Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
silvia_d spune:
Wow
Ura Elaaaaaaaaa!
Acum am citit!
Supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!
Ati skapat de kkceii aia multi si nesuferiti!
Tb sa sarbatorim:ne scoti la o berica?![]()

dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Ma bucur enorm Ela ca si-a revenit pitica si ca ati sarit acest hop. Sper sa fie ok de acum incolo!!!
Uraaaaaaaaa Si eu ma bucur ca au castigat Andra si Florin. Am vrut sa votez aseara si erau liniile ocupate iar soramea din 5 mobile a reusit sa trimita 2 mesaje. Asa ca si noi am contribuit la victorie si ma bucur!!! Pacat ca e tocmai la toamna un alt concurs.
Catutza ce mai face Biencutza??? Sper ca e mai bine. Dar tu te-ai suparat rau pe noi?? Hai mai intra si mai spune-ne ce mai face. Nu mai fi suparata, te rog!
Fetele din schimbul 2 ce facetzi??? Sper ca suntetzi ok nu???
Am mai avut ieri o realizare: si anume am primit salariul bonus pentru care m-am "certat" 2 luni cu fata de la personal la telefon dar pana la urma mi l-a dat!!!Asa ca banii astia se pun la un loc sigur sa ii am la vara la mare!!
Merci Cristina pentru retzeta!!! Am sa ii fac azi ca pana acum i-am dat "Branzica de casa" de la covalact si a ras tot. I-am dat juma de cutie cu juma de banana si nu prea il satura la o masa dar....daca i-as da pana sa se sature cred ca ar manca pana ar voma. Asa e de haplea!!Dar sunt f. fericita ca mamanca orice si ca nu am probleme!!!
Alta intrebare. Cele care folositzi pampers atzi observat cumva ca la nr. 4 sunt de 2 feluri??? Adica am cumparat de aici din Cora si au fost ok dar la BV am cump. din Carrefour bax de 54 si sunt de hartie creponata parca. Mi s-a si oparit baiatul la fund si la coitze si...voiam sa stiu daca a mai observat cineva asa ceva.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
ioana_77 spune:
Dordia,mai observase joy si am luat si eu de doua feluri. Sunt naspa aia "plagiat".
EU cred ca am sa incerc si libero, sa vaz cum sunt!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
ioana_77 spune:
proba
Ioana si Maria (29.11.2005)
[url="http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos']poze[/url]
felicia74 spune:
Dordia cand am citit de nr.4 ca sunt de 2 feluri mi-am adus aminte ca si eu am luat mandra de la cora un bax care facea si 100 de pcte
dar nu m-am uitat cu atentie, ca erau 4+
. Asha ca tati s-a dus si a luat nr corect si ne-am facut cu 200 pcte.
Apropo, stiti ca in ultimul catalog nu mai au hiperpuncte? Smecheri oamenii, doar au prins fraierii in joc. Pana la urma chestia cu cadourile pe pcte este o mare pacaleala... Muncesc un an de zile sa iau un amarat de aspirator de mashina? Eu care cumpar nu ma joc!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
melku spune:
neata la mamici!
Ela, asa mult ma bucur de Dariuta ta!. Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-si revina rapid! bine ca mananca acum. si cu doctorii si eu sunt de aceeasi parere: mai bine dai un ban, dar esti tratat omeneste la clinicile particulare, macar cu vorba buna ca tare mult conteaza un medic cu suflet pentru o mamica disperata de copilas bolnavior.
Cristinamh, multumesc de raspuns. cred ca o sa folosesc si eu oala sub presiune, daca zici ca in 10 min. isi face treaba.
azi mancam carnita la pranz!!! uraaa! sper sa-i placa.
pupici
melku & bebe Daria (2.11.2005)
joy04 spune:
HOLA OLA
SILVIA, am remarcat ca ai fost f matinala....asa-mi face mie vladonele in fiecare dimineata. de la 5-6, numai doarme ioc. dar m-am cam oisnuit ca sa zic asa....
fetele, sa ma laud, i-am luat scaun de masa piticotului marca MINIBLU, nu-i el polly, dar este si aproape 2 milioane mai ieftin....si ii place mult in el.
scaun
revin ....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
dordia2000 spune:
Ioana77 asa e! Sunt naspa aia dar cum sa ii deosebim? Cum recunoastetzi aia plagiat???
Felicia nu la 4+ ma refeream ci la faptul ca la aia 4 sunt de 2 calitatzi. Adica...unii sunti fini ca un tampon imbracat in ceva finutz iar aia nasoi zici ca sunt din hartie creponata si nici nu absorb asa bine. Asta e am luat tzeapa. Dar cel mai rau ma oftic ca s-a oparit Stefan si...nu il ustura rau dar...parca totusi il deranjeaza.
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
Noki_Lara spune:
Gooooooooooooooooood morning!
Ce fac fetili? Noi am cam lipsit iara din ratiuni plimbacioase si cumparacioase!
In primul rand o intrebare: la bebelacii diversificati li s-a marit numarul de kk-uri pe zi? Ca noi am ajuns de la 1, 2 maxim, la 3, 4 maxim?

Stiu ca in Capraru zice ca e ok, dar vroiam sa fac sondaj!![]()
Amu sa raspund, in ordine, ca mi-am notat:![]()
Dienutza- stii cum e treaba cu masinile multe? Poti sa ai si parc auto daca nu ai LA CINE sa te duci in vizita. Adica invitata, nu AUTOINVITATA! ![]()
Mandy- cu rahitismul, mie dr. mi-a zis sa-idau Calciu lunar si sa cresc picaturile de Vigantol la 3, de la 2. Amu, abia astept controlul vitor sa vedem ce si cum. La noi urmeaza de maine tratamentul cu calciu, pe care il combin cu Vitamina C, la alta masa date, ca altfel nu mai are pofta de papa deloc.
Cu caruciorul, nasol moment. Nici io nu o las deloc nesupravegheata. intru cu ea pese tot. Nu se poate sa intru dpdv arhitectonic al magazinului, nu mai intru. Mai sigur asa!
Lordra- mie dr meu ala bun mi-a recomandat niste biscuiti care cica nu ar avea gluten, dar nu mai sunt pe piata. I-am zis si a zis ca stie si ca pot sa-i dau Hero. dar aia sunt pentru peste 1 an si au gluten. Io nu-i dau deci biscuiti, ca inca suntem pe fara gluten. Numai cereale.
Negara- si noi am dat cu spirt si a fost ok. Fara cremutza. Si miscati des, de cate ori imi aminteam. Chiar ca slabutze fetitzele noastre.
Da mai bine asa, decat dolofane si statice si bolnavicioase, asa scrie in Capraru!![]()
Lavi02- ce bine ca ai rezolvat cu pasaportul! Noi mai apam laptic dupa fiecare masa, de la mami. Dar bagam supliment seara si mai nou, dupa-amiaza, ca suntem la cura de indopare. E lapte fara stimulente, dar nu ca la inceput. Dar bine ca e si asa.
tie si la micutze! Trebe sa organizam iar o intalneala.
Madutza- noi la plimbare iesim dupa masa de pranz, cand papam supa. Apoi daca ne apuca seara [rin parc, lipaim tatele lui mami acolo.
Melku- branzica trebe facuta din lapte pasteurizat.Io asa stiu. Reteta e cea de mai sus, data de Cristina. Urmeaza sa-i introduc si io. Dar voi folosi lapte de-ala la cutie. Spre deosebire de mine, care beau lapte la punga.![]()
Ela- oooofff...mai, ce patanie! Io-s mega patita cu doctori super buni. Asa e doctoritza mea*****ra. Mi-a facut niste faze de genul asta, super de rahat. Una inainte de nastere cu o saptamana. dar io stiam ca dpdv profesional e super tare si le-am inghitit.A fost alegerea mea. dar nu inseamna ca sunt de acord cu ea si fazele pe care le face. Ca si Stanciu. Important e acuma ca micutza e pe drumul cel bun. pupici muuuuuulti!
Si sanatate!
Joy- e misto scaunul, sa-l foloseasca sanatos! Ce daca nu e Polly? Important e sa-si indeplineasca cu bine functiunile!
Dintre care cm importanta sa pape baietzelul bine din el!
Gata, ca m-am placintit!
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah