Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

PATRICIA, ALYSSA, RARES STEFAN

Florentina felicitari si sarcina usoara, eu stiam ca trebuie sa cotizezi 12 luni inainte de nastere pt. a beneficia de CIC.
Stefania ce putin mananca bumbu, hai sa va spun cat mananca David sa va speriati:
5-6: 300 ml lapte
9-10 fructe cu 1 biscuite
13: ciorba, supa sau felul 2
17: iaurt fara nimic
20: cina: branza topita, cascaval, fagaras, budinca, sau ce mai gasesc prin frigider, cereale mai rar
la culcare: 300 lapte
Si intre mese diverse daca ne vede pe noi ca mancam ceva face crize pana ii dam chiar daca de-bia a mancat si are burta plina. Apa si ceai bea la greu.
Ii iese o masea de vreo 2-3 saptamani are umflatura, se vad si puncte albe zici ca acum ii crapa gingia dar nimic nu stiu cat o sa-l mai chiunuie, asa greu ies maselele?
Nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca nu mai vrea sa stea incaltat isi scoate sosetele, i-am luat si niste sandale ca aluneca pe parchet si nu poate sa mearga si degeaba ca nici nu vrea sa stea in picioare pana nu le scoate. Ma umple de nervi si afara ca nu vrea sa stea incaltat nici in carut si da-i circ pana se descalta.
Duminica ii taiem si noi motul, am niste emotii sper sa ma descurc cu pregatirile ca facem acasa.
Hai sa va spun ce barbat destept am. I-am dat ieri masura cu o ata sa se duca sa-i cumpere la baiat bratara cadou de ziua lui si vine seara foarte incantat cu bratara in dinti: era model de fata, mare tocmai buna pt. mana mea, asa ca m-am facut cu bratara noua si are si 5 grame si ceva. Barbat nepriceput.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

PATRICIA ANNELISE (Fran), RARES STEFAN (Maysa) si ALYSSA (Tdi)
LA MULTI ANI DRAGILOR SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE O VIATA FRUMOASA SI LIPSITA DE GRIJI.

ISABELLA (Danelutza) Sa cresti mare si frumoasa. Hai puiule ca mai ai un pic si faci anul!

Alexia ma mamamamama langa mine ca nu o las sa pape revistele Si a apucat-o si sughitul.
Acum ma simt mai bine. Eu de felul meu sun tproducatare de pietre si nisip. O cariera ce mai. Si cand nu beau suficienta apa imediat intra in activitate productia.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

LA MULTI ANI Iepu' ...sa fii sanatoasa,sa fii frumoasa,a fi desteapta,sa fi lumina ochilor parintilor tai...

LA MULTI ANI Alyssa ... sa fii cea mai iubita romanca printre italieni,o frumoasa,o desteapta si sanatoasa (Tdi )
LA MULTI ANI Rares Stefan ...un car de noroc si un sac de sanatate,iar parintii sa te iubeasca mai mult ca orice dar si tu pe ei...
LA MUTLI ANI Isabella ...hai iubita ca te asteptam cu tort si sampanie(de copii) luna viitoare...

Stefania eu am apucat sa dorm de la unu pana la....6,e nebuna frate cu trezirile astea...ma cocoseaza si pana seara nu apuc sa pun capul pe perna,asta daca ma lasa si nu maraie...ca aseara de vreo 5 ori...
Eu nu stiu daca Bumbu papa mult sau putin,ca Delia are zile cand mananca si ea atata,dar este cu 3 kg mai grea...poate a mea nu are metabolismul cu arderi puternice...naiba stie...oricum azi de dimineata am recolatat rahatei la cutie pentru analiza,asa ca s-ar putea sa aflu oarece....

Mari ce bine de tine...de lantisor nu are nevoie David?!...Eu cand i-am luat Deliei bratara am fost cu inculpata la probat...nu ca ar fi fost nevoie,insa eram intamplator acolo...

Florentina nu-mi mai trece de bucurie...abia astept sa te aud ca misca,ca esti bine ,ca nici nu mai stiu ce sa zic...parca-s batuta in cap...dar de dimineata va trimit pe burtica si unu pe obrajor pentru Maya...

Monu mama draga tu du-te si fa ceva cu rinichii ca tzatzica este patita cu pietre la rinichi din frageda pruncie...si acuma am si fara no-spa injectabil nu scap cand sunt in criza...plus rovacol sau rovatinex pe care nu le mai suport...daca vine bebe o sa cam ai deranj...si da-i cu ceaiuri diuretice si speli(matase de porumb,cozi de cirese)

Andutzy nu stiu exact ce sunt aderentele alea,cred ca ceva legat de musculatura(aveam 20 de ani cand m-am operat si chiar nu m-am intersat ce sunt alea si cum trec,ca-mi colcaiau hormonii in creier dupa maritis si ma durea fix undeva de aderente) insa stiu ca se fac de la efort prin fortarea musculaturii taiate aflate in covalescenta,si ca trec prin laser terapie dar sigur sunt si unguente locale...Acuma la mine nu mai sunt dureroase,doar meteosensibile...probabil la asta a contribuit si sarcinile...ca s-a intins operatia cat casa poporului dupa ambele sarcini...
Cu Dragos cu hiperkinetismul cred ca-i prea devreme pentru un asa diagnostic...nasa Deliei este psiholog si chiar am pus problema asta ca o suspectam si eu pe mandra ...nici vorba sa se poate spune lucru asta despre un bebelus pana pe la vreo 3 ani.M-a intrebat daca doarme noaptea si cand i-am zis ca cel putin 10 ore mi-a zis clar ca,copilul are capacitatea de a concentra pe o activitate,fie ea si somnul...

Maine avem si nou motul in sfarsit...il fac acasa fara prea mult deranj,asa cat sa marcam momentul pentru ca nu avem alte rude inafara de noi si nu are rost sa ma insir pe la carciumi pentru 6 insi...avem multi prieteni insa amestecati pe caprarii...
Imi storc creierii pentru ceva bun si cu storsul raman...sa vaz ce si cum voi face...gandesc

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Florentina felicitari!!!!
La multi ani copilasilor nascuti in 5 mai respectiv 5 iunie sa fiti sanatosi si fericiti!!!

Apropo de ziua de 4 Mai -ieri am sarbatorit 10 ani de casnicie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mercedes multi ani fericiti de aici incolo ...cati vrei voi,50-60 ,numai impreuna sa fiti...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

anduty -copiez aici al articol sa l citesti despre elidel

Avertisment împotriva cancerului pe etichetele cremelor împotriva eczemei

Washington, 20 ian /Rompres/ - Autoritatea americană de reglementare a produselor farmaceutice (FDA) a decis joi ca pe etichetele cremelor anti-eczemă Elidel (Pimecrolimus) și respectiv Protopic (Tacrolimus) să fie trecute avertismente cu privire la riscul potențial de apariție a unor forme de cancer de piele, informează vineri AFP consultată de Rompres.

Conform noilor avertismente tipărite pe etichetele acestor creme, se recomandă apelarea la acest tratament numai după ce toate celelalte tratamente disponibile au fost încercate și s-au dovedit fără efect.

Conform noilor reglementări ale FDA, aceste creme anti-eczeme vor fi vândute numai în cutii de culoare neagră, culoare a ambalajului care semnifică de asemenea faptul că aceste produse farmaceutice prezintă niște riscuri serioase pentru sănătate.

"Am apelat la aceste măsuri pentru a ne asigura că atât medicii cât și bolnavii vor fi conștienți de riscurile pe care le implică folosirea pe termen lung a acestor creme, precum și de faptul că este nevoie să fie folosite într-o manieră adecvată", a declarat într-un comunicat Dr. Steven Galson, directorul Centrului de evaluare a produselor farmaceutice din cadrul FDA.

Autoritatea americană de reglementare a produselor farmaceutice a mai precizat că există 78 de cazuri de apariție a unor cancere ale pielii sau ale sistemului limfatic la persoane care au folosit una dintre aceste două creme, conform statisticilor pe anul 2005.

Totuși, pentru moment nu s-a putut explica nici o legătură sigură de tip cauză-efect între acțiunea acestor creme și apariția cancerului.

Cele două grupuri farmaceutice care produc aceste creme, elvețienii de la Novartis Pharmaceuticals pentru crema Elidel și japonezii de la Astellas Pharma pentru crema Protopic, au demarat propriile studii asupra acestor produse, însă rezultatele ar putea apărea abia după câțiva ani de teste.

Cele două companii farmaceutice au estimat că aproximativ 10 milioane de persoane au utilizat aceste două creme, dintre care cea mai mare parte fiind copii.

Eczema este o maladie cutanată foarte răspândită mai ales printre copii, afectând între 10% și 15% din totalul populației tinere.

Compania elvețiană Novartis a precizat joi că este de acord cu modificarea etichetei produsului său farmaceutic, însă a subliniat că această decizie a FDA "nu este bazată pe nici un fel de dovadă științifică sau clinică".

Loreen -multumim si sa va de a Dumnezeu si voua liniste si pace sufleteasca

elisor-hai apari pe forum si nu tine in tine, nu merita, vei vedea ca se rezolva totul

Nu mai eu stiu si de problemele cu Bia ( cele doua hemangioame)cum naiba pot trece de la o zi la alta. O tot vad si ma gandesc cum va arata ca totusi e fetita cu parul blond, medicii ma linistesc ca va trece de la sine si nu merita sa se intervina chirurgical sau cu laserul datorita faptului ca vor ramane cicatrici si nu i va mai creste parul.etc... dar viata merge inainte si va fi cumva
Ajunge ca nu mi sta in caracter sa ma plang

O zi buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Sa ne traiasca puiutii de un anisor: Iepurete-Patricia, Alyssa si Rares Multa sanatate, sa fiti fericiti si sa reusiti in toate cele!
Tina, eu am mers de vreo trei-patru ori la cabinetul lui Nayel - asta din cauza ca m-am decis prin sapt. 32 sa imi schimb medicul. La spital am fost doar o data, cu vreo trei zile inainte de DPN, si apoi data urmatoare m-am dus direct cu contractiile de nastere.
Despre preturi stiam ca au mai crescut... am o prietena (mamica de martie-aprilie 2006) care a nascut cu Nayel. Ea prefera sa mearga la cabinet, insa a stat internata in spital de vreo doua ori din cauza de bb prea grabit. Ti-as da nick-name-ul ei de pe DC, daca vrei.
Stefania, nu iti fa probleme de mesaje kilometrice, cui nu-i plac nu citeste
Mari, spor la pregatiri! Neaparat sa ne povestesti ce si cum
Monu si Andutzy, multa sanatate!
Mercedes si Tina La multi ani si sa fiti fericiti impreuna, pana la adanci batraneti!!! Sa va bucurati de copilasi si nepoti!
Sa aveti o zi insorita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Florentina, m-am bucurat tare cand ti-am citi primul mesaj, chiar daca nu spuneai decat ca testul este pozitiv. Sunt foarte emotionata pentru tine. In aceeasi zi, o prietena buna din Cluj ma anunta fericita ca este insarcinata, iar sarcina este in regula. Tot 7 sapt. Naste pe la mijlocul lui decembrie. Ea a trecut in iarna printr-o extrauterina, dar a reusit sa depaseasca pierderea, iar acum se bucura nespus. Iti doresc din tot sufletul sanatate, iti doresc ca lucrurile sa evolueze asa cum va doriti,cum este mai bine, sa fiti fericiti impreuna! Astept vesti si iti tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multzi ani ! Alyssa, Patricia Annelise, Rares Stefan
si nu in ultimul rind:
La multzi ani Isabella, fetitza mamei, am plins dimineatza la gindul ca peste o luna are si mama fata mare

Andutzylui Dragoselu sa-i treaca cuculetzul
Florentina sanatate si sa-ti iasa analizele bune, ca sa stea bebelushul bine in burtica.
Stefania Nicolae, dar Bumbutza ta seamana cu tati, de aia poate maninca putzin, a mea seamana tot cu tati al ei, de aia roade tot, ca tata Isabellei maninca si noaptea
mstroie sa-ti fie de bine bratzara, lasa ca e bine cind mai gresesc barbatzii si fac cadouri fara sa vrea
Loreen si noi o sa facem motzul in familie, adica eu, sotzul si Isa. Rudele sint departe si ale mele si ale lui. Important e sa ne simtzim bine. si, apropo, motzul pot sa i-l tai eu, ca nanutza ei e tare departe... si aici n-au obiceiuri de motzuri.
Mercedes felicitari, sa traitzi fericitzi amindoi, pina la adinci batrinetzi... si sanatate multa Biei, lasa ca o sa fie totul bine.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Intru si eu rapid sa felicit sarbatoritii pe care i-am ratat si pe cei care urmeaza zilele astea. Sa fiti sanatosi, cuminti si sa aduceti fericire in viata parintilor vostri!

Flori!!!!! Bravo mami, sa fie intr-un ceas bun! Sa ai parte de o sarcina lipsita de probleme! Poate vine un fratior pentru Maya!
Later edit: Acum am citit ce ma intrebai. Din pacate nu cred ca mai poti face mare lucru. Trebuie sa ai min. 10 luni pe cartea de munca inainte de dpn. Daca ai avut cartea de munca bagata la firma ta e super ok, daca nu, poate reusesti s-o bagi retroactiv, desi nu cred ca stiu ca e destul de grav si nu prea se baga nimeni indiferent de suma oferita.

Nu mai apuc nici sa citesc mare lucru, daramite sa mai scriu. Mi-am propus sa-mi schimb putin programul, sa ma culc mai devreme, adica in jur de 23, iar in timpul zilei incer ca mentin ordinea si disciplina in casa.
Filip a reusit sa ma anchilozeze de spate. Vrea sa stea numai in picioare dar nu sta singur, vrea sa-l tin eu. Asa ca stau aplecata trei sferturi din zi
Sunt si in scandal cu idiotii mei de vecini ati ghicit tot din motivul terasei, atat sunt de suparata incat am inceput sa ma uit pe oferte de apartamente cu 3 si 4 camere. Frateeeee, ce scoruri, sunt muta de uimire...

Va pup, sper ca sunteti bine!

Hai ca citesc si tot editez...
Loreen, pup grasa! Am vazut-o cu buzita zdrelita Stai linistita ca n-o sa-i ramana semn. Daca vrei ceva crema din bucuresti zi-mi ce si-ti trimit prin posta.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput