Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mamaaaaaaa, Elisor ce ma bucur ca ai revenit!
Anky, ce bine ca ma aviem vesti se de la voi.

Mikka, felicitari pentru pasi
Adina, mersul cum spui e semn ca are platfus din pacate. Dar pana sa faca pasi nu tinea piciorusele spre interior mult? Adica nu s-a vazut nimic? Mergi totusi la medic. Bafta cu nemernicii aia!
Si cu degetelul, ce rau trebuie sa fie. Din fericire gargarita mea nu si-a sput degetul si nici suzeta nu a vrut. Acum ar mai baga ea cateodata in gura dar deja intelege si o cert si scoate imediat.
Eu am supt pijamaua:(((
Gabitza, felicitari pentru bona. Mare lucuru sa gasesti om asa bun.

Azi am plimbat-o pe Teodora cateva ore, am umblat de nebune amandoua:)). I-am dat sa pape ciorba de loboda,chiftelute dupa retea de la Bea si o feliuta de paine cu gem de prune facut de mama din prune de la noi. Bun, bun!

Acum se plimba pe langa canapea, chiuie si mai trage un ochi la reclame. Cade si se ridica, numai bine ca oboseste si doarme bine.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, PATRICIA ANNELISE!
La multi ani, RARES STEFAN!
La multi ani, ALYSSA!

Tina, ce veste!!! Am citit de aseara, dar nu am mai apucat sa scriu. Dar stii ce? Eu nu te felicit acum! Pastrez in mine bucuria si sar pe tine cu felicitari atunci cind te vei bucura si tu. Stiu foarte bine prin ce treci si sper sa fie asa cum iti doresti tu. Cind o proiectam pe Tudora, a inceput sa ma doara un genunchi rau de tot, schiopatam de-a dreptul si, ducindu-ma la doctor, am aflat ca trebuie rezolvata imediat problema, ca nu e bine sa asteptam. Numai ca tratamentul medicamentos si terapia pe care trebuia sa o fac erau contraindicate in caz de graviditate. Dar cum noi muncisem deja la proiect... nici acum nu am uitat cum am asteptat sa se termina luna aceea si sa vad daca se intimplase sau nu. Iti doresc deocamdata sanatate multa! Doamne, abia astept sa revii cu rezultatele analizelor!
Elisor, bine ca ai revenit, mamica draga! Nici nu-ti imaginezi cit m-am bucurat cind am vazut ca ai scris! Sper ca ramii aici, cu noi!
Anky, da, mai sint... tatici care se gindesc la bebe3. Sotul meu e hotarit tare si e sigur ca mai facem un copil si mai e sigur ca va fi baiat. Ei, si daca nu va fi, cica vom fi ca in povestea Sarea in bucate! Si eu mai vreau un copil, recunosc! Dar doar teoretic! Practic... nu am pus la punct organismul, nu am terminat cu alaptatul ca sa pot rezolva problemele vechi si nou aparute. Nu am facut nimic pe aici si nu ar fi grav, dar avem nevoie si de bani, oricit de boemi am fi noi in saracia noastra. Nu ma gindesc la perioada sarcinii si la primul an, care au fost la fete cele mai frumoase perioade din viata mea. Dar ma ingrozeste un pic al doilea ani, deja la Tudora a inceput, nu e ca la Agata, care m-a terminat pur si simplu, dar nici nu mai e ca primul! Si cel mai tare ma ingrozeste ca acesti copii cresc si trebuie sa le oferim atit de mult: atentie, iubire, tandrete, o educatie, un start bun in viata, sa avem grija se psihicul lor, de dezvoltarea lor pe toate planurile, o viata confortabila... si cel mai tare si mai tare ma sperie faptul ca purtam intreaga responsabilitate pentru tot ce inseamna un copil: de la cea mai mica cicatrice pina la cele mai mai trasaturi de caracter, gradul de cultura, de educatie... Ametesc daca ma mai gindesc... Pe de alta parte insa... un echilibrul bun este in trei, ne plac copii foarte mult, fetele ne-au implinit pe amindoi, relatia noastra s-a imbunatatit si s-a stabilizat si mai mult odata cu nasterea lor, imi place sa fiu gravida, sa alaptez, sa string in brate un puiut mic si... mi se pare ca orice ai face in viata, ca nu am stat chiar degeaba, desi nu sint o femeie de cariera, tot timpul am facut lucruri bune pe plan profesional, dar indiferent de ce am facut as fi nesincera daca as spune ca poate fi ceva mai presus de a da nastere unui copil si de a avea grija, din toate punctele de vedere, de el. Nimic nu egaleaza nimic din ceea ce inseamna un copil! Deci, raspunsul este pina la urma, da, ne gindim si la al treilea copil, dar...

Gata, s-a trezit Tudora, imi pare rau ca nu am apucat sa mai scriu si la alte fete, dar de citit am citit tot! Va pup, mamici si prietene dragi! Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Cloreeeeeeeeeta,m-ai speriat! Cum platfus? Da' are scobitura in talpa. Sau e vb de altceva? Dintotdeauna tinea laba piciorului inauntru, dar dr n-a zis niciodata nimic, eu credeam ca o sa se corecteze treptat..

Azi am fost cu Ema si copiii din vecini in parc. Am fost in Herastrau, la roata mare, la o groapa cu nisip. Piticii au inotat de-a dreptul in nisip. Cand am ajuns acasa avea pietricele si nisip pana si-n scutec. Siiii...n-avem apa calda!O sa va arat niste poze, atat cate am reusit sa fac pt ca eram mereu pe ea: ba manca nisip, ba fura toate mingile de la baieti si ei urlau, ma culegea mucurile de tigara, ba arunca cu greblele in copiii cuminti...zuzu!

ema si razvan in nisip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Adina nu vreau sa te sperii si nici nu ai de ce pentru ca se corecteaza. Fratele meu a avut asa si cu socbitura cu tot. Cand eram noi mici stiu ca erau centre de facut incaltaminte speciala si ii facea mama ghete cu talonet exact pentru piciorusele lui.

O prietena a mea merge cu picioarele asa, calca spre interior si se vede urat totusi cand se stramba incaltamintea, nu mai spun de faptul ca asta oboseste picioarele rau. Te pup, intreaba totusi pediatrul daca e cazul sa mergi la ortoped. Nu stiu cum e exact la Ema dar mai bine sa iei din pripa.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

La multi ani Rares!
La multi ani Iepu'!
La multi ani Alyssa![/red]
Sa fiti sanatosi si iubiti, sa aveti parte de tot norocul din lume!

[red]Florentina-imi dau seama prin ce treci, bucurie amestecata cu teama, atatea emotii. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos.

Vad ca voi vorbiti deja de al treilea copil. Eu eram si asa hotarata sa ma opresc la unul singur, dar de cand am probleme in familie am devenit sigura de asta. Chiar daca relatia noastra se va innoda, nu mai pot risca sa mai fac un copil. Oricum, s-ar putea sa nici nu mai am cu cine .

Ma duc sa vad de ce plange Maya. Poate mai revin.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Bun revenit Elisor, sper sa scrii mai des si sa se rezolve toate probleme care le ai, ... pentru Bianca.
Olga sus ca viatza-i prea frumoasa ca sa suferim, mai ales cind avem linga noi mogildetze scumpe, sotzul lasa ca o sa.si revina daca dumneaei nu-i da vreo sperantza. Ca doar nu cred ca-i numai el vinovat, si ea nu i-a dat nici un semn ...
Dispar, ma duc sa vad ce face ploada

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Cloreta!!!

Mai stie cineva ceva despre platfus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

La Multi Ani Patricia! Sa cresti mare, frumoasa si sa aduci multa fericire in jurul tau!

La Multi Ani Alyssa! Sa ai parte de multa iubire in viata si mai ales sa aduci bucurie multa in viata parintilor tai!

La Multi Ani Rares Stefan! Sa cresti mare, voinic si fi mereu la inaltimea asteptarilor parintilor tai!

Astazi nu am avut timp sa intru pe forum, am intrat numai acum un pic pentru ca nu vroiam sa pierd ocazia sa-i felicit pe sarbatoritii de astazi in aceasta zi atat de speciala pentru ei si pentru parintii lor!

Am de recuperat un pic din urma si sper sa revin in seara asta sau daca nu maine dimineata!
Va pup mult!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Adina-sora mea a avut platfus toata viata si nu sufera deloc din cauza asta. De ce iti faci atatea probleme? Nu este ceva grav.

monu-bravo pentru primii pasi. Maya este asa de departe de faza asta incat am impresia ca nu se va intampla niciodata. Ea face niste pasi daca o tin de manute, dar nu face alte lucruri mai de baza. Dar efectiv nu mai pot sa ma gandesc si la asta acum.

Mai, voi ma speriati cu oxiuri si cu giardia. Si eu m-am chinuit cu oxiuri toata copilaria, dar am facut in momentul in care m-au dus la gradinita. Eram in colectivitate, foloseam WC-uri cu alti copii. Dar asa, de unde se iau? Nu de alta, dar am niste amintiri nu prea frumoase legate de niste mancarimi cumplite in partea dorsala. Sanatate copilasilor care sufera de asa ceva.

Florentina-vezi ca pana la urma aveai tu un viermisor in tine, doar ca unul prietenos.

Care marca de iaurturi este mai buna pentru bebelusi in Romania? Ziceati ceva de Zuzu, parca?

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Imi vine sa plang de ciuda ca scrisesem cat o zi de post si cand sa dau send mi-a facut infarct conexiunea...
Of...nu eram destul de amarata...

Nu am mai scris eu la orele astea de cand eram gravida sau de cand era Delia mica mica si ma chinuia...Acuma sunt bubulina gospodina si fac dulcegariile pentru maine si dau marunt,birjareste,din buze de nervi pentru ca la mine in casa unii cu mapa si restul,adica eu,cu sapa...pai sa vezi ce miliatrie si la propiu si la figura tle trag eu astora dupa ziua de maine...ei cand sunt obositi sau plictisiti stau,eu sunt cal de bataie pana oi ajunge martoaga...iar Delia este surghiunita sa aiba parte numai de mama,ca vorba poetului unde mama nu e,atunci se alege praful de toate...Asta seara am dat o fuga la magazinul din colt sa-mi mai iau una alta si venind agale pe alee il vad la geam pe domnu cu Delia in brate,evident urland,gesticuland nervos...nu va zic ce nervi m-au apucat pe mine urcand scarile...ei bine fata plangea dupa mine iar ei amandoi nu au fost in stare sa o linisteasca pentru ca nu aveau chef...apai le-am zis eu cate ceva la fiecare ca sa lel treaca cheful de tot...sa-i fereasca Dumnezeu sa nu ma pot ocupa de Delia ca nu stiu ce-or face...

Aoleu citesc despre reorganizari de programe,de vieti si ma ingrozesc...ca la mine in casa chiar este ordine si la propiu si la figurat si chiar am timp suficient pentru mine,insa eu sunt total lipsita de tragere de inima sa fac ceva si aici imi recunosc vina...oricum este veche problema la mine si probabil astept sa se umple paharul ca sa pot lua hotarari majore de schimbare a macazului...Bianca are un program bine impus de mine si respectat de ea,cu mici fluctuatii,Delia la fel numai ca este mult mai indaratnica si sigur voi avea mult de luptat cu ea ca sa fie la nivelul Biancai...dar sper sa ma fac inteleasa fara a impune jandarmeria...

Mikka atat mi-a zis tanti mitza de la laborator ca dureaza analiza,acuma fi sigura ca luni mergeam la altul cu alta proba...asta e mai arunc niste bani pe geam dar macar vad ce si cum,mai ales ca veterinarul mi-a spus cand am fost cu paroasele la
deparazitat si vaccinat ca giardia se ia si de la animalele din casa...

Monule chiar nu stiu cat este copro separat,cu tot cu antigenul pentru giardia este 380...parca 80 de mii

Daniela de la noi sa treaca buba pana la mot...

Elisor ...

Nelia ehei daca si stramosii nostrii ar fi gandit ca noi acuma sigur am fi fost o natie binecuvantata iar voi ati fost in tara nu in pribegie.Copii oricum se educa din mers pentru ca sunt copii facuti din dragoste si cu responsabilitate si nu sunt rezultanta unor impulsuri animalice de imperechere...Eu mereu imi fac ganduri daca gresesc cumva fata de fete,daca nu cumva le calc in picioare personalitatea,daca...daca...pentru stiu sigur ca o ss ma aleg cu niste reprosuri mai tarziu rezultate sigur din conflictul de generatie...
Iar Agata chiar daca nu-ti vine sa crezi este educata din prima zi in care a venit pe lume,asa ca laudele de la gradinite iti sunt cuvenite...daca vrei un baiat atunci iti doresc sa il ai atunci cand tu si sotul tau veti dori acest lucru...

Olguta din America sa nu spui niciodata ...niciodata ca nu stii ce bucurii iti rezerva viata...doar sa ai sufletul deschis sa le primesti...

Gata ma duc sa-mi asamblez tiramisu,a fost cererea expresa a maselor...sper sa nu dau naibii in diabet in noaptea asta ca am lins la blide in prostie...

Noapte buna la toti si toate...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput