Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
Noki_Lara spune:
Scuze pentru greseli, dar mi-e lene sa corectez.
Ela - Hi hi hi, m-au cezurat astia. era vorba de doctoritza mea p i z d a r a.![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Am uitat:
Feliutz- ce ai facut cu slateaua? Ai gasit ce cautai?
Monet- felicitari crestinei Maya! 
Idem pentru Lordra! Sa-ti traiasca crestina!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
Noki_Lara spune:
Hai ca am logoree scrisa
. Iacata ce am gasit la mamicile de ian-februarie:
Dau copy-paste:
SUPER DIETA BEBELUSULUI
Este ieftina, ofera o mare varietate culinara, cantitati suficiente si garanteaza scaderea greutatii!!! Totusi, inainte de a incepe dieta consulta-ti doctorul... si planifica-ti o vizita la el si pentru mai tarziu.
Succes !
ZIUA 1
Micul dejun: un ou spart, o felie de paine prajita cu gem de caise. Folosind toate degetele, mananca doua inghitituri de ou; arunca restul pe jos. Ia o gura de paine, apoi intinde gemul pe fata si pe haine.
Pranz: Patru creioane(orice culoare),cateva chipsuri faramitate si un pahar de lapte(doar 3 inghitituri si apoi varsa restul pe jos).
Cina: Un pumn de mancare pentru caini uscata, doua monezi d, 4 guri de coca-cola fara acid.
Snack-ul inainte de culcare: O feliuta de paine prajita si arunc-o pe podeaua din bucatarie.
ZIUA 2
Micul dejun: Ridica feliuta de paine lasata pe podeaua din bucatarie aseara si mananc-o.
Pranz: Jumatate de tub de ruj . Un cub de gheata, dupa gust.
Snack-ul de la amiaza: Linge o acadea pana devine toata lipicioasa, scoate-o din gura si arunc-o in praf. Recupereaz-o si continua molfaitul pana e curata din nou. Apoi adu-o in casa si arunc-o pe covor.
Cina: O pietricica sau un bob de fasole crud, ori inghitit(a), ori impins(a) pe o nara. Toarna suc de mere peste piure; consuma-l cu o lingura.
ZIUA 3
Micul dejun: Doua clatite cu mult sirop, mananca-le cu degetele, freaca-le prin par. Un pahar cu lapte: bea jumatate, indeasa restul de clatite in pahar. Dupa micul dejun, ridica acadeaua de ieri de pe covor, umezeste-o cu limba si lipeste-o pe sezuta celui mai bun scaun al tau.
Pranz: O pagina dintr-o carte cu povesti si un sandwich cu gem si unt de arahide. Scapa cateva inghitituri pe jos. Toarna paharul cu lapte pe masa si intinde-l pe masa.
Cina: Jumatate de con de inghetata, o mana de grefe, niste sirop rosu. Ineaca-te cu siropul si aproape vomita.
ULTIMA ZI
Micul dejun: Un sfert de tub de pasta de dinti(orice marca), o gura de sapun, o maslina. Toarna un pahar de lapte intr-un castron de cereale, adauga jumatate de cana de zahar. Bea laptele si da cerealele la caine.
Pranz: Mananca firimituri de paine de pe podeaua din bucatarie si de sub masa. Gaseste acadeaua de ieri si termin-o de mancat.
Cina: Spaghetti cu bucatele de carne, mancate una cate una. Rostogoleste bucatelele de carne prin farfurie de multe ori si apoi plaseaza-le pe tricou. Savureaza niste mascara ca desert.
Concluzia
SUPER DIETA BEBELUSULUI
Daca poti sa te tii de plan, inainte sa-ti dai seama vei avea la dispozitie o masinarie inspaimantatoare de razboi cu kilogramele.
Nota: Aceasta dieta nu a fost aprobata de nici o autoritate medicala sau de vreun adult sanatos, dar se pare ca functioneaza de minune la copiii de 2 ani!
Te pomenesti ca de-aia nu se ingrasa fii-mea, ca nu papa ce trebe!

Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
joy04 spune:
NOKI, mi-ai placut cu dr ta....
mai pampersii nr 4 "este" de 2 feluri, cum va mai spusei.
DORDIA, uite ce deosebire am gasit eu ca am comparat ambalajul care este aoroapre identic, dar ...pe partea laterala, unde este codul de bare si tabelul acela cu nr pampersilor esteo dunga alba pe care scrie un nr: TR 04 02 06 6 035...bla bla bla. astia sunt pampersii care ii stiam eu, adica desenul de pe banda este mai mare, ariciul este cu verde inchis si "imbraca" pulpitele.
pe ailalti, pe banda aceea alba nr acela este mai mic - nu am in fata un bax- si scrie MADE IN POLAND. ei, astia au desenul acela mai micut, si pe laterale unde este ariciul - care parca este alb?!- este decupat, este ca un fel de elastic, se intinde
si lasa piciorusul mai gol.
mie imi plac cei made in poland, dar nu am gasit.
aavea in PLUS, dar nr 3....
alaltaieri, cand am fost in plimbari, eu nu mi-am luat toate cele la mine ca nu stiam ca ajung si pe la varamea si piticotul numi-a mancat san. asa ca vara-miu mi-a luat o cutie de lapte VITALACT - ca de asta ii dau - dar era "tras", umed, si nici nu s-a dizolvat bine.
i l-am dat cam cu inima stransa, dar nu aveam decat niste ceai la mine si degeaba era tita plina, nu a vrut.
aseara la baita am observat pe pieptul lui niste bubite, ca niste urzicaturi...bubite mici...si numai pe piept spre burtica.
nu i-am mai dat din laptele ala, dar sa fie de la el???
l-a luat de la sensiblu si-mi vine sa-i sun...
plus ca in comert sunt altfel de cutii ViTALACT ...asa ca eu o sa-l trec ppe BEBELAC, o sa iau o cutie sa vad daca-l primeste.
nu iau cine stie ce lapte, atata timp cat bea si san.
adica eu ma mulg si ii dau cu bibele, dar ne mai trebuie si completare.
LAVI, uite asa fac eu mama "alaptatoare"...
mai aveam sa raspund, dar numai stiu ce si cui.
MULTE FETE LIPSA DE PE FORUM, cine nu a mai postat demult....la ele ma refer, nu mai insir aici ca daca uit pe careva sa nu se supere.
Inca ceva...vladonele meu nu a crescut deloc in lungme luna asta...!!!!! DE CE oare si o fi normal? ca eu cred ca nu...
ELA, nu am testat salteaua
ca nu am montat patul si abia la 21.00 am ajuns acasa....
mai eu de ieri nu am televizor c anu merge cablu si-s terminata, parca traiesc in alta lume...
ma duc la pitic
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
vai, mi-a adormit piticul pe muzica lui Gipsy kings, dar dat taaare radioul....
a marait el de cateva ori, dar eu scriam aici de zor, saracu' il deranja muzica.
cred.
sa-i fac BEBELAC-ul CU VITALACT combinat la inceput sau termin pe ala si ii dau din celalalt???
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
bai gata, cum intru si eu, toata lumea fuge...
CORAP, asa ca si io-s BAU BAU...![]()
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
Joy- pai daca mai ai din alalalt, da-i pana aproape e gata cutia. Apoi incepi sa le combini. Nu se face trecerea direct. Chiar daca e doar supliment. Noi papam doar seara Bebelac si trecerea i-am facut-o tot treptat. Intr-o seara in loc de 6 masuri Bebelac, 5 + 1 Milumil. A doua zi, 4+2, a treia 3+3 si tot asa. in sase zile am inlocuit total!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
joy04 spune:
NOKI, i-as da si eu milu seara ca poate doarme mai bine...dar si cu lapte praf el tot se treseate de 2 ori pe noapte...si atunci suge la titza.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
joy04 spune:
mi-am adus aminte ce vroiam sa mai intreb:
fetele cu scaunele care se lasa spatarul voi tineti bebelacii in ele? si cam cat timp? ca eu il pun dar nu prea mult...mai mult de 20 minute nu l-am tinut. si doar de 2 ori/zi.
a....si sa va mai spun ca mi se ridica si mie copilul tras de manute...si asa rade cand ajunge in fundulet....
doarme pe o parte, cam cum era Simon dupa multe rostogoliri...isi plescaie si suge buzele...si cam peste vreo 2 saptamani,- adica pe la 5 luni si 3 saptamani- incepem sa ne diversificam si noi.
STANCIU i-a zis nasei piticotului sa dea carnita de pui pe la 6 luni jumate si ea a inceput diversificarea la 6 luni, deci o fost in forta, la LAVI.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
miha2006 spune:
NOKY tare dor imi era de postarile tale... Cred ca esti l fel de dulce ca si ele.. tare mi-ar place sa te cunosc
cred ca ne-am intelege de minune..
JOY ce dulce e ginerica in "cacanelul" lui vorba pustiului de 2 ani al prietenilor mei. eu am stat mult pe ganduri sa-i iau Iuliei sau nu si nu mi-am dat seama ce bun e pana cand a mancat prima masa in el...e minunat ca sta si ea intr-un loc 

iaca-ta-ma ca eu nu fug din contra, vin repede
si sunt de acord cu Noki cu privire la laptic, tr sa-l introduci treptat
MIHA SI IULIA BUBULINA