Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Flori, Androix- eu stiu ca cic-ul( cresterea si ingrijirea copilului) se considera stagiu deci nu tb sa cotizeze niciunde.Mergi parerea mea pe cic1 pana la finalizare iar undeva in 2007 mai sau iunie cand bebe implineste aproape 2 ani depui actele pentru bebe 2
Ce nu stiu sigur dar ma documentez este ca daca sunt necesare cele zilele de postnatal obligatorii pentru bebe 2 normal
Eu cred ca nu dar cercetez...

Apropo daca ar cotiza in baza unui contract de munca se considera venit din salarii si i s ar opri cic-ul actual

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pai asta e necazul, Mercedes, ca stiu ca Flori nu este in Cic. Daca ar fi fost era intr-adevar perioada de cotizare si era ok dar asa...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

LA MULTI ANI !
Fran - PATRICIA ANNELISE - Iepurete
maysa - RARES STEFAN Tdi - ALYSSA

sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa va bucurati parintii.

FlorentinaG,felicitari pentru prima noastra.Sanatate multa.

Am mai tras cu ochiul pe la poze,Loreen imi place tortul Deliei,unde l-ai facut,pls?Si eu vreau sa-i fac un tort la 1 anisor si motzul ,distractia mare ceva mai incolo,poate ii mai creste parul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Androix- n am stiut ca nu e in cic....si intradevar nu cred ca s ar incumeta cineva sa o inregistreze retro, imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Mercedes CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!!! sa imbatraniti impreuna si sa fiti inconjurati cu drag de copii si nepoti

Am o durere cumlita de cap iar maimutza de dimineata a stat treaza pana acum. e un record pentru ea.

Din cate am auzit pe la TV nu se poate plati retroactiv lunile lipsa la lunile de cotizare pentru CIC.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR SARBATORITI ASTAZI, PATRICIA, RARES SI ALYSSA!! Sa va faceti mari si destepti dar mai ales sa fiti sanatosi!

Florentina, felicitari! Am citit ieri, mi-a trearit inima, am asteptat mesajele tale ulterioare.
Draga mea, sa ai sarcina usoara, un bebe sanatos si bun si sa te bucuri de amandoi!
Prima mamica cu bb 2!
Adina si eu am o prietena care e insarcinata in doua luni jumate, vestea a venit la foarte putin timp dupa moartea Laurei, e o prietena comuna. Asa ca bucuria a fost si mai mare, parca un semn de la Dumnezeu.
MERCEDES, MULTI ANI FERICITI SI DE ACUM INAINTE!
Mari, sa porti sanatoasa bratara:))
Monu, sanatate multa si ai grija de tine. succes in continuare
Andutzy, puapam Dragoselu a treaca repede.

Androix, fa-i praf pe vecini. De preturi la cae ma minunez de aun an incoace, au crescut oricum cam cu 20% din toamna pana acum.
Loreen, asteptam vesti/poze de la eveniment. Cum mai e Delia?
Stefania, am citit meniul bumbutzei, putin si des.
Gabitza, unde esti?

Teodora "vorbeste" la telefon zilnic o sa imi vina o factura incarcata. Pune la ureche un telefon, mobil sau de jucarie si incepe: "ala, baca baca" si alte sunete alambicate, ea stie ce spne. E atat de caraghioasa ca nu stie sa tina cum trebuie telefonul dar e foarte serioasa cand vorbeste:)))
Dimineata am lasat- sa se joace singurica pe jos si i-am pus dvd-ul ei cu traznai. A mai mers pe langa canapea,-a uitat si la traznai pana a obosit. Am asezat-o in patut, am invelit-o si am plecat. si a adormit singurica.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

FLORENTIIIIIIIIIIINA FELICITARIIIIIIII

super veste!!! sa fiti sanatosi amindoi. Mikky are cam asa virsta intre fete.

LA multi ani la sarbatoriti si sarbatorite, sa fiti sanatosi si voiosi.

Mercedes, sa va de-a Dumnezeu multi ani fericiti impreuna. mi se pare ca e nunta de cristal, sau parca la 15 e cristal??? nu are face: sa fiti voi sanatosi.

Loreen , la rana nu prea poti sa-i dai cu nimic ca se linge cred in secunda doi, dar poti sa incerci cind doarme, sau poti incerca cu galbenus de ou cu miere, stiu ca e super bun pentru arsuri, da poate o fi bun si pentru chestia asta.parca miine ii rupi turta?? petrecere frumoasa, vreme buna!!

Adina, super poze, le-am vazut pe mss. ati mai facut ceva cu aia?

Stefania, cred ca maninca putin pentru ca ii dati prea des sa manince, mai reduceti din mese.

am o intrebare: si copii vostri cind nu obtin ce vor fac podul pe spate instant!!!! ca eu am innebunit, ce am urit eu mai mult la copii tocmai asta am!!! daca nu se da pe spate, plinge!!!
nu mai gasesc carticica cu diversificarea, poate cineva sa mi-o trimita si mie, rogu-va frumos! eu nu mai stiu ce sa-i mai dau sa manince! cus-cus nu am gasit nici in carefour nici la billa, la ce raion ar trebui sa-l caut?? paste fainoase sau acolo la orez etc???

am uitat sa va spun, zilele trecute o colega i-a facut astrograma lui fi-miu: o sa fie un iubaretz si o sa inceapa devreme cu asta. (vai mama ce o sa trag), cica se insoara cu o fata nascuta in Varsator, ma si imaginez cum suna cite o fata eu o sa intreb: tu ce zodie esti?????

elisor, te asteptam sa stii.
omustata, fa bagaje repejor ca vii acasa!!!! daca stai mai mult, poate ne vedem prin parcuri, ca acu se intuneca tirziu. sa veniti sanatosi cu totii si las' ca vine si soarele pe strada ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

PATRICIA, ALYSSA, RARES STEFAN

Noi ne-am culcat aseara pe la 21.00 si ne-am trezit dimineata la 8. Un bibe mic de lapte si a mai rezolvat somnul pentru inca 2 ore. Deci ne-am trezit la 10.00... Acum joaca, ceva papa si apoi in parc la nisip. Ca aseara dupa ce l-am obosit, a adormit in 3 secunzi... Si este asa frumos la noi, ca nu poti sta la soare, atat de cald este, dar rezolvam cu o sepcuta si un loc umbrit!

Mercedes, multi ani fericiti impreuna si sa va iubiti, mult, mult!

Si Alex zice ceva in bebelineza, cu telefonul la ureche... Mai nou zice " BAVOOOO" ca zic eu, "BRAVO" si el dupa mine... Copie tot ce-i zic si e tare receptiv la orice chestie pe care o facem...

Noi pe strada mai comentam aspecte pe care le vedem si de multe ori am zis ca nu mai vorbim tare ca poate intelege si tine minte copilul si cand ne-o fi lumea mai draga sa inceapa sa le zica de fatza cu altii, ca murim de inima.. Asa mai rarut si prin semne, coduri, eventual, am zis ca le zicem!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mamaaa, a innebunit lumea, am auzit la tv, cica o femeie de 73 de ani din Marea Britanie, e insarcinata in luna a 7-a

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

LA MULTI ANI PATRICIA !
LA MULTI ANI RARES-STEFAN !
LA MULTI ANI ISABELLA! hai ca mai ai un pas pana faci si tu un anisor!
La multi ani ALYSSA , sufletel drag ce ne-ai umplut inimile de bucurie si ai dat sens vietii nostre, sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa, alaturi de mami si tati care te iubesc mult de tot!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput