Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 7
madau spune:
Ela si eu vroiam sa ti-o recomand pe dr. Marcu de la Medlife. Eu am fost la ea cand i-am pus cercelusii Mirunei si a fost foarte draguta. Plus ca fiind cu plata, o sa fi tratata altfel. Mie mi-e scarba totala de sistemul sanitar de stat, prefer sa merg la particular, sa dau un ban dar sa stiu ca nu ma expediaza nimeni.
Plus ca eu la Budimex am jurat ca nu mai merg.
Ai incercat la Alexandrescu? Ca mie doctorii de acolo mi se par muult mai draguti, sau la I.O.M.C si acolo e ok.
Sanatate multe piticei!
Dordia si Miha merci ptr urari, si voua sa va traiasca sotiorii, sa fie sanatosi si mereu alaturi.
Miruna papa orice fel de fructe, in orice fel de combinatii cu o singura conditie: sa aiba si putin piure de piersici. A facut o fixatie
Pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI LA 4 LUNI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
camelia_daniela spune:
Ela, multa sanatate Dariucai!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aveti grija de voi!
Corap, Felicia, va multumesc de raspunsuri!
Pupicei,
Camy & Daria
Varsta Dariucai
Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)
Poze Paste
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Madutza10 spune:
Ela ,ai incercat cu Humana HN ?Este pentru diaree si are gust bun ,de banana ,la noi a mers ,dupa doar o zi de Humana HN i-a trecut diareea!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA ,
POZE
POZE NOI
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Fetelor cum se face branzica de casa?
laptele la fiert...1l (lapte de vaca, 1,8%, asta am fol la andrei)... se pun 5-6 pastile Ca lactic pisat ca sa se inchege. merge si cu zeama de la jumatate de lamaie stoarsa... ies cam max 3-4 linguri, care se lasa in sita sa se strecoare...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Madutza10 spune:
Cristina,de la cite luni i-ai dat lui Andrei brinzica ?
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZICI MAI 2006
cristinamh spune:
quote:
Originally posted by Madutza10
Cristina,de la cite luni i-ai dat lui Andrei brinzica ?
eu am pus mai demult la www.geocities.com/nov_dec_2005/utile.htm#diversificarecristinamh" target="_blank">"utile" schema pe care am folosit-o la andrei. am mai trecut si ceva comentarii pe-acolo...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ela27oana spune:
BUNA FETELOR,
Multumesc mult pt ca va ganditi la noi si pt urari.Sa va povestesc de Dariuta,am facut progrese spre bine,of era si timpul,era a 4 zi,dupa ce am venit de la spital si i-am dat banana cu orez si sucul acela de la hipp,cu morcov si orez,a papat fata tot,la amsa urmatoare a mancat 80 ml supa de morcov si 40 de laptic (nan cu milu),apoi urmatoarea iar suc de la hipp si lapte in total 160 ml,iar acum dupa baita 120 ml lapte combinat milu cu nan,offfffff am trecut si de hopul asta,acum doarme linistita la ea in patut dupa ce noaptea trecuta ne-am chinuit cu ea pe perna pe picioare
poate am fost eu prea panicoasa,dar in general sunt f stapana pe mine,insa cand o vedeam ca nu mananca imi venea sa ma dau cu capul de pereti
asta seara la baita insa am observat ca a slabit sau mai bine zis are carnea fff moale,ea care avea o carne tare,dar ne vom reveni noi
mada si madutza aveti dreptate ca mai bine te duci la parti si ai parte de mai multa atentie dar si aici e cu dus si intors ca depinde f mult de medic......oricum multumesc am notat numele dr. de la medlife
oricum in seara asta mi-am luat si "stangi" de la sora mea ,care fiind medic a vazut-o acum 2 seri insa a fost plecata la un simpozion ,in afara bucurestiului si ea mi-a zis sa stau linistita ca ii va reveni pofta de mancare dar eu m-am speriat
joy este buna salteaua sa o stapaniti sanatosi
hai ca ma duc sa ma uit la "dansez pentru tine" sper sa castige andra si florin
Ela si Oana-Daria
silvia_d spune:
Neata,fetili!
Va rog,observati ora!!!
Kiar e neatza.
Ca al meu copchil era pishat tot pe la 5 juma',asha ca adios somn,asta dupa ce s-a mai trezit o data la 2 AM sa manance...da
nu-i dau acum papa,ca nu cere.Da'nici sa adoarma la loc nu mai vrea.
Adevaru'e ca a vnit ta'su din tzari straine,i-am spus de patzania cu cazutu din pat,si-acum saracu' l-a pus singurel in patutu lui,lasat jos.Si nu prea-i convenea;el,asha cu mine-n pat,se mai trezea,se mai intorcea-da'eu il luam in bratica,si inkidea okii...acum,in patutul lui,cu ghimpi si arici in el,inkipuiti-va si voi,cum sa doarma,cand cu mami in pat era caldura si dragoste!!