Bebelusi de iulie-august 2005 (105)
Raspunsuri - Pagina 9
andre_ea spune:
Fetelor,
! Am inceput azi sa-i dau lui Tudor Fe. I-am dat 2 picaturi. Si mi-a facut kk apos. E adevarat ca a mancat la pranz si spanac si mai e si sucul de fructe care e diuretic.
Nu stiu ce sa fac. Sa ii mai dau sau sa il opresc?
Andreea, mami de
Tudor - 10.08.2005POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
joker spune:
Fe de obicei provoaca diaree sau constipatie, depinde de copil...si lui Edutz i s-a intamplat...Noi nu am oprit, i-am dat in continuare dar am exclus orice alt aliment care ii putea provoca diaree in perioada in care s-a acomodat cu fierul.
in 2 zile s-a acomodat foarte bine, nu a mai avut probleme...Vezi daca mai continua si vorbest cu un dr daca ti se pare o diaree care poate avea consecinte..
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
anis spune:
Andreea..si eu cand am inceput sa-i dau fier vreo sapt kk era moale dupa aia s-a reglat.Da-i mai multa branza si orez in perioada asta.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gesi spune:
04.05.2006 partea II
Astazi am facut primii mei patru pasi. Vi se pare lucru putin? PATRU! Daca numeri pe degete, pleci de la degetu’ mare si ajungi la inelar! Si-s cinci toate la o mana! Am parcurs mai mult de jumatate de degete de la o mana!Vi se mai pare putin?
Pana acum unu doi si gata. Pragul meu psihologic era degetul mijlociu! Am reusit sa-l depasesc!
La capatu’ pasilor mei ma astepta tata. <<Ta-ta>> e cel care culege intotdeauna roadele muncii mele. Mama e cea care “alearga” maslina in farfurie, iar tata infige furculita-n ea din prima, ca e gata ametita! Mama nu se supara!
Ne asculta de acolo de unde si regele merge singur. Se bucura cand tata striga: “Patru! Bravo, tata! Mama, fata a facut patru pasi singura!”
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
lulu75 spune:
Le dati la puiuti cascaval sau branza topita?
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
lulu75 spune:
Laura nici pe mine nu ma musca tot timpul dar si cand ma musca ma face sa tip - lucru care il amuza teribil si daca tot i-a placut de ce sa nu repete experienta
?
Luminita si
Album Andrei
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by lulu75
Le dati la puiuti cascaval sau branza topita?
Luminita siAndrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
Eu pana acum le-am dat numai branza de vaci. De cateva ori le-am dat sa guste cate o bucatica de cascaval sau de cas (nesarat) de vaca, dar nu s-au omorat cu mancatul.
Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
lulu75 spune:
La ce varsta le taiati motul respectiv le rupeti turta la ingerasi? Eu m-am gandit sa o fac la 1 an pt ca apoi sa il pot tunde pe bb. Dar ma mai gandesc pt ca as vrea sa fac ceva deosebit, cu oameni care tin cu adevarat la Andrei.
Luminita si
Album Andrei
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Fetelor,! Am inceput azi sa-i dau lui Tudor Fe. I-am dat 2 picaturi. Si mi-a facut kk apos. E adevarat ca a mancat la pranz si spanac si mai e si sucul de fructe care e diuretic.
Nu stiu ce sa fac. Sa ii mai dau sau sa il opresc?
Andreea, mami deTudor - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE
Ai mei in primele zile in care le-am dat Fe s-au constipat, dar s-au reglat in catva zile. Fiindca au avut anemie de la inceput, eu le dau in fiecare zi 8 picaturi Biancai si 10 lui Rares (1 picatura/kg corp), fara zile de pauza.
Laura
de
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by lulu75
La ce varsta le taiati motul respectiv le rupeti turta la ingerasi?
Luminita siAndrei Tudor (16 august 2005)
Album Andrei
Nu se fac in ziua cand implinesc un an operatuinile astea? Eu nu prea stiu, ca nu am fini si nici copii nu am mai avut pana acum
Laura
de
Atat suntem de mari