Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

CAAAATTTTTT!!!! Noi am dat 50.000 pentru copro.
Acum am revenit din parc unde am descoperit un parculet mai mic cu leagane si toate cele si evident gol la pranz. Ca toti copiii normali dormeau la ora aia! Si s-a jucat linistita, a cules flori, s-a jucat in iarba cu dadaca, s-a uitat dupa baieti mai mari decat ea fascinata. Acum o adoarme tati.
Cu dadaca eu sunt super multumita, se pare ca vinerea avem zi de curatenie generala ca ma ajuta sa spal pe jos si sa fac curat prin casa. Si cum zicea si Gabitza, Alexia a inceput sa mearga singura de cand a venit dadaca. Poate pentru ca noi am cocolosit-o prea mult si ii limitam spatiul de miscare.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Sotul meu a fost greu de convins si cu bebe2 si in seara in care a cazut de acord cu mine ca ar fi bine sa ne gandim la bebe2 m-a pus sa promit ca nu voi incerca sa-l trombonesc si cu bebe3
i-am promis asta,mai ales ca la bebe2 as vrea cumva sa-mi leg trompele, sau ceva de genul asta...sa vad insa daca voi fi capabila sa duc un bebe2, pentru ca astazi de exemplu nu prea am reusit nici abdomene sa fac pe acelasi motiv, operatia ma tine, ma doare si parca ma arde putinel. Mam ei de treaba si de viata... Totusi, e aproape un an de la cezariana...era mai bine acum cateva luni decat acum

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Fetelor imi vine sa... , eram cu Isa in patul nostru si... nu stiu cum a facut, a zbughit-o de linga mine si ... a cazut de pe pat
Am ferit-o, am ferit-o pina cind am nimerit-o. Cam asha arata soatza cind i-am spus...

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI Maria Crsitina si Robert Andrei pentru 3 mai
LA MULTI ANI Stefan si Robert pentru 4 mai
LA MULTI ANI Patricia Annelise, Rares Stefan si Alyssa pentru 5 mai

Sa cresteti cu totii mari, frumosi, sanatosi, destepti si norocosi.

Anky bb3 nici nu intra in discutie, in primul rand niciodata nu mi-am imaginat cum ar fi sa am 3 copii (m-am vazut doar cu pereche), iar in al doilea rand mi-am legat trompele tocmai din acest motiv, deci NU.
Andutzy si cicatricea mea de la cezariana e nasoala rau, dar se pare ca am o "afinitate" pentru cicatricile cheloide.

Revin...ceva mai incolo

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ELISOR!!!!!!!! Imi pare tare bine sa te aud again

Danelutza, off pupam buba sa treaca pana la maritis.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Feteloor, am disparut cateva zile si ce gasesc, nunti, aniversari, gravidutze! Maaai, voua va prieste plecarea mea!

Flori! WOOOOW, sa fie intr-un ceas bun, si sa fie in primul rand asa cum iti doresti tu. Eu cred ca nu te lasa inimioara sa nu-l pastrezi, asa ca astept sa-ti pui la semnatura iconul de !

Mercedes, la mai mare! Sa va fie numai bine!

Fetelor, nu prea mai am timp sa mai intru, din mai multe motive - mik a facut primii pasi singurica, deja de vreo 3 zile, m-am topit toata, si taica-su la fel... stateam si ne uitam tampiti unul la altul... Alta veste: are giardia. (Loreen, la mine rezultatul a fost gata a doua zi! Ia vezi poate poti sa le faci in alta parte, macar pt giardia.) A fost prima proba pe care am dus-o, nici nu credeam ca iese din prima. Ne-a dat sa luam Furazolidon, 25 mg, la 8 ore. Mi-a zis ca nu e nevoie de schimbari in alimentatie, pot sa-i dau lapte, pot sa-i dau vitamine... M-a lasat cam ca eu stiam de la voi altceva, ca n-are voie de-astea. Inca o veste: ne-am hotarat sa ne luam un teren, si suntem in cautari. Alta veste: am intrat intr-o afacere cu diverse produse, imi maninca ceva timp. Deci s-au adunat multe, mai ales dupa ce un an nu am miscat mare lucru, stressul e maaare si nu stiu daca mai pot sa le mai fac fata la toate. Iar sotzul s-a obisnuit sa fie scutit de treburile casnice, ca deh, eu ma ocupam de toate, si s-a lasat bine pe-o ureche. Dar il lecuiesc rapid, daca mai vrea si un frate pt mik!

Oricum, ma gandesc la voi si mai intru cand pot, da' nu mai stiu daca mai apuc sa citesc din urma. pe toti bebeii si pe toate mamicile (si burtica) dragalase!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Elisor, cum te-ai strecurat asa, pe sub usa... Uelcom bec!

Danelutza, eu l-am linistit pe al meu spunandu-i ca e doar prima busitura dintr-un lung sir care va dura inca vreo 2-3 ani de acum incolo...

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

...Inca ceva
Florentina felicitari! Sa ai grija de tine si o sarcina fara probleme. Ma bucur pentru tine mult, dar pentru Maya si mai mult ca va avea o surioara sau un fratior.

Eli cu puiutii Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna si pupici! Am intrat rapid, ca si eu, ca Androix, mi-am redus singura timpul liber din dorinta de a pastra ordinea si disciplina in casa. E greu la inceput, dar deja se vad rezultatele. Am de citeva luni ore fixe, dar fixe de tot, de bagat in pat fetele, de masa, de plimbat, stiu exact ce am de facut si, observ cu incintare, ca si fetele la fel. Eu asa am facut cu Agata, ca altfel era teroare, dar de cind s-a nascut Tudora si cu crizele de anul trecut de adaptare la situatie ale Agatei, am cam fost depasita de situatie. Sotul lucrind mai toata ziua si eu fiind singura mai mereu cu doi copii, am „lasat de la mine“ si uite asa am ajuns intr-un punct in care situatia ma depasise complet. Adica se facea totul in casa si faceam totul pentru copii, dar cu un efort supraomenesc si asta pentru ca nu tineam din scurt si fetele faceau cam ce voiau cu mine, numai sa fie linistite si fericite. Ei, luind problema in mina cum se spune, am bagat un pic de militarie citeva luni, iar de luni de cind am si casa usurata de surplusuri si pusa la punct pina in cele mai ascunse colturi, imi este chiar usor. Seara, dupa ora 21.00 sint chiar relaxata si am citeva ore timp pentru mine: baie, un film, citit. Dar ca sa pastrez asta, trebuie sa muncesc toata ziua, orice lucru lasat in voia intimplarii, orice compromis facut cu fetele, duce in nici doua zile in locul din care am plecat si arunca pe apa simbetii toata munca. Eu nu sint ordonata decit cu efort, eficienta nici atit, muncesc mult si bine, dar in salturi si oarecum haotic. Ce naiba oi face la scoala aici, ca cica ritmult e tare sustinut... Acum sa nu credeti ca e ca in armata, doar ca, cu vorba buna, Agata, si dupa ea si Tudora, ca tot o copiaza in toate, au ajuns sa inteleaga ca exista un program. Si daca pina acum vreo doua luni, la anuntul ca mai are 5 minute pina la spalatul pe dinti si bagatul in pat (care se intimpla in jur de ora 10, acum e in jur de 20.30!), Agata se punea pe urlat si plins, iar eu ii spuneam ok, mai ai inca 5... si inca de patru ori pe atit si tot cu plinsete se baga in pat si atunci, de terminam seara rupta de oboseala si nervi... acum e de-ajuns sa spun asta si stie ce are de facut, e deja la baie, in 10 minute e deja in pat, asteptind povestea de seara. Bine, am si scuze ca nu am facut anul trecut asa, Tudora era micuta de tot si era greu sa potrivesti programul. Acum au amindoua acelasi program (de masa, plimbat, jucat, somn), la 21 dorm deja amindoua si pina la 12 sau chiar unu, cind se trezeste Tudora pentru tita, sinte li-be-ra. Ca dupa aceea, se trezeste din ora in ora pina pe la vreo 6... caut solutii si pentru acest lucru, dar o mai las un pic sa se bucure de preaiubita tita de noapte. V-am scris toate acestea, pentru ca voi scrie mai rar de acum, dar va citesc in fiecare 5 minutele de pauza, sa stiti! Din pacate, cu regimul nu am facut inca nimic, am intrerupt si alergatul din motiv de ploaie cica, fac doar citeva exercitii dimineata si maninc un pic mai putin... dar cam atit. Ca atare, am tot 74 de kilograme si tot astept momentul ca sa atac urmatoarele 10-15 kile. Dar va veni si acesta... sper! In schimb, m-am tuns! Scurt de tot! Nu arat bine, de aceea nu va pun poze, dar am scapat de un chin si de un stres. Ma simt foarte bine si asta e cel mai important acum. Macar nu-l mai vad cum cade smocuri!
Astazi am avut un moment placut la gradinita, ca am primit laude si felicitari atit pentru temperamentul Agatei, cit si pentru felul in care am educat-o si crescut-o. Eu nu am educat-o, tot astept momentul sa incep educatia ei, dar mi-au picat bine vorbele dragute. Cica e o dulce, foarte prietenoasa, stie toate regulile de igiena si de bun-simt (acolo, ca acasa!), in nici doua luni a reusit sa se imprieteneasca cu o gramada de copii din gradinita. S-a iscat discutia pentru ca exista o regula in gradinita ca la un moment dat din zi, fiecare copil isi alege pentru 15-20 de minute ce vrea sa faca, in clasa lui sau oriunde in alta parte in gradinita, chiar si afara la o plimbare cu unul dintre educatori sau chiar cu directoarea. Mai e cazul sa spun ca Agata isi alege 3 din 5 zile... bucataria!?! Mi-a zis bucatarul ca il ajuta la treaba... ei, na, crezi ca nu s-a prins ea ca daca alege bucataria, unde e adevarat ca ii place sa ajute, se alege si cu cite ceva bun de mincare!?! Ei, si sint copii care se „bat“ cine sa se joace sau sa stea cu Agata! De la grupele mai mici! Si ca sa spun si ceva de Tudora, astazi am inlemnit cind am vazut ce a facut! Am lasat-o in curte, e iarba si au crescut papadii multe, e foarte frumos si am intrat in casa sa iau canita cu apa, ca e o caldura la noi, nu poti sa stai la soare. Si cind ma intorc, peste nici un minut, o gasesc sus in balcon. Din curte se urca pe scara de incendiu in balconul din spate. Sint vreo 6 trepte de metal! Le-a urcat singura! Cind se trezeste si iesim din nou afara, incerc sa o prind intr-un filmulet, ca nu stiu cum a reusit performanta!

Hai ca m-am lungit ca liana pe casa... ma duc sa mai citesc pina se trezeste printesa si sper sa mai apuc sa revin cu raspunsurile de rigoare pentru tot ce imi ramine in bibilica din lectura.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu, multzumesc a cazut in cap, are fruntea rosie si nasucul.
Mikka pune-l la treaba, si al meu a incercat sa profite, pina i-am spus, eu in casa tu afara, adica astepta sa rezolv si gradina
Mamaaa, copiii vostri au motor in funduletz ca a mea, ca eu am crescut nepotzi, dar copil zbintzuit ca Isabella n-am vazut. Nu sta o secunda. Oare pe ce o fi apasat la calculator, ca am scrisul cit capul, a vazut ca mamasa poarta ochelari, a rezolvat problema
Nelia pe scari, doamne si Isa urca scarile, dar eu tremur toata si stau la spatele ei.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput