Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (52)
Raspunsuri - Pagina 10
miha2006 spune:
Am uitat sa va spun ca nu se mai da lapte praf decat la mamicile cu TBC si nu mai tiu ce, cica a aparut o HOT de GUV si a si fost publicata in monitor asa ca adio ciocolata da casa. Dar oare mamicile care n-au laptic si care nu-si permit sa dea 2 mil pe luna pe lapte ce vor face? Sa vedeti voi acum ce o sa creasca nr copiilor prin spitale cu alergii la laptele de vaca. Ce ticalosi...
MIHA SI IULIA BUBULINA
miha2006 spune:
JOY eu o tin pe Iulia in scaunel doar cand mananca diversificat adica tot de 2 ori si cu spatarul la 45grade
MIHA SI IULIA BUBULINA
pischi2003 spune:
Baai, ce-mi place tabloul din luna mai!!!!! Super!!!! Ce pleata au unii dintre bebei 
. Avem si noi, da' doar un ciuf in varful capului, restul asa , mai periuta!!!![]()
Imi dati idei cu scaunelele astea, poate ar fi bine sa ne luam si noi. Ca facem niste scheme in brate la mami......
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
joy04 spune:
PISCHI, tocmai l-am pus in scaun unde tace si ranjeste la mine....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
crissy77 spune:
Buna fetele!
Nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar acum vreo luna va spuneam ca de maine o sa am net non-stop si nelimitat. Venise nenea sa puna cablul si mi-a zis ca "maine vine sa configureze si calculatorul". Ei, a venit si ziua de maine
! Uraaaa!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
crissy77 spune:
Miha, ai dreptate cu laptele gratuit! A fost socrela mea si a intrebat medicul de familie si i-a zis ca e gratuit doar pentru mamicile grav bolnave (SIDA,TBC) si copiii distrofici sau bolnavi. Eu chiar incepusem sa-i dau Lactovit ca nu manca bine deloc. Nici acum nu mananca, dar am revenit la Milumil 2. Vorba ta, ce-or face amaratii aia care nu-si permit sa cumpere o paine, dar lapte praf?
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
crissy77 spune:
Noki, Doamne ajuta sa ai dreptate ca mai bine mai slabutze, decat dolofane si statice si bolnavicioase! Insa eu tot in Capraru am citit (pag. 157-dezvoltarea de la 4 la 5 luni) ca med de fam insista pe dezvoltarea fizica pentru ca pe ea se bazeaza dezvoltarea psiho-motorie.
Si am mai citit si in Mami de luna asta ca daca pulseaza fontanela insemna ca bebe poate avea boli grave. Si tin minte ca pe la vreo 2 luni cand am tuns-o se vedea cum pulsa, am intrebat pe forum si cineva (nu-mi mai aduc aminte cine) spunea ca fontanela are ritmul ei si ca e normal sa se vada! Of, ma imbolnavesc!
Cristina Negara cu BB
Elise-Stefania
3 Decembrie 2005
mara95 spune:
Bine v-am gasit!
La multi ani bebeilor de azi!
Docamdata noi tot mucioase suntem.Oare cat dureaza o raceala?Nu luam antibiotic inca si speram sa nu fie cazul.
O intrebare pentru fetele cunoscatoare in ale dermatitei:mandra mea are pe spate niste pete rosii cu o crusta subtire lucioasa.E asemanator cu ce ati avut voi sau e altceva?
dordia2000 spune:
Joy multzam pt lamuriri!!!
Fetele eu sunt azi oficial la prima mea zi de regim. Mi-am luat cantar si cantaresc alimentele si le socotesc...de mi se taie toata pofta de mancare. Dar cea mai super faza e ca pot sa imi fac eu meniul zilnic. Azi de ex am mancat dim: 100 gr branza telemea cu o rosie si o buc castravete de 100 gr.; Pranz: 200 gr pui,160 gr orez fiert si o salata verde. Si mai pot manca 2 cani de lapte batut si 2 banane. Asta pentru cina! Deci eu zic ca e suficient!! Daca si slabesc....e suuuuper!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005