Bebelusi de iulie-august 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura parca se mai poate la 2 ani sau la 2 ani si jumatate.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Fetele eu i-am dat Codrutei si putin cascaval si de o saptamana ii dau la masa de la ora 18 cate un cubulet de branza topita cu smantana de la Hochland.Mananca fata cu mare pofta.Am uitat sa va spun ca ii dau si putina paine o data cu branza.
Cat despre turta cred ca in proportie de 90% o vom face chiar in ziua in care implinim un an,pe 29 Iulie.Sa vedem ce zic si nasii.

nicoll_mada si Codruta Andreea ( 29.07.2005 )
http://photos.yahoo.com/nicoll_mada

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Buna sa va fie inima dragele mele!!!!Nu am mai fost de multicel pe la voi si tare-mi este dor de vremurile bune... Va multumesc mult celor care s-au gandit la noi zilele astea si ne-ati urat alea alea!!!

Am avut o cununie tare frumoasa, s-a petrecut totul atat de rapid ca acum eram domnisoara, acum ma facu' doamna... ce chestie dom'le!!! Nu am avut langa mine decat cativa prieteni foarte apropiati si pe mama, iar eu am fost foarte multumita si fericita. Ca sa nu lasam evenimentul necelebrat , am fost cu prietenii mei la un restaurant pe malul marii si am sarbatorit. Am facut si ceva fotografii, dar din cauza vremii nu am reusit sa facem tot ce ne-am propus. Oricum, sunt cateva reusite, puteti intra in albumul meu sa va uitati la "nunta".
Ioana a fost foarte cuminte, din pacate nu am imbracat-o cu ce ne-am propus noi tot din cauza vremii... dar oricum a fost cea mai frumoasa de acolo!!!

Am auzit ca sunt cativa copilasi bolnaviori, va dorim sanatate multa si sa auzim de bine cat mai curand!!!

Vad ca unii dintre voi mancati foarte bine!!! Eu sunt tare stresata cu mancarea pentru ca sunt obsedata sa nu se inece cu bucati mai mari, asadar de-abea acum am inceput sa-i dau sa mai manance cate un pufulete, un piscotel...
Am incercat sa nu-i mai pasez mancarea si sa i-o dau zdrobita cu furculitza, mananca primele doua lingurite dupa care da sa vomite... si mananca mult mai putin decat daca ar fi pasata. Voi cum ati procedat?????

Va pupam cu mult drag pe toate si pe toti copilasii, iar pe cei bolnaviori va pupam la dublu!!!

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Uitati aici pozele de la cununie:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/album?.dir=a8f1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

va pupam cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://www.dropshots.com/irinabungau
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

PUPIIIIICI DULCI tuturor !
Intru mai greu fiindca am mult tare de lucru ,dar sper va saptamina viitoare sa ma revansez!

Sa aveti un week-end placut cu vreme frumoasa si sa ne auzim cu bine saptamina viitoare!
Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Irina, sa fie intr-un ceas bun, sa aveti parte de fericire toata viata si Ioana sa va umple sufletele de bucurie, zi de zi.
CASA DE PIATRA!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irina, bine ai revenit, esti o dulce, imi pare bine ca a fost bine, ne-a fost dor de tine. Casa de piatra, fericire, intelegere, respect si multaaaa iubire

Ma uit la pozele cu Ioana, si e o dulce, cretulina si scumpa foc. Intai Ioana si apoi voi

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Irina casa de piatra, fericire si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca alaturi de ingerasul vostru drag!
Sper sa fii mai activa, chiar ti-am simtit lipsa. Tu, care erau sufletul forumului la subiectului "mamici de iulie-august" acum abia daca mai scrii din cand in cand ...

Mi-am amintit sa raspund si la intrebarea legata de cum imi imbrac acum copiii ... Si eu am parte de observatii si critici din partea multor babe (inclusiv soacra'mea cu care ma si cert pe tema asta), dar insist sa imi imbrac copii asa cum cred eu ca e mai bine. Fara caciuli decat daca e neaparat nevoie, fara haine multe si infofoleli. Asa i-am invatat si i-am calit si uite ca in afara de un pic de nas curgator de 2 ori nu am avut nici o problema cu ei. Acum, cand sunt cam 16-18 grade afara, dar cam bate vantul (de cand am venit acasa in fiecare zi a fost vant), le dau un body cu maneca scurta, o bluza din bumbac nu foarte groasa (daca au body cu maneca lunga, bluza de deasupra e mai subtire) si un hanorac, ciorapi cu totul, pantaloni (fie de la costumasul din care face parte si hanoracul, fie blugi), ghetute si un fes f. subtire sau chiar numai gluga de la hanorac in cap (asta e punctul sensibil pe care ma cert cu soacra'mea, ca ea zice ca e vant si ii trage curentul la urechi si, binenteles la fontanela ). Grosimea pantalonilor si a hanoracului difera in functie de temperatura.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Irina am vazut si pozele ... esti f. frumoasa! Ai slabit mult si arati super. Sunteti un cuplu foarte frumos .

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Cei mici dorm si iar bantui numai eu pe aici. Unde sunteti toate, acum cand am si internet si timp de discutii!??!?!

Mamicile cu copii bolnavioari .. ce va fac ingerasii? Sunt mai bine?

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput