Bebelusi de iulie-august 2005 (105)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Irina, sa aveti numai impliniri , sanatate si fericire!
vazut si admirat pozele! sunt superbe! cele de pe plaja mi-au placut enorm! pupici Ioanei! arata bine, cum nu papa?!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Referitor la cum imbracam bb afara... in body, o bluza de bumbac si o haina subtire de blugi, blugi si jachetica! la padure ati vazut... in pantaloni scurti! sau ciorapei cu rochita si peste o vestutza, depinde... cand ies a doua oara, cand mergem dupa Iulia, e mai cald si o imbrac mai usor!

Acusor, multumim de aprecieri! pupici!

Andre_ea, vazut si pozele noi ale voastre! arata bine flacaul vostru! olala!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mi-am masurat copii azi dimineata si Bianca are 67cm.Irda, am exagerat deci cand am apreciat ca ar avea vreo 70. In acest caz, cred ca Bianca mea e mai indesata, avand in vedere raportul greutate/lungime, dar nu cred ca ar trebui sa iti faci probleme. Tinand cont de greutatea la nastere si faptul ca Daria a fost "mai prematura" ca ai mei, eu zic ca a luat normal in greutate . Rares are 75 cm.

Vroiam sa intreb mamele cu copii care merg singurei daca inainte de a merge au stat singuri in picioare, nesprijiniti de nimic. Sau pur si simplu de la tinutul de mobila au trecut la mers.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Irina, sunteti superbi, rochia superba, tati superb, Ioana superba, decor superb, plaja...tot, sunteti minunati si cva doresc numai soare in viata

Laura, si eu sunt pe aici. Legat de caciula, nici eu nu-i dau caciula groasa, e din raiat subtire, dar uneori, nu stiu ce sa fac sa-l las cu capul gol??? Am vazut si la Anis, ca si tu o lasi cu capul gol, si am mai vazut in park, dar mi se pare aiurea. De ex la 20-25gr, eu l-am lasat cu o sepcuta din bbc, subtire de vara

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura25
Vroiam sa intreb mamele cu copii care merg singurei daca inainte de a merge au stat singuri in picioare, nesprijiniti de nimic. Sau pur si simplu de la tinutul de mobila au trecut la mers.

Luca a mers direct, nu prea sta singur in picioare, decat daca se tine de ceva

Bondariciu' mic 7-12luniwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim de raspunsuri fetele!
Nici eu nu o imbrac gros pe Daria. Ieri i-am dat un maieu, un body cu maneca lunga si o geaca de blugi, o pereche de pantaloni de grosime medie, sosete lungi si pantofiori. In cap o caciulitza subtire.....doar cand batea vantul...in rest cu capul gol.

Irina, Casa de Piatra si multa fericire alaturi de Ioana scumpa!

Multumim de urari Cristina (palmyrah), week-end placut si tie si spor la munca!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Laura si pe mine m-au tampit cu urechile. Au toate aceeasi obsesie. Dar nu ma mira pt ca toate tanti-ile alea care sunt disperate ca Andrei nu are 5 caciuli si la 20 de grade e cu urechile goale, au bagat cate un pachet de vata in fiecare ureche.
Mor pe toti acesti "binevoitori" care te invata cum sa iti cresti copilul.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Treaba cu caciula vine cam asa.Noi la 20 de grade afara ne punem ceva in cap??De ce credeti ca intre noi si ei ar fi o diferenta de simtire a temperaturii? Ca nu e...de fapt.
Eu mor..am vazut in parc bebelusi de cateva luni..cu paturi pe ei..2 caciuli...suntem noi exagerati parerea mea.Ca daca e sa raceasca raceste si cu 3 caciuli...pericolul de fapt e boala virala care e raspandita peste tot, nu aerul.Si chair zilele astea e tare frumos.

Ingrid mai nou cum simte ceva pe cap o arunca ..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Deci fetelor JOS CACIULA...m-ati convins, eu ii puneam, e adevarat ca in jos il imbracam la fel ca mine, ca toata lumea se mira cum de il imbrac asa subtire, dar pe cap mereu i-am pus caciula, adecvata temp de afara

Am crescut atat de mult

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by anis

Treaba cu caciula vine cam asa.Noi la 20 de grade afara ne punem ceva in cap??De ce credeti ca intre noi si ei ar fi o diferenta de simtire a temperaturii? Ca nu e...de fapt.
Eu mor..am vazut in parc bebelusi de cateva luni..cu paturi pe ei..2 caciuli...suntem noi exagerati parerea mea.Ca daca e sa raceasca raceste si cu 3 caciuli...pericolul de fapt e boala virala care e raspandita peste tot, nu aerul.Si chair zilele astea e tare frumos.

Ingrid mai nou cum simte ceva pe cap o arunca ..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Taica'miu mai zice uneori (la inceput, ca pe urma a invatat sa taca) sa le pun caciula si eu ii spuneam invariabil acelasi lucru: "Simti nevoia? Du-te si-ti ia caciula!"

Acum daca e soare puternic si ii scot la amiaza le pun palariuta, sa nu ii bata soarele. Asa erau aranjati prima luni cand am iesit la plimbare si mi-a facut soacra capul calendar ca bate vantul si ii trage la urechi, ca i-am adus sanatosi si acuma ii racesc (imi venea sa o injur ... ca parca la maica'mea nu tot eu i-am imbracat si i-am ingrijit).

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput