Bebelusi de mai-iunie 2005 (87)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Florentina, felicitari mai! Moama ce veste faina! Sa fie bine... Oau!

Monu, mai ce iei de crizele astea de rinichi?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Florentina asa ma bucur zau ,parca eu as fi insarcinata...sa dea Domnu' sa fie o sarcina usoara ca restul le rezolvi...Fina mea a luat aproape toata sarcina eurotirox pentru glanda si utrogestan si a fost bine...infectie urinara fac aproape toate gravidele,cu dintii multe au probleme...doar giardia mai ramane...
Oricum eu ma bucur poate mai mult decat voi...si astept sa ne bucuram impreuna...

Am descoperit ca a mea fata este geloasa pe...www.dropshots.com/day.php?userid=89999&cdate=20060502&ctime=092311" target="_blank">pisicut(chestia aia alba de sub capul motanului este puiutul primit de Delia la un an).Daca vine si sta animalul la mine in brate vine si il arunca jos ca sa stea ea...Nu credeam sa o vad asa posesiva...si am observat ca face asta si legat de alte persoane,fie ele din familie sau straine...
Pe strada mai nou cocheteaza cu barbatii...nu va zic ce figuri face,cum isi da capul pe spate,rade enigmatic...
Si stie cand o certi...intr-o seara am tipat aproape instantaneu si eu si tac-su la ea sa se dea jos de pe devedeu,ca se urca imediat avand mobila jos,si ce credeti ca face...pune botic si se duce repede la sor-sa in brate si se vaicareste...am busit intr-un ras unanim iar ea se uita foarte cintrariata la noi ca doar ce o certasem...

La gratare..., In parc si Un an

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Floriiiii, ce frumos! Felicitari si sanatate maxima! Lasa ca doamne doamne tine cu bebelusii!!!
Loreen, ce ziceai de aderentele alea? Mama imi zicea ca asta as avea si eu, cum sunt, cum se manifesta si cel mai important, dispar? Si daca da....in cat timp? Te rog sa nu ma impusti dar sunt din ce in ce mai ingrijorata, poate este autosugestia dar burta in zona operatiei ma doare tot mai tare(parca) si uneori simt ca si cum m-ar arde...am recunoscut, poate si din cauza ca de cateva zile ma tot gandesc la asta...
L-a vazut azi pediatrul pe Dragos, este ok, insa asa cum ma asteptam suntem suspecti de hiperkinetism (energie prea multa, agitatie permanenta)...Insa pentru asta nu avem ce face, decat sa-i canalizam in timp energia spre lucruri utile. In rest fontanela arata bine, e ok. Trebuie insa sa facem un consult la oftalmo pentru ca ne fuge usor un ochisor si inca un consult la o tanti la grigore alexandrescu(ce urasc eu mai mult si mai mult...), care ii va decalota putza pana jos si se va uita la piciorus daca il tine in pozitie fireasca cand sta in picioare...Chestia cu decalotarea pe mine insa ma termina nervos, asadar am reinceput sa insistam noi la baitza sa-i mai coboram pielita si in seara asta saracu a inceput sa planga din cauza asta. Deja pielicica a devenit mai rigida, nu mai e cum era la cateva luni. L-am dat cu putina kanamicina acolo sa nu-l mai usture.Ufff, nu era mai simplu daca aveam fetita? Stiam eu de ce imi doream fetita! Asta e, oricum, multumim lui D-zeu ca avem baiat sanatos si bun!

Andutzy si Dragoselu - 31.05.2005

DRAGOS ALEXANDRU- la botez

poze de aprilie cu DRAGOSELU si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Off ma simt un pic mai bine. am intrat sa va zic noapte buna. am luat o papaverina ca astea ma mai salveaza de dureri in crize sau piafen dar nu am avut.
andutzy, daca te ajuta cu ceva noi la oftalmo am fost la oftapro. super tanti dr.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Flori, felicitari!!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit. Iti doresc multa sanatate si o sarcina fara griji! Cand ai dpn-ul, in februarie?

Din mottiv de emotii am uitat ce s-a mai discutat azi. Va multumesc inca o data din suflet pt. urari. Sunteti niste adevarate prietene. M-am bucurat pt. fiecare cuvintel.

Pupam boticul ranit al Deliei!

Multa sanatate mamicilor care nu sunt in forma maxima! Pupici copilasilor!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, ROBERT! Sa ai o viata frumoasa si fericita alaturi de cei dragi!

LA MULTI ANI, STEFANUT Sa ne traiesti si sa ii faci fericiti pe cei dragi!

Of, am niste nervi de nu mai pot. Barbatul m-a tras in piept spunandu-mi ca a picat RDS-ul 9pentru binele lui, sper ca chiar picase) asa ca nu am trecut pe la PC. Acum am verificat si mergea, zic sa intru sa urez La Multi Ani sarbatoritilor zilei, cand colo ce sa vezi? Primul bb2 dupa bebelusii de mai iunie 2005. Cand am citit mi s-a ridicat parul pe sira spinarii de emotie. Pai bine, mai Flori, ne iei pe noi cu greturi de la viermusori si cand colo... Felicitari, sa iti mearga bine si sa te bucuri de sarcina. Ca dupa cum zicea Babygirl, nici eu nu-mi mai amintesc exact senzatia, stiu doar ca a fost o perioada tare placuta (cam asa, precum copilaria, e o senzatie dulce de ceva placut, dar tare indepartat)

Ei, si acum daca tot am intrat, sa citesc si restul. Continuarea maine, daca oi avea timp ca la birou e infern si vin vremuri si mai grele: tocmai am aflat ca vor pleca 2 colege. Pe de o parte ma bucur caci nu erau persoanele mele preferate, pe de alta parte insa... asta inseamna mai multe dosare pentru mine. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Ioana, nu stiu de ce excludeam din start ideea ca ar fi bebe! Nici acum nu-mi vine sa cred! Vezi ca tot nu scap de analize!?

Cornelia, . Ce diferenta de varsta este intre Maria si Stefan?

Of, Monu, stiu prin ce treci.... am avut crize de rinichi de cand ma stiu... chiar si cand eram gravida in sase luni, atunci ma apucasera contractiile de la durere si mi-au bagat morfina! Din pacate in afara de papaverina, piafen si scobutil nu prea mai sunt si alte optiuni. Du-te si fa-ti un control sa nu te prinda bb2 cu probleme! Ai pietre cumva sau de la ce ti se declanseaza colica?

Am tot bantuit pe net si am aflat urmatoarele: UM 18 Martie, DPN 23 Decembrie si cica ar fi fost conceput pe 1 Aprilie! Varsta sarcinii ar fi de sapte saptamani!

Am o stare tare ciudata... ma napadesc tot felul de ganduri...
Ma gandeam ca din noiembrie sa reincep munca... nu voi mai putea.
Androix, hai ca tu esti tare in legislative, ce ar trebui sa fac sa beneficiez de indemnizatie pt bb2?

Eu nici macar medic de familie nu mai am si nu stiu cine m-ar primi daca n-am nici un statut.

Chrisdun, tu cand mergeai la Nayel te duceai la cabinetul particular de fiecare data? Am inteles ca acum s-a facut 450.000lei consultatia!

Loreen
intotdeauna gasesti cuvintele potrivite pentru fiecare!

Va pup si va multumesc ma sustineti! Sunt tare speriata si agitata.

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Flori, am calculat gresit. Deja nu ma mai pricep la um-uri, dpn-uri etc. . La copiii mei diferenta e de 1 an si 10 luni. La voi e mai mica. Nici nu stiu daca e mai greu sau mai usor asa. Oricum e greu, dar si bucuriile sunt de doua ori mai multe! Pupici si sa ai grija de tine!

A mai trecut o zi, si avem sarbatoriti noi de felicitat.

La multi ani PATRICIA, ALYSSA si RARES STEFAN! Sa aduceti multa fericire in familiile voastre. Felicitari mamicilor! Sa aveti o zi minunata!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Flori ai ramas alaptand?

Cristian - 31 mai 2005
http://photos.yahoo.com/ddenisa73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna la fete!
La multi ani Patricia, Alyssa si Raresi, sa cresteti mari sa fiti sanatosi sa aveti parte de multe bucurii, norocul sa va loveasca la fiecare pas. Mamicilor felicitari pt. realizarile voastre, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de realizarile puiutilor vostri.
Isabella, sa cresti mare santoasa si sa fii mereu voioasa.

Tina - sa fie intr-un ceas bun , sa fitii sanatosi amandoi - amandoua si sa ne bucuram si cu tine nu doar noi. Ce va-ti dori sa fie? si casa de piatra in continuare, sa va bucurati unul de celalalt si amandoi impreuna de copii, fitii fericiti.
Mai tocmai am vazut la stiri - record mondial de alaptat mamici si bebici in acelasi loc, ce mocute aveau asa proaspeti, pupa mama.
Elisoor
Nelia - multumesc frumos, il pun pe barbate-miu la treaba.
Babygirl - 3 ore in zilele bune dar niciodata legate.
Bea - super ideea cu suzele.
Chris - nasol cu regimul, Carinutei sa treaca repede, felicitare pt. examen.
Loreen - chiar ca doare, sa treaca repede si sa nu ramana decat in poze, cat despre fitze mama, mama ce le mai au, si un simt de proprietate teribil, ce e al lor e doar al lor ce e al altora e si al lor. Facem iar noapte alba? eu totusi trag sperante sa dorm o vreme ca sunt cam obo, dar daca nu ma gasesti la stefy_nick (pe ms).
Monu - sanatate maxima, dar ai nisip sau pietre la rinichi sau nu prea le ai cu lichidele ?
Ruxel - pt. turta - nasii imbraca fata de la A la Z, daca nu i-a dat cercei ar trebui s-o faca acum, turta o faci (cumperi) tu, se pune copilul costumat cu fundul pe o oala sau galeata noua in care pui apa plina (cica pt. noroc)si pe care pui un fund sa nu ia puiul apa la fundic, se rupe turta deasupra capului si i-se ureaza copilului de bine, pe urma se taie in semnul crucii din par, dupa care se pune copilului tava cu diverse obiecte in fata in esenta - ceva de scris, carte, foarfeca, perie, aur, bani, si diverse alte lucruri, trebuie sa i-a 3 obiecte, si uite asa afli ce devine copilul, ha,ha,ha. Eu stiu astea de la baba mea (mama) si le-am facut cu nepotica si le voi face si cu nepotelul la mot (finuti).

Azi m-a scos din minti in parc, daca pana azi avea ce avea cu cateii si vrabiile (ma fugarea), pe care evident nu le prindea, azi isa pus pe iarba si pe flori, pe fiecare fir de iarba, ca la flori nu am ajuns ca era o pancarda pe care scria mare cu rosu "accesul interzis pe spatiile verzi", asa ca a jumulit la iarba si eu am stat cocosata sa nu cumva sa imi intre mandra pe "spatiile" lor sa ne luam si vreo amenda, maine imi iau hamul cu mine sa am cu ce struni zapauca.

Hai sa va amuzati:
ora 5:30 - 6:15 150 ml lapte simplu
ora 10:00 - 10:30 3 lingurite fructe (borcanas, mar ras)sau 2 inghitituri de banana.
ora 11:00 - 11.30 100ml lapte daca doarme in ultima sapt nu a mai dormit la ora asta, deci canci lapte
ora 12:00 - 12:30 In zilele bune ca azi 7-8 lingurite de piure de cartofi cu galbenusi inclus, si 3 bucatele de cascaval mari cat buricul degetului mic. tot in zi buna pulpita superioara dor la rotisor( nu dati cu pietre stiu ca are condimente) sau gratar (de jar, nu teflon sau aburi), la cuptor sa nu o vada, nu vrea niciodata carne cu altceva (nu dati iar cu pietre)- ii plac cartofii prajiti, si ii mai dau cam la 2 - 3 sapt, incerc sa fac rar si pt. noi.ii place fasolea verde dar numai prima oara - carnea o scuipa.
13:00 - 13;30 50 - 100 ml lapte la nani in care ii pun si 2 biscuiti sau ii blenduiesc 2 cm de banana cu lapte.
ora 18 nimic (nu ii trebui nimic sau poate un fir de ceapa sau usturoi sau un codru de paine,covrigei dietetici, mar intreg, nu le mananca, doar musca si scuipa)
ora 19:30 - 20:00 3 lingurite de iaurt sau clipa dulce vanilie cu iaurt de caise 3-4 lingurite, sau ciorbita (salata sau loboda) de la tati 3 - 4 linguri, sau 1 triunghi de branza tampita cu smantana, sau 2 feliute de muschi de vita, samd dar foarte putin.
21;30 - 22 - 23 150 - (230 - 250 in zilele bune, adica in utimele 4 zile) ml lapte cu 3 lingurite de cereale.
multa apa si cateodata dar rar ceiuc - menta sau babycalm, menta - e favorit dar ii dau eu rar ca mi-e frica sa nu o constipe. suc de portocala nu i-am mai dat cred de vre-o luna, o irita rau la fund si ii venea inapoi pe gat.

Mai fetelor, va rog sa ma scuzati pt. mesajele kilometrice dar sunt incapabila sa scriu pe scurt.

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput