cat le dati sa pape si la ce ore de va par prea dese incercarile mele? de cele mai multe ori fara succes.
Elisor -
Mari - pai poate era un cadou pt. tine drept multumire pt. minunatia din viata voastra.
Loreen - spor la treaba si sa va distrati maine adica azi nu, si poate ii aduce nasa cercelusi sa nu mai fie pierderea asa dureroasa. sa nu aiba fata viermi.
Mercedes - casa de piatra in continuare sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii, sa va bucurati multi ani ininte unul de celalalt si amandoi de Biencuta care are sa fie bine.
Cloreta - ei bravo, sa adoarma singurica,.
Monu - felicitari pt. plimbareata unde o pot vede? daca se poate bineanteles.
Nelia - felicitari pt. Agata ,eu cred ca si Loreen ca educatia o primesti din prima zii.

Mai fete ma mut in Constanta, macar sa facem clubul mamelor nedormite.
Pupici la mamici si puiutici, ma bag la somnic ca mi-se trezi mata doar o data pana acum.
Sa aveti o zi minunata, mai ales motatele.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Am dormit din scurt,sunt obosita rau dar am citit despre vizita Corneliei la celebra si m-am umplut de nervi...daca si Corni beneficiaza de mai multa atentie decat Cornelia zau daca nu ma duc ala aia si ii facun scandal monstru...si am sa-i arata ca nu am fatza de proasta cum probabil isi inchipuie ea...Nu ca m-as da in vant dupa parerea ei....

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ANA MARIA
Sa cresti mare si sa te bucuri de o viata frumoasa si plin ade dragoste.

Loreen, sa iasa bine astazi.

Noi suntem ok dar am o intrebare in special la mamicile cu fetitze. Ale voastre au par pe picioare? Ca noi suntem cam paroase!!!

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTZI ANI ! ANA MARIA

Anky, a mea molfaie piine, dar nu-i dau eu multa, c-ar fi in stare sa manince toata ziua. Eu cu piine am inceput, cind ii dadeam sa pape singura.

Ufff, nu mai pot scrie, urla motzata, nu-s ce are s-a trezit cu noaptea in cap, cade in k-ur de somn si nu vrea sa adoarma.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

ANA MARIA
Cristina, o pentru tine, sa traiasca printesa ani multi si fericiti, sa va lumineze viata si sufletele!
Mai treci pe aici ca ne e dor de tine.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni

Mergi la inceput